Přezůvky do školy

4780
16.8.11 19:52

Přezůvky do školy

Ahojky. Prosím o nějaký tip. Kluk mi jde teď do 6. třídy a má velikost nohy 41. Pochybuju, že se v této velikosti vyrábí klasické papuče. Co byste zvolili jako jinou variantu přezůvek? Už vidím, že když mu koupím pantofle, tak si při honičkách o přestávkách někde zlomí nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
16.8.11 19:55

Dala bych klasický sandály, noha bude dejchat a nezlomí si ji :palec:

Příspěvek upraven 16.08.11 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.8.11 19:56

Ahoj, u nás ve škole na 2.stupni teď frčí všemožné varianty na crocksy (snad jsem to napsala správně). Já je ale našemu třeťákovy kupovat nechci, zatím na něj jdou sehnat klas.bačkory, ale musí být ,,chlapský" vzor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.8.11 19:57

Jo a nebo takové ty slabé plátěné tenisky na suché zipy- to je teď prý taky cool- informuje mě tu teď neteř :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.8.11 19:59

Vida ty crocksy mě nenapadly. A dneska je dokonce měli v Lídlu v nějaké akci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.8.11 20:05

Jo teď jsem chtěla napsat crocsky a koukám, že už to tu padlo. Na mmb je kupuju a dají se tam koupit za pěkný peníz, navíc mají nespočet možných druhů, tak si kluk určitě i vybere, jaké by se mu líbily. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.8.11 20:20

Díky moc. Hned se jdu kouknout… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44356
16.8.11 20:54

Já sice ještě nemám tak velké dítě, ale dokážu si představit reptání až vztek, „držkování“, že chce to, co právě frčí..
Ale protože podporuju zdravé obouvání, v croskách bych své dítě nenechala chodit velkou část dne ani omylem. Ať je to moderní jakkoliv, není to zdravé.To jsou boty na přejití, nic víc.
Navíc, v tomto věku dítě roste, vyvíjí se, noha a klenba potřebuje oporu..Koupila bych zdravotní sandály s řemínkem přes patu..V těchto velikostech se prodávají, v lékárně jsem se na ně dívala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
16.8.11 21:31

Crosky bych mu do školy nekupovala. Nejen kvůli tomu, že to není zdravé, ale hlavně šesták si ten pásek přes patu dávat nebude a v tak širokých botách mu hrozí, že se na chodbě přerazí ještě víc než ve zdravotních pantoflích.
Já bych pořídila zdravotní sandály, ty jsou pohodlné a i bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
16.8.11 22:02

Taky jsme to řešili…všichni nosí crocsy,nám se moc neosvědčily,ztrácejí je na schodech…jeden nosí sandálky a druhý zdravotní nazouváky,ale dobře drží na noze,jsou to zn.Birkis a vypadají výborně.Klasické papuče neměli rádi nikdy,potí se v tom nožičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja3troubina
22.3.12 16:46

Crocsy

Já mám syna, šesťáka a nejvíc doporučuju Crocsy. Jsou věci, ktyrých si my, rodiče, nevšimneme, a ty ná můžou říct jen děti. Například: Crocsy narozdíl od klasických pantoflí nepadají z nohy (i když to tak vypadá), protože jsou z gumy. Bezpečněji se v nich chodí (nepřerazí se na schodech). Dříve se mému synovi potila noha, protože nosil klasické bačkory. Teď když má Crocsy, se mu už noha nepotí. Na crocsy si nikdy nestěžoval. Jedny má už skoro rok. Možná to taky znáte, že se pantofle po dvou měsících úpně rozpadnou.
Někteří si opravdu myslí, že Crocsy do školy nejsou vůbec vhodné. Nyní vám v rychlosti ukážu největší vady na jiných typech:

1. Bačkory - potí se noha
  2. Pantofle - rychle se ničí, jsou nebezpečné

Proto že má můj synáček Crocsy, můžu každé ho každé odpoledne celého zdravého obejmout. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3365
22.3.12 19:09

Já doporučuji sandály. Syn je nosí od druhé třídy.

• vydrží všechno
  • nepotí se mu noha
  • nepřerazí se na schodech,…
  • nepadají mu z nohy
  • suchý zip se snadno zapíná

Synkovi to vyhovuje, Croscy nechce, nelíbí se mu, takže to neřešíme.

Dcerka zatím nosí ty klasické bačkůrky, ale asi ve druhé třídě taky vyměníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.3.12 08:13

Dala bych crocsy.Naše Vali je nosí jako přezůvky už od první třídy,mají je tam skoro všechny děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja3troubina
28.3.12 17:59

Nevím, proč tu všichni obdivujete ty sandály, Crocs jsou rozhodně lepší. :nevim: Aspoň nevypadají tak divně a splňují všechny bezpečnostní podmiínky. Můj syn je nosí věčně a NIKDY nebyly žádné problémy. Navíc sandály jsou těžké. A dlouho sse vyzouvají/nazouvají. Rozhodně doporučuju Crocsy… :)

• Citovat
  • Upravit
363
30.3.12 14:58

Ještě ke crosskám. Ono je rozdím mezi vietnamskými a těmi z obuvi. Já je koupila dceři v obuvi a mají úplně jiný materiál než ty tuhé, plastové vietnamské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí