Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
máme zkušenosti s nemocnicí v Jihlavě a Brně, nikdy nebyl problém. Nakonec poslali i na genetiku, protože muž byl na operaci od puberty do 30 celkem 3×.
@Anonymní píše:
máme zkušenosti s nemocnicí v Jihlavě a Brně, nikdy nebyl problém. Nakonec poslali i na genetiku, protože muž byl na operaci od puberty do 30 celkem 3×.
Moc děkuji za odpověď. A mohu se zeptat, zda to pomohlo? A proč ho poslali na genetiku?
Za nás Dr. Klečka Plzeň, operoval manžela v Mulačově nemocnici, ale jinak má svojí ambulanci. Výsledek, komunikace, přístup…všechno bylo super.
@Anonymní píše:
Za nás Dr. Klečka Plzeň, operoval manžela v Mulačově nemocnici, ale jinak má svojí ambulanci. Výsledek, komunikace, přístup…všechno bylo super.
Moc děkuji za info. Jste hodná. A mělo to nějaký výsledek? A pokud ano, kdy se dostavil? Moc děkuji z info. ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuji za info. Jste hodná. A mělo to nějaký výsledek? A pokud ano, kdy se dostavil? Moc děkuji z info.
Výsledek- výrazné zlepšení spermiogramu, kontrolní se dělal až za rok a půl od operace, protože my jsme se ještě nesnažili, když byla prováděná operace. A výsledek: 120 mil/ 1ml, všechny dobře tvarované a pohyblivé.....původně bylo asi 20mil/1ml, ale hlavně většina patologického tvaru. A hlavní výsledek nám teď spinká v postýlce.
@Anonymní píše:
Výsledek- výrazné zlepšení spermiogramu, kontrolní se dělal až za rok a půl od operace, protože my jsme se ještě nesnažili, když byla prováděná operace. A výsledek: 120 mil/ 1ml, všechny dobře tvarované a pohyblivé.....původně bylo asi 20mil/1ml, ale hlavně většina patologického tvaru. A hlavní výsledek nám teď spinká v postýlce.
Ty jo, tak to je úžasné. Moc moc moc gratuluji.
A ten rozdíl je tedy úžasný. ![]()
No ale tedy doufám že nebudeme muset čekat na kontrolu rok a půl. ![]()
A mohu ještě takový blbý dotaz… Nevíte zda se vám zlepšilo i množství, jako ml? My totiž máme i problém s množstvím. ![]()
A celkově všechno máme pod spodní hranici.
Počet máme 5 mil, pohyb, morfologie atd. vše pod normou. A k tomu se právě teď přidalo toto.
Prostě ty ml.
Moc děkuji a ještě jednou gratuluji. ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to je úžasné. Moc moc moc gratuluji.A ten rozdíl je tedy úžasný.
No ale tedy doufám že nebudeme muset čekat na kontrolu rok a půl.
A mohu ještě takový blbý dotaz… Nevíte zda se vám zlepšilo i množství, jako ml? My totiž máme i problém s množstvím.
A celkově všechno máme pod spodní hranici.Počet máme 5 mil, pohyb, morfologie atd. vše pod normou. A k tomu se právě teď přidalo toto.
Prostě ty ml.
Moc děkuji a ještě jednou gratuluji.
Myslím, že kontrolní spermio má cenu dělat minimálně 3 měsíce po operaci. A s množstvím ml už nevím, vždy s tím problém nebyl, takže to jsem si nezapamatovala. Držím palce, ať se zadaří. Jo a ještě manžel užíval Folandrol, doporučili mu to, že to zlepšuje kvalitu, že je to takový mužský iontový nápoj, tak jedno balení měl.
@Anonymní píše:
Myslím, že kontrolní spermio má cenu dělat minimálně 3 měsíce po operaci. A s množstvím ml už nevím, vždy s tím problém nebyl, takže to jsem si nezapamatovala. Držím palce, ať se zadaří. Jo a ještě manžel užíval Folandrol, doporučili mu to, že to zlepšuje kvalitu, že je to takový mužský iontový nápoj, tak jedno balení měl.
Moc děkuji za radu. Jste hodná. Jo jo půjdeme na kontrolní spermio tedy tak za cca. 3 měsíce. Snad to bude mít smysl ta operace. Tedy problém byl u mě a nakonec se zjistilo, že větší problém je u chlapa než u mě, ale i tak IVF se nevyhneme.
Jen potřebujeme zvýšit ten objem.
A zlepšit apoptózu spermií, pokud to půjde. Ale mohlo by. ![]()
Ještě jednou moc děkuji za všechny rady. A na ty vitamíny kouknu. ![]()
Prosím o zkušenosti s operací varikokély v Praze. Můžete, prosím, doporučit konkrétního lékaře, s kterým jste byli spokojeni? Děkuji
Ahoj děvčata, předem se omlouvám za anonym, ale je to osobní a jelikož se jedná o partnera a ne o mě, tak nechci aby to věděl každý. Chci se zeptat těch žen nebo i mužů, co mají zkušenosti s operací varikokély, jakou si vybrat nemocnici.
Raději bych byla, kdyby prováděli operaci laparoskopicky. Pracovala jsem ve vojenské nemocnici a byla z ní nadšená, ale nevím zda se specializují i na toto. Dále jsem byla spokojena i v Motole.
Poradíte prosím někdo? Plus uvítám nějaké rady. Předem moc děkuji za odpověď a přeji krásný den.