Můžu potkat dárkyni v IVF centru?

Anonymní
6.2.19 20:33

Můžu potkat dárkyni v IVF centru?

Omlouvám se za anonym (vzhledem k tématu). V pondělí se má manžel dostavit na oplodnění vajíček od dárkyně, jejichž odběr ten den proběhne. Já tam jedu s ním (poprosil mě o to) a mám strach, že bych jí tam mohla zahlédnout.

Dle lékaře vybírali typově podobnou ženu, nechci jí vidět (po zbytek života by se mi o ní zdálo, mohla bych být zklamaná, apod.). Myslíte, že to centrum má zařízené tak, aby se nestalo, že se „srazíme mezi dveřmi“? Manžel si z toho dělá srandu, ale já bych nerada přemýšlela o jakékoli brunetě, co tam potkám, že by to mohla být ONA. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5571
6.2.19 20:37

Tak vzhledem k tomu, že odběr vajíček se dělá na sále pod narkózou a měla by tam pak aspoň 2 hodiny ležet na pokoji a spermie partner bude taky dávat jinde, tak asi těžko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.19 20:56

Může se stát :nevim: . Já byla na pokoji jen půl hodiny. Jestli ji nechceš potkat, nechoď tam, ale sedni siněkde na kávu. Stejně by jsi takhle přemýšlela o každé ženě, co tam potkáš.

• Citovat
  • Upravit
3023
6.2.19 20:56

Muze to byt jakakoliv typove podobna zena podobna tobe, kterou potkas na ulici prece 8o to ti nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 21:01

@Micaella22 prosím k tématu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.19 21:03

@mamina2017 jde o to, že dárkyně bude už po odběru třeba dvě hodinya my tam zrovna můžeme přicházet. Nejsme objednaní na určitou hodinu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.19 21:04

@Janli děkuji

• Citovat
  • Upravit
5571
6.2.19 21:07

nevím, v jakým CARu jste, ale u nás se to dělo v každém jiném patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.19 21:12

Zavolej na recepci a domluv se. Pokud tam nemusite na určitou hodinu, dá se určitě domluvit i to, že by vám zavolali jakmile dárkyně odejde. Že ji nechcete potkat by měli pochopit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.19 21:13

@mamina2017 v našem je to cca 15 metrů od sebe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení