Kam máme dát kocoura? :-(

30420
4.11.12 20:06

Kam máme dát kocoura? :-(

Ahojky holky, máme obrovský problém :-( musíme se „zbavit“ 7letého kocoura a nevím si s tím rady :-( Chlapovi před měsícem zjistili alergii na kočky (půl roku byl dušný a zahleněný a pak to začal řešit) já astmatička, je to čím dál horší a myslím si že kvůli kocourovi :-( při poslední kontrole horší výsledky než předposledně a pár dnů zpátky jsem dostala záchvat (dusila jsem se a drželo se mě to docela dlouho a vlastně to začlo až se přišel pomazlit kocour :-()
Už jsem zkoušela volat do útulku, ale mají úplně narváno, dala jsem inzerát a dokonce odepisovala na inzeráty, když někdo chtěl kocoura, ale nic nic nic :-( :-( a to by šel z domu se vším všudy, škrabadlo, granule, podestýlka atd

Už fakt nevím co mám dělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.11.12 20:13

Bydlí někdo z tvých příbuzných v baráku? že by si ho vzal třeba na zahradu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.11.12 20:15

To je prekérka :| Po známých a rodině jsi se zkoušela ptát, zda by si ho nevzali aspoň dočasně, než mu seženeš domov? Jinak my když s mamkou kdysi udávali koťata, tak jsme dávali inzeráty na výstavy koček, do zverimexů, na burzy, popravdě jsme jednou i stáli na Příkopech v bývalém dětském domě a měli krabici s nápisem „daruju koťátko“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.11.12 20:16

Joo tohle je v dnešní době těžké a kor když je kocourkovi 7let :think: Asi bych dále obhlížela inzeráty a snažila se obvolat všemožné útulky, známé, známé známých apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
4.11.12 20:29

Budeme velice záhy řešit asi stejný problém :-( My plánujeme kocouřici (5 let) dát ale v rodině. Je asociál, tak si nedovedu představit ji dát cizím. I v té rodině to pro tu naši bude řacha.
Nemáte možnost dát ho po rodině? Myslím, že i ta naše 5-ti letá (natož váš 7-mi letý) by se špatně darovala cizím.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
4.11.12 20:32

Já než bych ji dala do útulku nebo cizím, tak bych ji snad asi raděj nechala utratit :oops: I když „na přání“ to veterináři nedělají, to je mi jasný. Mě to bude rvát srdce i když půjde k rodině :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
4275
4.11.12 20:42

Bože, a my zrovna začínáme stavbu :( ale už máme doma tři kousky a dokud nebude dostavěno (v létě), tak další kočku neukecám :( máme 1+kk, zatím… jinak bych si ho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.12 20:48

@Januliiik máš fotku? třeba někoho ohromí.

• Citovat
  • Upravit
23847
4.11.12 20:48

A nestačilo by z něj udělat kocoura venkovního? Předpokládám tedy, že nežijete v paneláku. Venku by vám snad nevadil, jen byste ho krmili, vyrobili mu zatplenou boudičku na spaní… :nevim: No ale v sedmi letech to bude těžký :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.12 21:05

Babička s dědou si ji vzít na zahradu nemůže, jsou tam 2 psi a ti by ho potrhali :-( teta by si jí vzala ale každého kocoura jim zajelo auto :-( tak dalšího už nechce. A z rodiny si ho do bytu nikdo nevezme, přitom je to hrozný mazel a ikdyž má 7 tak je pořád jako kotě
Fotku najdu a dodám, je to obyč kočka domácí, černé barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.12 21:06

@Gina108 právě, že jsme v paneláku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
4.11.12 21:07

A to Vám začal vadit ten kocou až teď, když je mu 7?
Nechali jste si dělat krevní testy?
Co případně nějaký kamarádi, rodina, napsat na FB. Zkusila bych třeba nějakou farmu s koňma, usedlost se zvířaty, ale tam asi nebude moc v kontaktu s lidmi no. Co je to za kočičku? Máš foto?
Jak dlouho je zvyklá být doma sama nejdéle? Je zvyklá na děti? Je zvyklá na ostatní zvířata-psy? Běhá i venku nebo je jen doma? Je naučená na toaletu? Škrabe nábytek? Jakou má povahu? Klidnou nebo je to ďas co nenechá záclony vklidu atd?

• Citovat
  • Upravit
30420
4.11.12 21:09
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.12 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.12 21:15

@Caty mě teprve testy čekají, manžel už je má za sebou a pozitivní, byli jsme na dovolené skoro 14 dnů a tchýně ji chodila jen krmit a v poho, jinak vydrží sama úplně v pohodě pokud má vodu a jídlo.
Na psy zvyklá není, děti a lidi jí nevadí, naučená na záchodek, je jen doma, ven ji nepouštíme
Jediný problém je, že musí mít speciální granule a ty vyjdou měsíčně asi na 100kč, ale to jsem ochotna třeba tu stravu dotovat, záclony nerve, jedné co nenechá na pokoji jsou květiny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný