Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé mamky byla některá z vás v Liptovském Mikuláši v tatralandii? Na internetu to vypadá lákavě kde jset byly v termálech na slovensku spokojené? díky za typy ![]()
Byla jsem v Tatralandii - super koupání, hromada tobogánů a atrakcí, ale podle mě příšerně drahéé a přelidněné, to samé Bešeňová. Byli jsme několikrát na Podhájské, v Mederu a na Štúrově. Za mě vede Štúrovo, ceny celkem lidové v porovnání s Tatralandii, jak vstupy tak jídlo, areál obrovský, plno bazénů, bazén s mořskýma vlnama, tobogány a atrakce taky… tam se vracíme nejraději.
Taky jsme byli v Tatralandii. Super, zážitek. Akorát, že to bylo v zimě a ve venkovním bazénu jsme nastydli. To se vás teď asi netýká
.
Jezdíme do Mederu i do Tatralandie a zrovna do Mederu jedeme zítra…Moc se těším ![]()
Záleží jak máš staré děti. Tatralandie je plná tobogánů a atrakcí(tam jsme jezdili jako svobodní), na to jsou naše děti malé, Meder je spíše pro starší lidi (více teplých pramenů a klidnější zony), nechybí ale i detský bazenek pro nejmenší…
Nechci spojit s nickem proto anonym (všichni ví kdy jedeme)
Mame male deti, proto jezdime do Dunajske Stredy. Oproti Mederu je levnejsi a vhodnejsi po mladsi rodiny. Nyní mají i nove tobogany a skluzavky venku. Tam jezdime na prodlouzene víkendy, ale na vetsi dovolenou volime Madarske termaly. Je tam levneji nez na Slovensku a dle nas proste lepsi. Milujeme termaly v Sarvaru a méně zname Papa.
@benetka také jezdím do Dunajské Stredy a jsem moc spokojená chtěla jsem vyzkoušet něco jiného v Mederu se mě moc nelíbí ![]()
Mamka byly minulý rok v Mederu, letos ve Šturově a se Šturovem byly moc spokojeno.
Jdete mně přímo do rány, protože také o něčem takovém přemýšlíme
.
Zatím tedy je favorit Štúrovo, vloni jsme byli ve Tvrdošíně, rádi bychom vyzkoušeli něco nového. Nemáte i nějaký tip na ubytování vhodné pro rodinu s malými dětmi? Jde tam v okolí podniknout i něco jiného?
Zrovna před 14dny jsme se vrátili z Dunajské Stredy, spokojenost, hlavně děti se vyřádily ![]()
@KatkaX my jsme vždycky bydleli v apartmánech www.apohoda.sk
Je to přímo v areálu, takže v ceně vstupy i parkovné. Štúrovo je dobrá volba, určitě nebudete litovat, my jsme toho projeli už víc, ale tady je to nejlepší- koupání, zábava, ceny… ![]()
Tatralandia a Bešeňová je zbytečně předražená, lepší je Meder ![]()