Kam jít s bolestí prsu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mmd
171
19.10.17 18:20

Kam jít s bolestí prsu?

Dobrý večer, jdu si pro radu. Delší dobu mě bolí jedna část prsu. Kam zajít? Na gynekologii nebo k obvodnímu lékaři? Předpokládám, že mě stejně někam odešlou, ale kdo má toto v „kompetenci“? Děkuji za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
19.10.17 18:21

Gynda a dá ti zadanku na vyšetření prsu u odborníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
19.10.17 18:49

Já se objednala sama jako samoplátce do mamacentra na sono, někdy to proplácí pojišťovna. Dr. se něco nezdálo, takže mi doporučila i mamograf, ještě mi nebylo 40, doporučení mi napsal gynekolog. Nic mi nenašli, nicméně prso mě čas od času bolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
19.10.17 18:50

Holky, děkuji za informace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
19.10.17 18:53

Pokud si nehmatas ani po delsi dobe zadnou bulku, nemas prs viditelne otekly nebo cerveny, tak je nejlepsi rada zajit k fyzioterapeutovi. V 90% pripadu je jednostranna bolest prsu od muskuloskeletalniho systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
19.10.17 18:56
@mroe píše:
Pokud si nehmatas ani po delsi dobe zadnou bulku, nemas prs viditelne otekly nebo cerveny, tak je nejlepsi rada zajit k fyzioterapeutovi. V 90% pripadu je jednostranna bolest prsu od muskuloskeletalniho systemu.

Co to znamená? :o Nikdy jsem to neslyšela. Právě mám to místo zduřelé, tak se mi to nelíbí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
19.10.17 19:42
@mmd píše:
Co to znamená? :o Nikdy jsem to neslyšela. Právě mám to místo zduřelé, tak se mi to nelíbí… :nevim:

Co co znamena? Cemu nerozumis?
A co to je zdurele, jako ze tam tedy neco hmatas, neco, co na druhe strane neni? To jsi ale v uvodnim prispevku nenapsala. Pokud je to tak, pak gynekolog nebo praktik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
20.10.17 07:45

Já jsem šla na gyndu a protože jsem ještě hodně mladá (21 let) poslali mě na kontrolní ultrazvuk, tam mi řekli, že je to v pořádku. Sestřička mi řekla, že to musím úplně vypustit z hlavy a že to samo zmizí… Nahmatala jsem si citlivou bulku a opravdu mi zmizela. @mmd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
20.10.17 07:57

@mmd co nejdřív na gynekologii, tam prso prohmátne a dá ti žádanku na mamograf nebo sono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
20.10.17 07:59
@mmd píše:
Dobrý večer, jdu si pro radu. Delší dobu mě bolí jedna část prsu. Kam zajít? Na gynekologii nebo k obvodnímu lékaři? Předpokládám, že mě stejně někam odešlou, ale kdo má toto v „kompetenci“? Děkuji za info. :kytka:

Gynekolog i obvoDák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast