Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky poradite mi.Jsem Z Prahy 10 rada bych se synem sla k vde jenze nevim kam.Vim ze je tu koupaliste ale tam je vecne narvano.Nevite o nejakem rybnice nebo prehrade kde je cisto okoli Prahy 10 ne moc daleko.nemame auto.Dekuji
taky jsme z 10tky a co treba Zlute lazne?z rybniku mozna tak na Praze 4
No s malym diteetm bych asi do vody nevlezla na rybniku ale ve Zlutych laznichje to fajn. Lepsi nez hnusna Slavia.Pak me napadl 7 tramvaji jeste celkem fajn dojezd do Radlickeho bazenu. Podoli se da taky dojet 124 na Dvorce ale to bude strasnej naprask, hostivarska prehrada je vypustena ty rybniky na 4 asi nic moc:) jeste zapatram v pameti:)
Na Lhotce je takové přírodní koupaliště - jediné v Praze, které je plněno pitnou vodou. Chodí tam sice samý úkáčka, ale ti jsou v pohodě a i jinak je to tam dobrý. Vypadá to jak rybník s čistější vodou.
Gina108 píše:
Na Lhotce je takové přírodní koupaliště - jediné v Praze, které je plněno pitnou vodou. Chodí tam sice samý úkáčka, ale ti jsou v pohodě a i jinak je to tam dobrý. Vypadá to jak rybník s čistější vodou.
No nevím ta Lhotka, co jsem tam byla naposledy za plavkama jsem měla zeleno a pak tam někdo měl na sobě přisátou pijavici
.
žluté lázně jsou pro děti určitě dobré, krásný bazén tam pro ně je , hřiště atd
..
MY jsme naposledy byli v šárce u Slavíka , super ale ty bazény šíííleně ledové a pro děti tam je jeden malinkatej s klouzačkou
Ale to máš asi daleko .
Úvaly - hned za Prahou směr Kolín - super,doporučuji!!
http://uvaly.cz/koupaliste.php
anebo zde v Klánovicích:
http://www.koupalisteklanovice.cz/
Do tech Klanovic by mohl jet z Vrsovic vlak, ne?:) nj ale zakladatelka je bez auta.
Monjie píše:
Do tech Klanovic by mohl jet z Vrsovic vlak, ne?:) nj ale zakladatelka je bez auta.
To jsem si nevšimla,tak třeba pro někoho jiného to bude užitečné ![]()
Ahoj, ozivuji diskusi s trochu jinym dotazem. poradte prosim, jsem pristehovana do centra prahy. partner i deti jsou mimo cr. nemame ani balkon a v byte fakt nevydrzim. muzete mi prosim poradit, kde travit sama cas v praze, zase ne moc daleko od centra? mela jsem permanentku do zlutych lazni, ale ty pry vyplavila voda. nekde posedet-at uz voda nebo parky, zahradky…
@yourlady Já jezdím na Šeberák, je to tam mo pěkný, ale voda nic moc i když se tam teda koupou i malý děti. je tam hezký posezení, stánek, hospůdka. Do žlutých lázní jem taky jezdila, ale třeba v tom dětským koutku s bazénkem je hrozně lidí. Nebo jezdím do kroužků na vltavě
@yourlady: resime s dvouapulletou dcerkou podobny dilema, dneska jsme mely v planu zkusit tu prazacku, ale odradilo me, ze tam neni dostatek stinu, tak zitra vyrazime do Kobylis, venkovni bazen na stirce, hned na metru, tak pak kdyztak dam vedet..
jinak bydlime u parku riegrovy sady, tak mame zmapovany vsechna zdejsi hriste a terasky:-)
moc prima je taky park Gutovka na Strasnicky, vodni hratky tam deti miluji…
@Fanny30 píše:
@yourlady: resime s dvouapulletou dcerkou podobny dilema, dneska jsme mely v planu zkusit tu prazacku, ale odradilo me, ze tam neni dostatek stinu, tak zitra vyrazime do Kobylis, venkovni bazen na stirce, hned na metru, tak pak kdyztak dam vedet..
jinak bydlime u parku riegrovy sady, tak mame zmapovany vsechna zdejsi hriste a terasky:-)
moc prima je taky park Gutovka na Strasnicky, vodni hratky tam deti miluji…
dik za vzkazy
jeste dotaz:manzel je neplavec! mel totiz ve vode tezkou nehodu a nikdy se fakt nenaucil poradne plavat.ma blok, nechci ho nutit. kam s nim? je mi hloupe posilat ho do detskeho bazenu a jemu je to taky trapne:-) znate ale nejaky ne moc hluboky bazen nebo nejake misto, aby se tam aspon namocil?:-) takhle sedi pres leto nasucho na rucniku a my se koupeme:-)