Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky prosím kam zajít s hemeroidy? Všude se musí objednat a čekat… a manžel to ma bohužel už strašné a dost to krvácí.. Vezmou nás na pohotovosti? Na jakou zajít s jakou specializací? Chirda?
Bohužel radu ohledně lékaře nedám, tak daleko jsem nebyla ale po prvním porodu jsem měla opravdu velké problémy a doktorka mi doporučila faktů čípky jsou volně dostupné a opravdu pomáhají ale samozřejmě záleží jak vážně to je. Určitě manžel neměl čekat a měl řešit co nejdřív. Pokud má opravdu velké bolesti tak si myslím že ta pohotovost by v tuhle chvíli mohla pomoct.
Když tak mrknout na stránky nejbližší nemocnice a zavolat a zeptat se kam máte jít. Urcite Vám poradí.
@Simča30 dobře děkuji… no on to bohužel odkládá pár let ale zítra jdeme prostě. Dnes došel z venku a celé rifle na zadku od krve
snad nas vezmou hned…
Řešila jsem tento měsíc, že krvácím z konečníku. Šla jsem k obvoďákovi v úterý, ten mi dal žádanku na gastroenterologii, v pondělí už jsem byla na kolonoskopii. Jsou to hemoroidy, mám si koupit Faktu mast a Diozen prášky ( na žilní nedostatečnost).
Paní, no tak to už by ty čípky asi nepomohly. V nemocnici Vás určitě nasměruje. Hemeroidy jsou opravdu děs a nepříjemné téma kór pro chlapa ale opravdu tohle už bude zlé.
Možná zkusit pokud máte možnost ještě nějakou lékárnu některá bývá otevřená až do osmi aspoň jako první pomoc koupit ty čípky a zítra doktor ale jak píše paní možná že Vás pošlou domů jen s krémem nebo těmi čípky
tak to může být i na operaci
Mi říkali na chiru.
naštěstí jsem to ustála bez této návštěvy, ale dobře je vědět.
@Simča30 no právě jemu cipky už nemůžou, to už jsme zkoušeli no.. už to má vyjeté venku tak 2 cm neli vic.. ale děkuji ![]()
Holky a na chirdu nemusí být žádanka, když je to akutní, že?
@Leontys píše:
Holky a na chirdu nemusí být žádanka, když je to akutní, že?
akutní bez žádanky, ať to pomůže
Pokud tam má další a krvácí, tak určitě k lékaři. Jednou mi praskl na toaletě, v míse bylo plno krve, ale pak už jsem měla klid. Pak mě trápily až po porodech a dalo se to dohromady po čípcích a masti factu.