Kam s batoletem v Brně

4138
21.5.13 12:37

kam s batoletem v brne

Holky zítra jedem do Brna, manžel tam jede něco odevzdat do školy.
Poradte mi místní kam jíz s batoletem, nejaky hezký detský hriste nebo zoo? nebo neco jinýho zajímavýho, chcem to spojit s hezkým výletem. (spíš aby to bylo bud v centru brna a nebo smerem na prahu nekde. Neni tam nekde i takova galerie s dinosourama :think: matne si na neco vzpominam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
21.5.13 12:44

www.nasehriste.cz moc pekny, ceny lidovy- platis jen za dite a je to delany hlavne pro prcky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
21.5.13 12:57

@kikina2004 dík to vypada dobre a ani to neni daleko od centra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2189
21.5.13 12:58

Dinopark máš u Vyškova, takže uplně opačným směrem než na Prahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
21.5.13 13:19

Relativně na D1 je http://www.bongobrno.cz/, tam je moc hezky.

Brněnská přehrada, hezká procházka a pro děti: http://www.detske-hriste.eu/ To je ale venku tak leda za hezkého počasí, ale taky se nám tam líbilo a v týdnu nebude na přehradě jak na Václaváku ;)

A tady zase výbroně vaří, perfektní na oběd a je tam dětský hřiště který jsem ještě nepotkla u žádné restaurace. Takže 2v1. ;) http://www.zebetinsky-dvur.cz/…tske-hriste/

Všechno je směr na Prahu.

Brněnskou ZOO moc nedoporučuju. My když jsme se manželem přistěhovali do Brna a poprvé jí navštívili, tak jsme to nazvali: Jak snadno ujít 10 km do kopce a nepotkat žádný zvíře a na závěr si dát hnusný kafe v občerstvení u Krokodýla. ;) Dětský jídlo v místní restauraci u nás taky obsadilo poslední příčku :mrgreen:
Srovnávám se ZOO v Praze, Lešnou, Olomouci, Hlubokou… no zkrátka nějak nás nenadchla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
18.6.18 09:22

Obnovuji diskuzi, sice jsem našla plno příspěvků typu „kam v Brně“, ale většina z nich je starších, stránky již neaktuální a nechce se mi někam naslepo jít. Takže otázka zní - Kam s dítětem, řekněme 1-3 roky v Brně? Nejlépe opravdu centrum, okolí Svoboďáku, Lužánek atd. Zajímají mě restaurace a kavárny s dobrými dětskými koutky (ne stoleček a tři zlámané pastelky), herny, hřiště, méně známé atrakce typu zahradní železnice atp. Sama přidám:

• park za Olympií - vláčková dráha a velké hřiště (to je ale spíš pro děti 3+)
  • dobrá hřiště jsou Lužánky, Tyršův sad (zde mají i nějaké zvířectvo), Schreberovy zahrádky, Obilní trh
  • muzeum traktorů v Líšni
  • Kraví hora - koupaliště, okolí hvězdárny - několik pěkných hřišť
    • a samozřejmě klasiky typu přehrada, zoo, Špilberk

Spíš pořád slyším, jak někdo chodí do mateřských center, heren atd. a na nic takového jsem nenarazila, nechce se mi platit 300 za nějaký Bruno park a ani chodit do vedeného kroužku. Díky za tipy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
18.6.18 09:25

Dětská herna s dobrou kávou-na Masarykove - kids cafe ( průjezd vedle Charlies strip bar)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 09:32

Monty Jack na Veveří nebo Sampalero na Jezuitské a rádi chodíme na přehradu nebo letiště v Medlánkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí