Kam na mažoretky - Mladá Boleslav?

2882
21.8.11 12:39

Kam na mažoretky?

Ahoj holky :mavam:
Dcera chodila rok na mažoretky v Kosmonosích 2krát týdně jsme ji vozilli 40km. ted přijela ze 7denního soustředění nevim co se tam stalo, ale trenérka mi řekla že je dcera šikovná , ale nekolektivní a že bude lepší když bude chodit někam jinam. na vystoupních byla vždy ve předu jedna z nejlepších. Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte o jiných mažoretkách kolem Mladé Boleslavi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9184
21.8.11 15:06

A to NEKOLEKTIVNÍ je jako co? Měl aby ti k tomu říct víc, i dcera se vyjádřit. Jestli není problém v trenérce jak v dceři…pak bych teprve hledala jiné mažoretky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.8.11 10:47

No nevim kdy by mi řekla že na to nemá tak by mě to tolik nemrzelo ale ona naopak řekla že je moc šikovná a za celej rok nic až ted na tom soustředěni dcera mi moc neřekne je jí 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.8.11 13:01

no ale to ti měla popsat celou situaci více, bych se víc zeptala. To že se zrovna na soustředění moc nezapojovala, neznamená, že by je měla opustit. A na druhé straně 7letá holka se ti musí umět vyjádřit taky, jestli ji to baví, nebaví, vadí jí něco. Mě holka od 6 let dělá doskotance, nijak nevyniká, já jsem ráda že něco dělá, ale když jí vadila trenérka nebo holky, řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.8.11 13:03

oprava…diskotance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.8.11 22:47

No holka brečela a jediný co jsem z ní dostala bylo že nechtěla chodit do vody protože byla špinavá a oni ji nutili a z toho vznikali konflikty mezi ní a trenérkou- Tím nemysim nějak závadná ale dceři prostě přišla špinavá co to má společnýho z mažoretkama nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.8.11 23:15

No tak je potřeba promluvit s trenérkou, a říct, co víš. At se k tomu vyjádří..Kolektivně chodit do vody a mažoretky je sakra rozdíl. A nad trenérkou není žádné vedení? jít i tam…stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí