První zuby a vyrážka

162
29.10.06 14:03

první zuby a vyrážka

Ahoj,
mám problém -náš hodňoučký andílek je na odstřel-zřejmě za to můžou zuby.Už 3 dny nespí (normálně spí 17h.denně),kníká,nechce si nechat sahnout na obličej,o nocích nemluvím…
Včera se jí po tělíčku objevily červené flíčky.Nejdřív mě vyděsily neštovice,ale teď mě napadlo,jestli to nebude k zubum.
Držíme se statečně-mažem dásně gelem,jednou jsme dali 1/2 paralenu,měla teplotu.
Z jídla to snad nemá,kromě známých příkrmů a přesnídávky jen kojíme.
Měly vaše děti taky u zubů vyrážku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1864
29.10.06 14:06

Teda malý má zuby už všechny, ale žádnou vyrážku neměl a myslím, že k zubům vyrážka určitě nepatří. :! Spíše teplota a průjem a bolení dásní. Takže bych mazala k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.06 14:20

Stepiku…a má teplotu?Nejspíš to naznačuje na tkzv. šestou nemoc… to je s teplotami a pak vyleze vyrážka, která pak sama od sebe zmizí.Měla to kamarádky holka tak vím, ale byla starší než vy asik 14.měsíců.

• Citovat
  • Upravit
162
29.10.06 17:01

Teplotu měla,ale to přisuzuju zoubkům.
Nicméně,dr.jsem volala,neštovice vyloučila,spíš se přiklání k alergické reakci na jídlo.
Vyráška se nám začíná slévat do fleků a hlavně rozlejzat,takže zítra budu první ve frontě u dr.
Mám strach z ekzemů-manželova rodina je jich plná,švagrová je kvůli nim v inval.důchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.10.06 21:15

Eliška měla šestou nemoc v pěti měsících.Tři dny měla horečku a nechtěla baštit (kojila jsem),takže jsme skončily v nemocnici.Pak horečka klesla a objevila se vyrážka.Prvně na zádech a do druhýho dne byla slitá celá krom obličeje,ručiček a nožiček.Za dva dny bylo po vyrážce a tím celá nemoc skončila.Vojtík to měl taky,ale byl trochu starší,asi 9 měsíců.Jo a měli zarudlej krk a potom trošku chraptili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.15 19:37

Ahoj, chtěla bych se zeptat, malé leze druhý zoubek a začalo ji „smrdět“ z pusinky. Je to normální? Dá se od toho nějak pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 20:58

Mám 3 děti a může to souviset se změnou stravy nebo přidáním nové složky. I první zoubky se čistí. Používala jsem vyvareny a vyzehleny kapesnícek a jemně jsem zoubky přejiždela. Tchyně dělala vrchní na zubním tak mám cenné rady. Děti jsou již velké a pokud vím bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.11.16 11:14

Ahoj dceři rostou zoubky, hodně sliní a na tvářích se jí objevila zarudlá místa. Chtěla bych se poradit co by na to bylo nejvhodnější, máte s tímhle problémem některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí