Kam do zoo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
60996
22.6.20 23:00
@Russet píše:
A v Mirákulu jste byli?!

Byli a zrovna zitra jedeme zas :mrgreen:
A co se týče hřiště, fajn je vrchbela, s rozhlednou na Bezděz.. A je tam teda i par zvířatech :mrgreen: naky kozy, ovce, lamy a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.20 23:01
@a12 píše: Ústí se mi taky libi, my teď byli v tom dvoře, ale v Liberci jsem byli asi nejčastěji :mrgreen: a mně se celkem líbí :lol: s malými dětmi mi přijde fajn.Ale úplně nejhorší co jsem kdy videla mi přišla v táboře :oops: fotky krásný, realita za mě des.. Zvířata jsme skoro neviděli, ale s tim se sa ještě dá počítat bylo fakt vedro.. Ale to neupraveny okoli, zarostlý cesty..
Nevim jestli jsme měli zrovna smůlu :nevim:
Jo a hned pak nejakej den na to jsme byli v zoo hluboká a ta se nám taky libila :palec: plus když se to spojí se zámkem..

Jo, je menší, loni jsme tam byli a kluk ochotně šmajdal. Ale prostě mi proti Praze přijde taková zašlá. Jeho první Zoo bylo Dvůr Králové. To se pak těžko překonává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.20 23:03
@a12 píše:
Byli a zrovna zitra jedeme zas :mrgreen:
A co se týče hřiště, fajn je vrchbela, s rozhlednou na Bezděz.. A je tam teda i par zvířatech :mrgreen: naky kozy, ovce, lamy a tak

Vrchbělá byla již taky pokořena, do Mirákula zavítáme o prázdninách a nejspíš skončíme ve vodní části. Tam je to fajn. A nevadí mi i víc lidí, tam se to nějak šikovně rozprostře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
22.6.20 23:28
@Russet píše:
Vrchbělá byla již taky pokořena, do Mirákula zavítáme o prázdninách a nejspíš skončíme ve vodní části. Tam je to fajn. A nevadí mi i víc lidí, tam se to nějak šikovně rozprostře.

Jestli bude vodní část otevřená, ted snad ještě není..
Ale nevim jestli to je zavřený kvuli počasí, nebo koronaviru :nevim: jestli koronaviru, tak teď uz by to snad neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
22.6.20 23:42

Praha, Jihlava, Plzen. Byt nektere starsi casti v Jihlave uz by si taky zaslouzili rekonstrukci.

Liberecka mi prisla dost vybydlena, osuntela, Chleby zase jako navonena, dost neupravena bida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.6.20 00:01

V liberecké jsme byli před 14 dny poprvé a byla moc pěkná. Myslím, že je tam hodně věcí vybudováno relativně nedávno. A ještě navíc teď byla krásně rozkvetlá. Ale já mám ráda asi každou naši ZOO, na každé je něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
23.6.20 00:23

@a12 tam prave je hodne prolezacek ze dreva zdarma na kazdem kroku, verim ze pro rodice to musi byt peklo, ze se jde na zviratka a nejvetsi zazitek je houpacka ale zase je tam spoustu zvirat, se kterymi muze byt kontakt :), ja pry jako mala kdyz me babicka vzala do prahy zoo popsala co bylo top zazitek na celem dni, ze mi koupila colu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
23.6.20 07:03

Mně se líbila zoo v Táboře…není až tak moc velká, ale hezká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
23.6.20 20:00

@Russet tak vodní svět byl otevrenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.20 10:48

Nám se líbila Zoo v Brně, Táboře, Liberci a top je Jihlava ♥️️♥️️♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.8.20 14:51

Hradec Králové je TOP :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.9.22 15:14

Zoo Lešná Zlín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.