Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holčiny,
tak se nám blíží vánoce, já začínám řešit vánoční dárky pro celou rodinu. Možná se vám to zdá být brzy, ale já si to chci letos vklidu užít, malý se narodil loni před vánocemi a to nečekaně v 35 týdnu a tak to u nás byl docela zmatek - nic nenapečeno, nenakoupeno ale měli jsme doma ten nejhezší dárek pod sluncem. A tak přemýšlím nad dárkami pro našeho Ondráška. Na vánoce mu bude rok.
Co budete kupovat vy svým ratolestem?
Máte někdo nějaký bezva typ?
Uz se to tu hodně probíralo, koukni do starších diskusí - ale stejně mi to nedá - pro ročního prcka je ideální dárek hopsací zvíře…
U nás vděčná hračka dodnes… Holky se o něj perou ![]()
L.
Řeším úplně stejný problém.Eliška bude mít rok v lednu,takže to budou Vánoce a narozeniny s měsíčním odstupem.Výhodně jsem pro ni koupila k Vá nocům aktivní stoleček od Fisher price.Jinak mám v úmyslu nějakou tamburinku nebo bubínek a nějakou hračku na tahání za sebou.A tady končí moje fantazie.Kočárek s panenkou chceme koupit k narozeninám,odrážedlo má po Vojtíkovi,tak vůbec nevím co dál.Taky bych potřebovala inspiraci.
Lenko , my jsme na tom stejně (porod 35tt, narozeniny 20.12.). Jen o rok starší
Takže Radim dostal (míchám narozeniny i Vánoce): Lego Quatro, několik maňásků, balónů, dřevěných tahacích hraček, skládaček, dětské rádio, 2 odrážedla, leporela a CD s básničkami a písničkami, na hračky plastový vozík, kapsář a koš …
Beruška ![]()