Kam do zoo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Russet píše:
A v Mirákulu jste byli?!
Byli a zrovna zitra jedeme zas ![]()
A co se týče hřiště, fajn je vrchbela, s rozhlednou na Bezděz.. A je tam teda i par zvířatech
naky kozy, ovce, lamy a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše: Ústí se mi taky libi, my teď byli v tom dvoře, ale v Liberci jsem byli asi nejčastějia mně se celkem líbí
s malými dětmi mi přijde fajn.Ale úplně nejhorší co jsem kdy videla mi přišla v táboře
fotky krásný, realita za mě des.. Zvířata jsme skoro neviděli, ale s tim se sa ještě dá počítat bylo fakt vedro.. Ale to neupraveny okoli, zarostlý cesty..
Nevim jestli jsme měli zrovna smůlu
Jo a hned pak nejakej den na to jsme byli v zoo hluboká a ta se nám taky libilaplus když se to spojí se zámkem..
Jo, je menší, loni jsme tam byli a kluk ochotně šmajdal. Ale prostě mi proti Praze přijde taková zašlá. Jeho první Zoo bylo Dvůr Králové. To se pak těžko překonává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Byli a zrovna zitra jedeme zas
A co se týče hřiště, fajn je vrchbela, s rozhlednou na Bezděz.. A je tam teda i par zvířatechnaky kozy, ovce, lamy a tak
Vrchbělá byla již taky pokořena, do Mirákula zavítáme o prázdninách a nejspíš skončíme ve vodní části. Tam je to fajn. A nevadí mi i víc lidí, tam se to nějak šikovně rozprostře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Vrchbělá byla již taky pokořena, do Mirákula zavítáme o prázdninách a nejspíš skončíme ve vodní části. Tam je to fajn. A nevadí mi i víc lidí, tam se to nějak šikovně rozprostře.
Jestli bude vodní část otevřená, ted snad ještě není..
Ale nevim jestli to je zavřený kvuli počasí, nebo koronaviru
jestli koronaviru, tak teď uz by to snad neměl být problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha, Jihlava, Plzen. Byt nektere starsi casti v Jihlave uz by si taky zaslouzili rekonstrukci.
Liberecka mi prisla dost vybydlena, osuntela, Chleby zase jako navonena, dost neupravena bida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V liberecké jsme byli před 14 dny poprvé a byla moc pěkná. Myslím, že je tam hodně věcí vybudováno relativně nedávno. A ještě navíc teď byla krásně rozkvetlá. Ale já mám ráda asi každou naši ZOO, na každé je něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 tam prave je hodne prolezacek ze dreva zdarma na kazdem kroku, verim ze pro rodice to musi byt peklo, ze se jde na zviratka a nejvetsi zazitek je houpacka ale zase je tam spoustu zvirat, se kterymi muze byt kontakt
, ja pry jako mala kdyz me babicka vzala do prahy zoo popsala co bylo top zazitek na celem dni, ze mi koupila colu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbila zoo v Táboře…není až tak moc velká, ale hezká je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se líbila Zoo v Brně, Táboře, Liberci a top je Jihlava ♥️️♥️️♥️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.