Kam do zoo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jestli se ti nelíbilo na Lešné, tak už snad jedině Serengeti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš, jednomu se nelíbilo v Lešné a děláte z toho tady tragédii. To se člověk opravdu nemůže ani vyjádřit a říct svůj názor.
- Citovat
- Upravit
Taky nechápu co se ti na lešne nelíbí, ale tvoje věc…za mě je to tam moc pěkné, tak jen třeba pro ostatní, aby se neřídili tvym nazorem, p.s.brno má hroznou zoo, s tím souhlasím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ježíš, jednomu se nelíbilo v Lešné a děláte z toho tady tragédii. To se člověk opravdu nemůže ani vyjádřit a říct svůj názor.
já tě chápu, my máme Lešnou nejblíž, jo je tam krásně, ale když chcete vidět zvířata, tak bohužel, zvířata mají tak obrovské výběhy, že vlastně žádné zvířata nevidíte
teda vidět je kapybara, lachtani, žirafy, tučňáci a plameňáci - ostatní zvířata jsou 300 metrů od chodníků, takže bohužel
ale mně se teda Lešná líbí i tak, je to srdcovka, až budeš mít děti, tak si užijete i v Lešné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@stinga to neříkám. Já tam byla zatím jednou a bohužel mě zklamala.
jo, já jsem taky naštvaná, když klokan je 300 m od cesty, a papoušci nejsou mezi listím vůbec vidět, myslím, že tady už šli s tím trendem, aby byla zoo fajn pro zvířata tak daleko, že zoo není pro návštěvníky
nebo co konkrétně se tobě v Lešné nelíbí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga já to řešit nebudu. Prostě mě zklamala. Tobě se zase nemusí líbit jiná zoo. Tím debatu, proč se mi nelíbí Lešná končím.
- Citovat
- Upravit
Tak z jiného soudku, abyste se „neporvali“ kvůli Lešné 😁 My jsme si s přítelem dali za úkol projet všechny zoo zahrady a zoo koutky (které jsou oficiálně uznány) v ČR, akorát nám to letos zkomplikovalo těhotenství, tak snad do dvou let bychom to zvládnout mohli 😁 a to i do těch, kde jsme byli - prostě si udělat takovou zootour
tak nám držte palce, abychom to zvládli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se libilo v Olomouci, Ostrave a zatim u me vede Dvur kralove- sice stare a ponicene, ale zvirata, ktera jsem jinde nevidela a luxusni vybeh pro lvy. Nelibilo se mi v Praze. Prislo mi to hodne roztahane, celkove jsem z toho mela divny dojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boltova No a já byla třeba v Praze loni po 15 letech a byla jsem z toho úplně nadšená 😀 a Dvůr Králové je s tím safari jak tam jedeš v autobuse mezi zvířaty? Tam se zase mě moc nelíbilo 😀 každý má svůj styl 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kiminkkka v Praze jsem taky byla jako malá a bylo to opravdu super. A Dvůr Králové se mi tak, nezamlouval. Ale spíš to bylo mnou. Byla jsem v tu dobu hodně nemocná, a hodně špatně jsem viděla. Takže si spíš z toho nesu, jak jsem se trápila, abych viděla aspoň žirafu :/ takže jsem si z toho, jaká byla Zoo nic neodneala. AJinak, taky máme takové předsevzetí, že projdeme všechny Zoo
ale na to máme ještě celý život před sebou
@boltova Olomouc je pro mě srdcovka.
- Citovat
- Upravit
My máme take rádi Jihlavu, je sice malá, ale taková akorát na projítí. Pak Dvůr Králové i Prahu. Nejslabší nám přišla ZOO v Brně. No tipy na naše vyzkoušené výlety https://veselyrok2019.blogspot.com/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj poradí někdo kde je lepší zoo než ve Dvoře Králové nad Labem? Tam jsme byly snad 100 krát chceme jet teď o víkendu. Nebo ještě další výlet nějaký se zvířátky díky za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flek1234 píše:
Ahoj poradí někdo kde je lepší zoo než ve Dvoře Králové nad Labem? Tam jsme byly snad 100 krát chceme jet teď o víkendu. Nebo ještě další výlet nějaký se zvířátky díky za tipy
Ostrava je prý pěkná, ale z ruky. Mně se líbí i v Ústí a Děčíně. Liberec mi přijde ošuntělý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.