Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak vzhledem k tomu, že odběr vajíček se dělá na sále pod narkózou a měla by tam pak aspoň 2 hodiny ležet na pokoji a spermie partner bude taky dávat jinde, tak asi těžko ![]()
Může se stát
. Já byla na pokoji jen půl hodiny. Jestli ji nechceš potkat, nechoď tam, ale sedni siněkde na kávu. Stejně by jsi takhle přemýšlela o každé ženě, co tam potkáš.
Muze to byt jakakoliv typove podobna zena podobna tobe, kterou potkas na ulici prece
to ti nevadi?
@mamina2017 jde o to, že dárkyně bude už po odběru třeba dvě hodinya my tam zrovna můžeme přicházet. Nejsme objednaní na určitou hodinu. ![]()
nevím, v jakým CARu jste, ale u nás se to dělo v každém jiném patře.
Zavolej na recepci a domluv se. Pokud tam nemusite na určitou hodinu, dá se určitě domluvit i to, že by vám zavolali jakmile dárkyně odejde. Že ji nechcete potkat by měli pochopit.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Omlouvám se za anonym (vzhledem k tématu). V pondělí se má manžel dostavit na oplodnění vajíček od dárkyně, jejichž odběr ten den proběhne. Já tam jedu s ním (poprosil mě o to) a mám strach, že bych jí tam mohla zahlédnout.
Dle lékaře vybírali typově podobnou ženu, nechci jí vidět (po zbytek života by se mi o ní zdálo, mohla bych být zklamaná, apod.). Myslíte, že to centrum má zařízené tak, aby se nestalo, že se „srazíme mezi dveřmi“? Manžel si z toho dělá srandu, ale já bych nerada přemýšlela o jakékoli brunetě, co tam potkám, že by to mohla být ONA.