Bunda s fusakem dohromady

55
24.10.06 12:19

Bunda s fusakem dohromady

Ahoj holky,
nevíte náhodou, kde se dá sehnat bundička s fusakem dohromady? Jsem z Ostravy a viděla jsem to v jednom obchůdku v shoping parku, ale bohužel to bylo malé. Jedná se o bundičku, která má vespod zip, na který se přidělá pytel, takže je to takový fusak. Nevím jestli mě dobře pochopíte, ale moc bych to chtěla malému koupit a vůbec nevím , kde bych to mohla sehnat.
Moc děkuji za každou radu.
Tracy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
24.10.06 12:36

Ja jsem ani nevedla, ze se to da koupit. My mame takovou bundu s fusakem v jednom doma, ale je delana z dospele perove bundy. A je super.

Asi jsem ti moc neporadila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.10.06 13:09

Ahoj,
já něco takového mám,kupovala jsem to v Chiccu.Je to bunda se spodním dílem,akorát ten spodek se s bundou nespojuje napevno,bunda je v tom vlastně zasunutá a ten spodek je na kšandy.Má i otvor na pás do autosedačky,který se dá zadělat.A celý se dá rozepnout zipy po obou stranách.
No,asi trochu zmatený popis 8O .
Malá ho měla asi od tří do šesti měsíců.Teď se ho chystám prodat,ale byl super.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.10.06 13:16

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.10.06 13:42

Ahoj, myslím, že jsem to viděla nové v Puntanele s kšandama. Zkus kouknout na www.mimibazar.cz - občas tam někdo něco takového prodává po svém miminku za přijatelnějsí cenu :D
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
24.10.06 18:56

Ahojky já jsem něco takového viděla na internetových stránkách www.quelle.cz ale nevím jak moc je to teplý.Koukni a uvidíš,mě se to líbilo.Ahojky

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.06 22:40

Moc děkuji za Vaše rady. Ještě se kouknu na ten mimi bazar. Dívala jsem se na to Quelle. Taky se mi to moc líbí je to přesně to co sháním, ale mají to taky jen do velikosti 68. Což je malé, ale budu hledat dál. Moc děkuji všem za rady.
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.10.06 15:59

Ahojky ještě jsem narazila na tu bundu s fusakem a unás v hypernově,ale nevím jestli to mají v každé.Zkus se u Vás mrknout.Ahojky

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky