Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
kdybyste měly nějaký tip na dobrou lyžovačku někde na Moravě, sem s ním. Moje požadavky jsou hotel nebo chata se stravou v blízkosti sjezdovky, protože máme dvouletého prcka a přes den spí, tak ať to máme po ruce, no a taky ať nemusím vařit ![]()
Ahoj, Dolní Morava, je tam krásný nový hotel přímo pod sjezdovkou a mají tam i hlídání dětí
.
Aktuálně přidávám tip,
nyní se nacházíme v Loučné nad Desnou, v penzionu Na Staré Poště… ubytování nádherné, polopenze se rovná výkrmně a vaří úžasně!!!
Sjezdovky nedaleko - Kouty nad Desnou anebo Přemyslov (ten je méně náročný).
Kousek odtud je ve Velkých Losínách termální bazén a muzeum ruční výroby papíru ![]()
Jsou tady i rodiny s mrňouskama ![]()
Před dvěma týdny jsme se vrátili právě z Dolní Moravy a právě z hotelu Vista. A bylo to fantastický. Byla jsem naprosto nadšená. Krásný nový hotel, hlídání dětí, užasný koutek, bazén za 5mega, sauna, výřivka, no kde co. Lyžovali jsme s manželem i sami, to se nám podařilo naposled za svobodna
![]()
Dokonalý ![]()
Hello Kitty, prosimtě kolik tam tak stojí dvojlůžkáč? Na netu jsem to nenašla. Je to hotel Vista, jestli se nepletu.
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli máte ještě nějaké typy. Na Dolní Moravě a na Přemyslově jsme byli. Spíš Jeseník, Beskydy… jsme od Olomouce.
Nahoře jsem dávala odkaz na Visalaje a přidám ještě
www.svinorky.cz