Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak vzhledem k tomu, že odběr vajíček se dělá na sále pod narkózou a měla by tam pak aspoň 2 hodiny ležet na pokoji a spermie partner bude taky dávat jinde, tak asi těžko ![]()
Může se stát
. Já byla na pokoji jen půl hodiny. Jestli ji nechceš potkat, nechoď tam, ale sedni siněkde na kávu. Stejně by jsi takhle přemýšlela o každé ženě, co tam potkáš.
Muze to byt jakakoliv typove podobna zena podobna tobe, kterou potkas na ulici prece
to ti nevadi?
@mamina2017 jde o to, že dárkyně bude už po odběru třeba dvě hodinya my tam zrovna můžeme přicházet. Nejsme objednaní na určitou hodinu. ![]()
nevím, v jakým CARu jste, ale u nás se to dělo v každém jiném patře.
Zavolej na recepci a domluv se. Pokud tam nemusite na určitou hodinu, dá se určitě domluvit i to, že by vám zavolali jakmile dárkyně odejde. Že ji nechcete potkat by měli pochopit.
Omlouvám se za anonym (vzhledem k tématu). V pondělí se má manžel dostavit na oplodnění vajíček od dárkyně, jejichž odběr ten den proběhne. Já tam jedu s ním (poprosil mě o to) a mám strach, že bych jí tam mohla zahlédnout.
Dle lékaře vybírali typově podobnou ženu, nechci jí vidět (po zbytek života by se mi o ní zdálo, mohla bych být zklamaná, apod.). Myslíte, že to centrum má zařízené tak, aby se nestalo, že se „srazíme mezi dveřmi“? Manžel si z toho dělá srandu, ale já bych nerada přemýšlela o jakékoli brunetě, co tam potkám, že by to mohla být ONA.