Kam na miniinterupci v Brně?

Anonymní
23.1.16 13:23

Kam na miniinterupci v Brně

Ahoj, nebudu se zbytečně moc rozepisovat nemá to ani cenu a vím, že spousta lidí mě tady odsoudí. Prostě a jednoduše musím na miniinterupci. Jsem v 7 týdnu a chtěla bych se zeptat, kdo jste byl na tomto zákroku v Brně, jestli by jste mi doporučili nějaké solidní pracoviště, soukromou kliniku. Nechci nikam do obyč. nemocnice, kde se budou na mě dívat přes prsty a nebude tam solidní přístup. Jak to ve velkých nemocnicích bývá. A ještě bych se chtěla zeptat, po zákroku za jak dlouho budu moct jít zase do práce? Prosím zapojte se jen vy kdo mi rozumí, ostatní si mohou osočování odpustit, i když vím, že se někdo určitě najde.moc děkuji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
23.1.16 13:25

A jakou formou? Chceš potratovou tbletu nebo pod narkozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.16 13:26

@g.sandova no raději tu narkozu, z té tablety mám strach. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
23.1.16 13:28

Neboj nikdo se na tebe nebude dívat špatně, já byla na revizi a na pokoji se mnou byla slečna i starší paní a nikdo neřešil kdo jde na potrat, kdo na revizi nebo co… všichni byli příjemní a jsme okresní město s velkou nemocnicí

• Citovat
  • Upravit
19198
23.1.16 13:28

Byla jsem tady.. http://www.centrumdvorak.cz/
Já jsem tam šla se žádánkou od Dr… Po zákroku ležíš cca 1,5-2h a pak s doprovodem domů. A kdy do práce? Klidně druhý den, není třeba být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.16 13:33

@Kikuška90 Děkuji, já myslela že až jakoby po 6 nedělí. A je dlouhá čekací doba od objednání?

• Citovat
  • Upravit
19198
23.1.16 13:35
@Anonymní píše:
@Kikuška90 Děkuji, já myslela že až jakoby po 6 nedělí. A je dlouhá čekací doba od objednání?

Jako že bys byla 6 týdnů doma, jo?? A proč proboha? :mrgreen: Normálně pak člověk funguje.. Netuším jaká je tam doba, já jsem tam šla přímo od Dr., ona tam volala a měli místo za 30 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.16 13:38

@Kikuška90 no četla jsem to na netu, taky mě to bylo divný. Akorát jsem na jejich stránkách nenašla ceník. Pamatuješ si kolik jsi platila? :) A měla jsi tabletu, nebo uspaná?

• Citovat
  • Upravit
19198
23.1.16 13:41
@Anonymní píše:
@Kikuška90 no četla jsem to na netu, taky mě to bylo divný. Akorát jsem na jejich stránkách nenašla ceník. Pamatuješ si kolik jsi platila? :) A měla jsi tabletu, nebo uspaná?

Nic, proplatila mě to pojišťovna. Normálně mě uspali, je to otázka 10 minut ten zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.1.16 13:46

Centrum Dvorak. Nicmene jeden poznatek, nevkusna doktorka, ktera ti provede zakrok mezi sousty vlasaku s rohlikem. Jinak personal super, pekne prostredi, za hodinu jsem sla (jiny typ zakroku v plne narkoze) domu. Nikde rvouci mimina apod…

• Citovat
  • Upravit
19198
23.1.16 13:47
@Poison Eve píše:
Centrum Dvorak. Nicmene jeden poznatek, nevkusna doktorka, ktera ti provede zakrok mezi sousty vlasaku s rohlikem. Jinak personal super, pekne prostredi, za hodinu jsem sla (jiny typ zakroku v plne narkoze) domu. Nikde rvouci mimina apod…

Kterou jsi měla?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.1.16 14:06
@Kikuška90 píše:
Kterou jsi měla?? :mrgreen:

Nepamatuji si jmeno, je to temer 5let. Tmave delsi vlasy, vek cca 40 let. Nesympaticka, prezirava.

• Citovat
  • Upravit
5926
23.1.16 14:06
@Anonymní píše:
Ahoj, nebudu se zbytečně moc rozepisovat nemá to ani cenu a vím, že spousta lidí mě tady odsoudí. Prostě a jednoduše musím na miniinterupci. Jsem v 7 týdnu a chtěla bych se zeptat, kdo jste byl na tomto zákroku v Brně, jestli by jste mi doporučili nějaké solidní pracoviště, soukromou kliniku. Nechci nikam do obyč. nemocnice, kde se budou na mě dívat přes prsty a nebude tam solidní přístup. Jak to ve velkých nemocnicích bývá. A ještě bych se chtěla zeptat, po zákroku za jak dlouho budu moct jít zase do práce? Prosím zapojte se jen vy kdo mi rozumí, ostatní si mohou osočování odpustit, i když vím, že se někdo určitě najde.moc děkuji. :nevim:

Můžeš jít do Sanatorium Helios, GYNPRIVÁT, ráno nastoupíš, odpoledne můžeš jít domů, neschopenku podle toho jak se budeš cítit, v nemocnici ji vydávají, když si řekneš, je lepší být pár dní v klidu,6 týdnů asi těžko, ale týden určitě. Asi tě uspí, platí se 4000-5000 Kč, pokud to není ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
23.1.16 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj, nebudu se zbytečně moc rozepisovat nemá to ani cenu a vím, že spousta lidí mě tady odsoudí. Prostě a jednoduše musím na miniinterupci. Jsem v 7 týdnu a chtěla bych se zeptat, kdo jste byl na tomto zákroku v Brně, jestli by jste mi doporučili nějaké solidní pracoviště, soukromou kliniku. Nechci nikam do obyč. nemocnice, kde se budou na mě dívat přes prsty a nebude tam solidní přístup. Jak to ve velkých nemocnicích bývá. A ještě bych se chtěla zeptat, po zákroku za jak dlouho budu moct jít zase do práce? Prosím zapojte se jen vy kdo mi rozumí, ostatní si mohou osočování odpustit, i když vím, že se někdo určitě najde.moc děkuji. :nevim:

helios, druhy den sem sla dom a platila sem 3 a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
23.1.16 15:40

Helios

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie