Kam poslat stížnost na pošťačku?

2858
16.3.11 13:01

Kam poslat stížnost?

Ahoj holky,
tak dneska jsem už tak vytočená, že to takhle nenechám. Tad u nás v Dobřanech, co si pošťačky dovolí to už není ani možný…Nehodlám se ob den s nimi dohadovat…Proto prosím o radu, kam by jste zaslali stížnost na jejich chování?Na poštu jsem do Dobřan či někam výše? Je to hrozný…děkuji :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3870
16.3.11 13:08

Ahoj, měla jsem taky problém, takže jsem volala vedoucí pošty a stěžovala si na ně. Pošťačka se mě pak ptala, jestli jsem si stěžovala, tak jsem jí řekla, že jo, že se mi nelíbilo, co dělaly. Nevolala jsem anonymně, normálně jsem se představila a řekla jí, co se mi nelíbí. Vedoucí řekla, že to napraví. No napravila prd, pořád jsou hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
16.3.11 13:09

Určitě u vás a můžeš i výš.Otázka jestli to k něčemu bude.
Jsou všude stejný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.3.11 13:11

Ahojky. Přidám svoji zkušenost se stížnostma. Před Vánocema mi pošta nedodala balíček z USA, bylo to tak, že pošťačka mi ani jednou nedala tu výzvu do schránky, ani se nikdo neobtěžoval jakkoli dát vědět, že už je pro mě připravený. Den před Vánocema jsem tam volala na moji poštu, jestli tam není a poštačky mi řekly, že ho včera vrátily a prostě se vrátí zpět do US. Tak sjem to začla řešit stížnostma na doručovatelku a požadovala zaplacení poštovného. Nic se nestalo, jen si mě přehazovali jako horkej balvan a nakonec se mi jen omluvili. Kam stěžovat sem si našla na stránkách, rpo tebe to bude asi středočeský kraj. Ale bohužel asi nečekej zázraky, omluvu mi poslali někdy minulý týden, takže jim to trvalo asi 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.3.11 13:12

Já si stěžovala na vedení, někde co mají na stránkách pošty. Sice jsem pak měla debatu s paní vedoucí pošty, co že si to dovoluju, ale to o co šlo a o čem tvrdila že nejde je od té doby v pořádku, asi dostali bububu, nebo nevím :nevim: Když se to řešilo jen přez ně, tak se nic nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
16.3.11 13:14

Naše pošťačky běžně doručují písemnosti „do vlastních rukou“ klidně i sousedům, kolikrát dopisy vhozené do schránky nepatřily vůbec nám, nebo nám občané vesnice nosili naše dopisy, ale když jsem v ulici na zemi našla náš dopis s výpisem z účtu, tak to jsem se fakt nasrala a zavolala. A to je pošťačka nejlepší kamarádka mojí tchýně :roll: , takže mě pak asi pěkně zdrbly :mrgreen: I dneska je voprsklá, zazvoní si na mě, že chce napít, jednou chtěla na záchod a přijde mi, že zvoní schválně, protože ví, že zrovna malá přes poledne spí. Takže vypínám zvonek a ignoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
16.3.11 13:16

Ještě jsem chtěla - z jedné strany chápu, že toho maj fakt dost, teď ještě s tím sčítáním, ale jsou fakt věci, které by se stávat neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
16.3.11 13:21

Mě to s prominutím už sere…V baráku máme dvě patra, do každého patra je zvonek na jiné jméno…Nese něco nahoru, zvoní nahoru, dolu, nahoru, dolu, vteřinu klid a opět…Já nestihnu ani hodit malého do postýlky…Když slezu dolů a řeknu jí teda, že nejsem hluchá, tak ještě na mě řve, že to nemůže slyšet, že to zvoní, že pak lidi na ní řvou, že nezvoní ačkoliv zvonila…což už ve mě vřelo…páč stačí zazvonit, počkat a zkusit to znova…A ještě proč zvoní dolů na jiné jméno než nese balík…ve finále jsem to odsrala já (i když balík pro mě nebyl), že si nemám nic objednávat, když se mi nelíbí, že mi to přinese až pod čumák…Tak dvě už zvoní normálně…Jiná s drzostí leze až dovnitř,když je otevřeno,aby kocour mohl jít domů a ani necinkne třeba jako že jde a hlavně, manželovy přišel dopis do vlastních rukou od soudu (bylo to tam napsané), ale jen tak si ležel ve schránce, kam si každej může sahnout :DFakt kravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
16.3.11 13:23

Dano - co vím od naší pošťaky tak dopolední roznost pošty nemá se sčítáním co dělat .....

s poštou mám problémy i já … například v třídírně si klidně přepsaly adresu :-O ulici kladskou zaměnili za kladenskou, a kdyby jen to, přepsaly i směrovací z 02 na 01. takže jsem čekala balík za 3,5tis a on byl na jiné poště doruován na jinou adresu. Po telefonu jsem řvala taky, paní byla velmi laxní, nezájem, no jo to se stane … :pocitac: a to nebylo poprvý jako. A nikdo se nepodival že na balíku je jiná adresa že …

Tý jo, tak s vráceným bvalíkem z USA bych řvala a nenechala to jen tak a požadovala tvrdě odpovědnost. 8-o To je jako masakr …

• Citovat
  • Upravit
3870
16.3.11 13:24

Klovaso - jak já ti rozumím, ale stížností to bude možná ještě horší a hlavně k ničemu to nevede. Já si taky ničim nepomohla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.3.11 13:29

Rozhodne na Cesky telekomunikacni urad… kolega si stazoval tam a je klid.

Primo tady: http://www.ctu.cz/…-sluzby.html

• Citovat
  • Upravit
3870
16.3.11 13:29

Andelo - tak nám pošťačka hodila do schránky oznámení, že bude roznášet sčítací listy 11.3. To nedošla. Sousedce řekla, že bude chodit tuto sobotu od rána do večera. Tak jsem jí včera odchytla a řekla jí, že v sobotu budem doma odpoledne, tak ve tři hodiny. Začala hejkat že to je teda problém. Řekla jsem jí, že přece řekla, že bude chodit do večera. A ona jen, „no hele, tak já to hodim k vašim, tak mi napiš jen datum narození a sousedky taky, protože ta prej taky neni doma“. 8-o Takže moje mamka bude přebírat sčítací listy celý vesnici snad. Nasrala mě, protože řekla, že bude chodit do večera a najednou fr fr, všechno rychle. Takže z toho mi vychází, že maj svý práce dost a ještě todle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 13:38

ahoj, tak mě když ztratili balík, tak jsem podala reklamaci přímo ombudsmance, to je ta nejvyšší a jak to šlo rychle vyřešit a dostala jsem jako omluvu 16 poštovních známek. Jinak ta ombudsmanka řeší plno problémů, takže i stížnosti tam budou, byla fakt hodná. Tady si můžeš vybrat kam stížnost pošleš: http://www.ceskaposta.cz/…takty-id951/

Jinak jsem s poštou taky měla plno lapálií, takže už si mě dost pamatujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
16.3.11 13:48

Bohuzel neporadim :( kdyz rozvazel nekdo jiny taky se mi to stavalo,ze nebyl listek ale balicek lezel na poste…ted uz ne…
Teda koukam,ze nase pani postacka je poklad!I klucik co rozvazi velke baliky autem ceske posty!
nestane se,ze by nezazvonili nebo nedali listek!
Zvoni normalne a hlavne chdi mezi 8-10 hodinou kdy je mi jedno jak zvoni protoze uz nikdo nespi :D
A je prava,ze mi pani postacka obcas da dopis nebo balicek pro sousedy z patra,ale vzdycky se me zepta jestli bych byla tak hodna a chce muj podpis i obcanku :) me nevadi vzit jim dopis ani balicek i me obcas donesla sousedka balicek,kdyz jsem byla pryc a propasla postu!
A vzdy kdyz toto je,mam ve schrance listek,ze mam balicek u toho ci jineho!
Spis se mi stalo,ze mi prisel obycejny balicek s 2trickama pro maleho a nejaky „hajzl“ mi je ze schranky ukradl!

• Citovat
  • Upravit
andela
16.3.11 13:50
Dana27 píše:
Andelo - tak nám pošťačka hodila do schránky oznámení, že bude roznášet sčítací listy 11.3. To nedošla. Sousedce řekla, že bude chodit tuto sobotu od rána do večera. Tak jsem jí včera odchytla a řekla jí, že v sobotu budem doma odpoledne, tak ve tři hodiny. Začala hejkat že to je teda problém. Řekla jsem jí, že přece řekla, že bude chodit do večera. A ona jen, „no hele, tak já to hodim k vašim, tak mi napiš jen datum narození a sousedky taky, protože ta prej taky neni doma“. 8-o Takže moje mamka bude přebírat sčítací listy celý vesnici snad. Nasrala mě, protože řekla, že bude chodit do večera a najednou fr fr, všechno rychle. Takže z toho mi vychází, že maj svý práce dost a ještě todle.

ale jo to jo, dopoledne roznáší poštu a odpol sčítací listy … no je mi jasný že to chtějí taky očurat a ulevit si no … jako práci jim nezávidím.

Jinak kontrolora jsem před 10 lety dělala taky a fakt to není nic těžkýho roznýst to po lidech a pak to vybrat. A to jsem ještě u starších pomáhala vyplňovat, resp jsem to vyplnila s nimi celý.
u nás měla být, nedošla … a ještě nedošla vůbec :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová