Kam k zubaři - 10m?

28
29.10.06 23:08

Kam k zubaři - 10m?

Ahoj devcata, poradte kam k zubari s desetimesicnim mimcem. Zlaticko ma skvrnky na dvou zoubkach ze ctyr (hned od prorezani). Od prvniho zubu „cistime“, pijeme jen vodu a MM, prikrmy neprislazujeme, fluorove tablety neberem…Detska dr. rekla, ze by se mel podivat zubar…hm, ale u dvou mi rekli, ze berou az od dvou let, muj zubar tez se nejak netvaril…no a pry se s mlecnymi zuby stejne nic nedela…tot odpoved dvou sester ze zubniho. Moc me to pravda neuklidnilo…
Mate nekdo tip na dobreho zubare, kde berou i mensi nez dvoulete? (teda nevim jak se necha ditko presvedcit k otevreni papulky…)
diky tekice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
30.10.06 09:44

Ahoj,
nevím, odkud z Prahy jste. My jsme z Modřan a v roce přišla synovi pozvánka k zubařce na zdejší poliklinice. Docela jsem se tomu divila, když jsem totiž o zubaři mluvila před tím s dětskou doktorkou, tak mi nic takového neřekla. Takže zkrátka jsme tam nešli, protože syn už byl přihlášen u mojí zubařky, ta bere taky i děti od cca roku (určitě by ale vzali i desetiměsíční). Říkala dokonce, že dítě má chodit už odmalička, většinou se sice se zoubky nic nedělá, ale dítě si na zubaře zvykne a pak se tolik nebojí.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.10.06 12:43

Ahoj, já mám dceru taky zaregistrovanou u svého zubaře. Není třeba hledat dětského a navíc je jich málo. Pravdou je, že dětem se s mléčnými zuby opravdu nic nedělá, nevrtají se ani netrhají. Takže pro klid duše zajdi ke svému zubaři, určitě tě neodmítne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.10.06 13:13

Ahoj,
Victorie, já nevím, moje zubařka říkala, že pokud by syn (3r) měl kaz a bolelo ho to, tak by mu to normálně vyvrtala. Nevím sice moc jak to funguje, ale něco s tím přece dítěti dělat musejí, pokud ho to i bolí, nemůžou mu prostě nechat zub kazit, ne? Pokud by nespolupracoval, tak myslím, že se to dělá pod narkózou…
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.06 17:27

Ahojki. Tak jdu taky se svou troškou do mlýna. Můj syn má nejspíš totéž. Tvůj zubař je povinen přijmout i tvé dítě. Nelíbí se jim to, protože za děti nedostávají od pojišťoven skoro nic. Jo a synovi jsou 3apůl a má vrozenou deformaci skloviny. Je fakt, že s tím se nic udělat nedá(s druhými zuby by to mělo zmizet). Dětem se sice zoubky netrhají, ale vrtat se vrtají. Samozřejmě jen povrchně a plombují se speciálními kazožroutskými plombami. Tak hodně štěstíčka se zoubečky. papa

• Citovat
  • Upravit
12
30.10.06 17:29

pardon, zapoměla jsem se přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat