Kam s 1,5letým prckem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam s 1,5 letým prckem
Ahojka zdravím, a oslovuju nejlépe Pražačky a okolí. Mám 1,5 ročního prcka a teď o dovolené jsme byli už v ZOO a plánujeme pouť aspoň na chviličku
. Ale vůbec mě nenapadá kam s ním vyrazit, co by takového prcka zaujalo na nějakou hodinku. Vůbec nemám přehled ani nápad… ![]()
Poradí mi někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na nějaké velké dětské hřiště? Třeba do Stromovky, ale hřišť je po Praze více. Nebo do Žlutých lázní, je tam část pro děti s brouzdališti, hřiště…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá miluje od roka dětská hřiště. Takže vždy spojíme procházku s hřištěm. Třeba Vyšehrad, sejít dolů, jít po náplavce, krmit labutě a kačenky. Na konci u Mánesa je na ostrově taky pěkné hřiště.
Dceři se líbí i dinopark, ale tam jsem šli hlavně kvůli starším sourozencům.
- Citovat
- Upravit
Pěkná procházka je na lužinách kolem rybníčku + jsou tam hezká hřiště, zoopark v chuchli, dětské hřiště na Vyšehradě. Prokopské údolí - je tam i koutek s domácími zvířaty a jezírko s labutěmi a kačenkama.
- Citovat
- Upravit
@TereuliJa kukni na můj blog, je tam pár tipů co v Praze http://www.susu-sufik.blogspot.cz/…i-praha.html
http://www.susu-sufik.blogspot.cz/…toracek.html
eventuelně vítám i další tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18 měsíců je ideální věk na poznávání světa okolo… Co tak s ním jenom tak jít po nějakém chodníku, trochu dál od silnice (spíš na okraji nějakého parku) a ukazovat mu auta, tramvaje, případně i vlaky, domy, ptáky… Konkrétní lokalita mě nenapadá.
(Ale jeden takový malý tip: na Praze 9 - Kbely, ulice Mladoboleslavská - je Ltecké muzeum (autobusy 185 a 259 od konečné stanice metra Letňany…) Celý areál je oplocený, tam ti nemůže zdrhnout třeba na silnici. Mají tam i takové „jakoby hřiště“ pro prcky a v obchůdku se suvenýrama moc pěkná trička pro děcka (co si tak pamatuju). A samozřejmě všude letadla v šechno, co s letadlama souvisí. Muzeum sousedí s vojenským letištěm Kbely, takže i vzdušný provoz bývá zajímavý námět k zabavení pozornosti prcka…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně, v muzeu se neplatí vstupné a nikdo nehlídá, jestli jsi tam hodinu nebo pět hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo pak je taky fajn zajít na letiště a koukat na letadla. Mrňous tam vydržel hodinu
dá se to spojit s výletem do mini zoo Zájezd.
- Citovat
- Upravit
Letiště je fajn nápad éra nám tu lítají nad hlavou hodně a jak je z nich nadšený, z blízka to bude zážitek
Hřišťátka to je jasné, ale ty větši jsou opravdu hezké, narozdíl od těch co máme tady v okolí
.
Určitě něco vyberem, děkuju moc za návrhy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.