Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě nějaké střední město u hranic se SRN nebo Rakouskem - tam je nabídka práce dobrá a platy taky
Jizni Morava (kousek mame Rakousko). Prijatelne az luxusni pocasi.
Tak to záleží především na práci, kterou chcete dělat. Osobně bych být Vámi, když nejste vázáni ničím, zkusil přímo nějaké město v zahraničí. Jinak spíš asi ta Praha.
Ve Vasem veku se take spise priklanim k tomu zahranici
jinak ja z Prahy ve svych petadvaceti utekla na vesnici ![]()
Osobně bych nevolila Prahu a další volba záleží na vašich preferencích životního stylu a možnostech najít si adekvátní práci. Mně se třeba líbí, že mohu naše město rychle přejít za dvacet minut. Nemám to daleko do nemocnice, k dr., do jakékoliv školy, do centra, do obchodního centra, do lesa, k rybníku, k řece…
Je fakt důležité, co preferujete (ohledně práce, dětí, škol, zážitků, …).
Ono asi každý bude chvalit to svoje
tudíž překvapivě bych zkusila Prahu (ale spíš nějaký okraj nebo těsně za ní). Ale na vašem místě bych si ta jednotlivá místa projela, podívala se kde mám kamarády a rodinu, vyřešila jak s prací, kde a jak vlastně chcete bydlet apod.
My bydlíme v rakouském příhraničí, práce v Rakousku je dost, máme se fajn, máme tady vinice a pohodu. ![]()
Když jste z karlovarského kraje, to jste kousek od hranic s Německem, ne? Co se posunout do nějakého městečka blizoučko hranic a jezdit pracovat do „rajchu“??? Anebo, jak už tu bylo zmiňováno, jižní Čechy či Morava a pracovat v Rakousku.
Já bych do Prahy nešla, ale to je můj osobní vkus, mně se prostě Praha a její okolí nelíbí.