Kam do zoo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli ti nevadí jet daleko, tak zkuste ZOO a Dinopark v Plzni. Ten je podle mě super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska nikam, bude všude lidí jako sraček…
ale jinak Olomouc se mi zatím líbila asi nejvíc, nebo Ostrava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme rádi zoo v plzni, je u ní i dinopark, dá se tam strávit celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezkakol @divine woman Jihlaava a Plzeň je z rulky, ale zkusím nad tím určitě popřemýšlet. @Kaileee tak já jsem spíš srdcem v Olomouci
Ostrava nás láká, ale četla jsem, že je to pspíše pro děti. A zapomněla jsem dodat, že jedu jen s manželem
![]()
- Citovat
- Upravit
Nám se nejvíc líbily v ČR tyhle: Praha, Plzeň, Ostrava a Jihlava. V okolí ČR je taky pěkná zoo ve Vídni, i když pavilon pro pandy mi přišel hrozný.
- Citovat
- Upravit
My jsme z Prahy, a ted dvakrat za sebou vzdy v patek odpo jsme byli v zoo a pomerne zklamani, areal krasny, hodne atrakci pro deti, ale zvirata nikde, bud jim cisti vybehy, nebo jsou proste v tech svych ubikacich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbila i zoo v Táboře, je sice celkem malá, ale hezká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc přemýšlím nad Prahou nebo Ostravou. Samozřejmě by to byl výlet na celý den, Pojedeme vlakem z Olomouce.
- Citovat
- Upravit
Mně se líbila i Brno. Je menší, ale pěkná.
Jinak by mě zajímalo proč anonym? Se stydíš, že jdeš do zoo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zase zoo v Brně nelíbila, moje srdcovka je Olomouc. Ale máme ji za humny a jsme tam x krát do roka. Lešnou máme taky rádi.
Jinak krásná zoo je v Praze a rádi jezdíme do Dvora Králové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano Olomouc je také moje srdcovka a jsme tam snad 6× do roka, proto bych chtěla mrknout někam jinam. Lešná mě zklamala, v Praze jsem byla jako malá, takže si to nepamatuju, ale hodně lidí říká, že je taky suprová. Dvůr Králové mi ani nepřipomínejte. Jednou a naposledy. Vůbeec se mi tam neklíbilo
Brno jsem tky přemýšlela. ale zase je malinká no. Takže teď přemýšlím nad ostravou nebo Prahou
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Zdravím, mohli by jste mi prosím poradit? Do jaké Zoo se vydat?? V Olomouci jsme byli už několikrát a Lešná nás dost zklamala. Chtěla bych slyšet váš názor
děkuji