Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
K tomu TB - co takhle nějakou virtuální adresu? Jsou to sice peníze navíc, ale můžeš si zaplatit jen nějakou nejnižší sazbu na krátkou dobu a pak to zas zrušit.
Zajímala jsem se o to, protože taky nemáme a pro letošek jsem to nakonec vyřešila tím, že jsem dítě dala do soukromé, stejně mu ještě nebyly 3, ale jestli budu chtít příští rok do státní tak to budu muset řešit asi takhle.
@Midaku Mám dítě, které nemluví, má pleny nerozumí a nikdy žádný příspěvek nepobíralo, protože neměl nárok …Většina VD má 1 max 2 stupeň. Navíc návrat dítě které nemluví, nerozumí a neumí se obsloužit do dětské skupiny ve 3.5 letech ( navíc utíká ) je mazec.
@kocourGarfield ano, já to chápu, dítě je fakt nemocný. Já se tím vším jen snažím říct, že sedět a stěžovat si není řešením… řešením je volat všude možně, zkoušet všechny možnosti. Pokud něco opravdu potrebuju, tak se ze všech sil snažím toho dosáhnout. I když je jasný, že někde šance na přijetí nejsou, tak poslat ten jeden mail přece člověk zvládne, ne? Nikdy nevis, kde ty moznosti muzou být, a kdyz to nezkusis, tak se to ani nedozvis. Nebo je lepší sedět s rukama v kline a čekat, jestli mi nějaká školka sama nezavola?
@Midaku Jo to naprosto souhlasím. Já bych začala i řešit to TB. To dle mého i bude problém
@kocourGarfield píše: Více
tak ale ten problém si zavinila sama - mít dluh na popelnicích?
a neřešit to ![]()
a pak už to jede s kopce
V jiné diskuzi píše, že dítě je agresivní a má záchvaty vzteku. Takové dítě, které je navíc na plenkách a neumí jist, nekomunikuje a nereaguje, do běžné školky nevezmou.
@mado píše: Více
Stejně je zvláštní, že ve třech letech stihl být dva roky v jeslích, když je na tom tak špatně.
Dobrý den,
diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat