Kam jít bydlet v ČR?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22614
31.1.19 21:33

Za mě nějaké střední město u hranic se SRN nebo Rakouskem - tam je nabídka práce dobrá a platy taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
31.1.19 21:38

Jizni Morava (kousek mame Rakousko). Prijatelne az luxusni pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.1.19 21:52

Tak to záleží především na práci, kterou chcete dělat. Osobně bych být Vámi, když nejste vázáni ničím, zkusil přímo nějaké město v zahraničí. Jinak spíš asi ta Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
31.1.19 21:56

Dycky Most!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
31.1.19 22:00

Ve Vasem veku se take spise priklanim k tomu zahranici ;) jinak ja z Prahy ve svych petadvaceti utekla na vesnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
1322
31.1.19 22:21

Z Karlovarska jsem odesla do Prahy a nikdy nelitovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
31.1.19 22:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
31.1.19 22:36

Osobně bych nevolila Prahu a další volba záleží na vašich preferencích životního stylu a možnostech najít si adekvátní práci. Mně se třeba líbí, že mohu naše město rychle přejít za dvacet minut. Nemám to daleko do nemocnice, k dr., do jakékoliv školy, do centra, do obchodního centra, do lesa, k rybníku, k řece…
Je fakt důležité, co preferujete (ohledně práce, dětí, škol, zážitků, …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
1.2.19 09:28

Ono asi každý bude chvalit to svoje :mrgreen: tudíž překvapivě bych zkusila Prahu (ale spíš nějaký okraj nebo těsně za ní). Ale na vašem místě bych si ta jednotlivá místa projela, podívala se kde mám kamarády a rodinu, vyřešila jak s prací, kde a jak vlastně chcete bydlet apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.2.19 09:30

My bydlíme v rakouském příhraničí, práce v Rakousku je dost, máme se fajn, máme tady vinice a pohodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.2.19 09:44

Když jste z karlovarského kraje, to jste kousek od hranic s Německem, ne? Co se posunout do nějakého městečka blizoučko hranic a jezdit pracovat do „rajchu“??? Anebo, jak už tu bylo zmiňováno, jižní Čechy či Morava a pracovat v Rakousku.
Já bych do Prahy nešla, ale to je můj osobní vkus, mně se prostě Praha a její okolí nelíbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max