Kam na Silvestra v Brně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na Silvestra?
Dejte mi prosím tip kam se chystáte na Silvestra v Brně nebo poblíž Brna i s ubytováním? Díky
Příspěvek upraven 12.10.15 v 17:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já budu s rodinou doma
Časům, kdy jsem polétávala po městě v alkoholovém opojení je konec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliakaa Doma sedíme každý rok, letos by to chtělo změnu. Moje představa je asi nějaká restaurace, kde bude hudba a dobré jídlo, žádné diskotéky a kluby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu asi v porodnici, ale to není asi ten tip co byste chtěli…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně jsem byla na Silvestra minulý rok a nějak jsem si to neužila. Nedám dopustit na Silvestra na nějaké chatě s kamarády
Jinak poptala bych se, které divadlo dělá novoroční představení a šla bych do divadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucik2011 V centru bude narváno, byla jsem asi před 4 roky na svoboďáku o půlnoci. Už nikdy víc. Házejí se petardy pod nohy a celkově je to o hubu… Vím, že snad nějaký program býval na Boby, ale jak je to teď netuším…
Jako těhule dám přednost domácímu pohodlí a obklopím se chlebíčky a rychlý špunty nesmí chybět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kiwa Na Svoboďák určitě nechci, jak už jsem psala, nejradši nějakou restauraci s programem a hudbou. My jsme právě už několik let seděli doma s dítětem a letos chceme někam vyrazit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.