Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj nikdo se na tebe nebude dívat špatně, já byla na revizi a na pokoji se mnou byla slečna i starší paní a nikdo neřešil kdo jde na potrat, kdo na revizi nebo co… všichni byli příjemní a jsme okresní město s velkou nemocnicí
Byla jsem tady.. http://www.centrumdvorak.cz/
Já jsem tam šla se žádánkou od Dr… Po zákroku ležíš cca 1,5-2h a pak s doprovodem domů. A kdy do práce? Klidně druhý den, není třeba být doma.
@Kikuška90 Děkuji, já myslela že až jakoby po 6 nedělí. A je dlouhá čekací doba od objednání?
@Anonymní píše:
@Kikuška90 Děkuji, já myslela že až jakoby po 6 nedělí. A je dlouhá čekací doba od objednání?
Jako že bys byla 6 týdnů doma, jo?? A proč proboha?
Normálně pak člověk funguje.. Netuším jaká je tam doba, já jsem tam šla přímo od Dr., ona tam volala a měli místo za 30 minut ![]()
@Kikuška90 no četla jsem to na netu, taky mě to bylo divný. Akorát jsem na jejich stránkách nenašla ceník. Pamatuješ si kolik jsi platila?
A měla jsi tabletu, nebo uspaná?
@Anonymní píše:
@Kikuška90 no četla jsem to na netu, taky mě to bylo divný. Akorát jsem na jejich stránkách nenašla ceník. Pamatuješ si kolik jsi platila?A měla jsi tabletu, nebo uspaná?
Nic, proplatila mě to pojišťovna. Normálně mě uspali, je to otázka 10 minut ten zákrok.
Centrum Dvorak. Nicmene jeden poznatek, nevkusna doktorka, ktera ti provede zakrok mezi sousty vlasaku s rohlikem. Jinak personal super, pekne prostredi, za hodinu jsem sla (jiny typ zakroku v plne narkoze) domu. Nikde rvouci mimina apod…
@Poison Eve píše:
Centrum Dvorak. Nicmene jeden poznatek, nevkusna doktorka, ktera ti provede zakrok mezi sousty vlasaku s rohlikem. Jinak personal super, pekne prostredi, za hodinu jsem sla (jiny typ zakroku v plne narkoze) domu. Nikde rvouci mimina apod…
Kterou jsi měla?? ![]()
@Kikuška90 píše:
Kterou jsi měla??
Nepamatuji si jmeno, je to temer 5let. Tmave delsi vlasy, vek cca 40 let. Nesympaticka, prezirava.
@Anonymní píše:
Ahoj, nebudu se zbytečně moc rozepisovat nemá to ani cenu a vím, že spousta lidí mě tady odsoudí. Prostě a jednoduše musím na miniinterupci. Jsem v 7 týdnu a chtěla bych se zeptat, kdo jste byl na tomto zákroku v Brně, jestli by jste mi doporučili nějaké solidní pracoviště, soukromou kliniku. Nechci nikam do obyč. nemocnice, kde se budou na mě dívat přes prsty a nebude tam solidní přístup. Jak to ve velkých nemocnicích bývá. A ještě bych se chtěla zeptat, po zákroku za jak dlouho budu moct jít zase do práce? Prosím zapojte se jen vy kdo mi rozumí, ostatní si mohou osočování odpustit, i když vím, že se někdo určitě najde.moc děkuji.
Můžeš jít do Sanatorium Helios, GYNPRIVÁT, ráno nastoupíš, odpoledne můžeš jít domů, neschopenku podle toho jak se budeš cítit, v nemocnici ji vydávají, když si řekneš, je lepší být pár dní v klidu,6 týdnů asi těžko, ale týden určitě. Asi tě uspí, platí se 4000-5000 Kč, pokud to není ze zdravotních důvodů.
@Anonymní píše:
Ahoj, nebudu se zbytečně moc rozepisovat nemá to ani cenu a vím, že spousta lidí mě tady odsoudí. Prostě a jednoduše musím na miniinterupci. Jsem v 7 týdnu a chtěla bych se zeptat, kdo jste byl na tomto zákroku v Brně, jestli by jste mi doporučili nějaké solidní pracoviště, soukromou kliniku. Nechci nikam do obyč. nemocnice, kde se budou na mě dívat přes prsty a nebude tam solidní přístup. Jak to ve velkých nemocnicích bývá. A ještě bych se chtěla zeptat, po zákroku za jak dlouho budu moct jít zase do práce? Prosím zapojte se jen vy kdo mi rozumí, ostatní si mohou osočování odpustit, i když vím, že se někdo určitě najde.moc děkuji.
helios, druhy den sem sla dom a platila sem 3 a pul.