Kam s kocourem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
9.9.11 17:07

A ještě, pokud si ho necháte, kastrace by byla dobrý řešení - kocour se tím hodně zklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 17:07
softvelvet píše:
Jo, on ten kocourek bude hravej, když je malinkej :mrgreen: .

Ale musíte uznat, že je roztomilý :-) .

Já teda nevím, ale přítel kocourovi záchod ukázal a hned věděl, kam má chodit. Tak to zkoušejte dál.

On na záchod chodí, nevim proč to hodil holce před postel :nevim:

Teď opravdu neřeším,zda je malý, velký, tlustý, tenký, ale potřebuju se ho zbavit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
9.9.11 17:08

Koťata jsou poděsové, „loví“ všechno, co se hne… Není to schválně, že by chtěli ublížit, ale poškrábané mimino je nic moc, to jasně.
Ale tu kastraci bych zvážila, i kdybyste se ho pozděj „zbavili“, nenarodí se dalších x koťat s podobným osudem, ne-li horším…
Fakt jedině vyzkoušet co nejvíc míst na inzeráty… Nemáte nějaké známé s domkem? Zjevně by mu víc vyhovalo venku než v bytě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
9.9.11 17:11
Anonymní píše:
softvelvet píše:
Jo, on ten kocourek bude hravej, když je malinkej :mrgreen: .

Ale musíte uznat, že je roztomilý :-) .

Já teda nevím, ale přítel kocourovi záchod ukázal a hned věděl, kam má chodit. Tak to zkoušejte dál.

On na záchod chodí, nevim proč to hodil holce před postel :nevim:

Teď opravdu neřeším,zda je malý, velký, tlustý, tenký, ale potřebuju se ho zbavit :nevim:

Tak se mu asi něco nelíbí :nevim: . Já už chtěla dát toho našeho blba milionkrát pryč, ale vždycky se nad ním slituju a jsem v pasti :-x . Přítel nad ním drží taky ochrannou ruku, takže bezmoc. Je to jeho miláček. Ještě, že začal chodit v novém bytě ven a celý den ho nevidím. Pak přijde domů a chrápe.

• Citovat
  • Upravit
48576
9.9.11 17:20

Vyhodit ho na sídlištěš 8-o .To užho rovnou mužeš přivázat na silnici a počkat až ho přejede auto.

Zkus staré lidi,ty většinou tyhle mrchy milujou.Naše kočka byla čistotná,nic neničila,ale stejně mě štvala.Naštěstí jsme jí prodali i s bytem kamarádovi co je slaměnej vdovec a kočka se má skvěle.Pryč bych jí jen tak nedala,ale tady sem se i bála že mi uteče,máme celoprosklenej velkej dům a vždy je někde díra.

Určitě nevyhazovat,kastrace a ptát se a ptát.Jsi už připravená i na to co tomu řekne dítě?Podle mě to neníá moc výchovné a ořve to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.9.11 17:53

Doporučuji dát inzerát třeba i do zverimexů a nebo vytisknout pár letáčků a obejít sídliště. Takhle jsme udali 3 koťátka :wink: . Sice neplechu nedělaly, ale 5 koček v jednom bytě by asi nedělalo dobrotu. Já sama mám 2 kočky a kastrací se dost uklidnily, hlavně co se týká pořádku. A drápky stříháme. Kolikrát se divím, že malý ještě nic neudělaly, lítaj kolem ní a na to, že se malá zatím jenom plazí, tak jim dělá dost ošklivý věci- od trhání chlupů, po tahání ocasu, dloubání do oka,… :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 17:54
Kamča.dalmatinka píše:
Vyhodit ho na sídlištěš 8-o .To užho rovnou mužeš přivázat na silnici a počkat až ho přejede auto.

Zkus staré lidi,ty většinou tyhle mrchy milujou.Naše kočka byla čistotná,nic neničila,ale stejně mě štvala.Naštěstí jsme jí prodali i s bytem kamarádovi co je slaměnej vdovec a kočka se má skvěle.Pryč bych jí jen tak nedala,ale tady sem se i bála že mi uteče,máme celoprosklenej velkej dům a vždy je někde díra.

Určitě nevyhazovat,kastrace a ptát se a ptát.Jsi už připravená i na to co tomu řekne dítě?Podle mě to neníá moc výchovné a ořve to

dcera když slyšela malýho vřískat, hned přišla s tím, že maminko Fous je zlej, dáme ho tetě? Myslela jednu známou, která bohužel odmítla. Samozřejmě neřeknu desetiletý holce, že jsem kočku odnesla nevim komu :roll:

• Citovat
  • Upravit
kahaja
9.9.11 18:03

odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.11 18:17
kahaja píše:
odkud jsi?

Písek

• Citovat
  • Upravit
kahaja
9.9.11 18:24

tak to je bohužel moc daleko, 350km by mně chlap pro kocoura nepustí :nevim: jinak bych ho brala.

• Citovat
  • Upravit
3174
9.9.11 18:36
Anonymní píše:
Dobrý den, řeším akutní problém. Dcera přitáhla kocoura. Řekli jsme si, že to zkusíme a necháme si ho, ale vidím, že to nepůjde. Když opominu lezení do postele a na stůl (důsledné shazování nepomáhá) a pos*aný kobereček, nepřenesu ale přes srdce, že dneska škrábl půlroční mimino těsně pod oko.
Kam s ním? Prostě ho tu nechci!
Vím, měla jsem rezolutně zakázat, ale pozdě bycha honit. Teď se ho potřebuju co nejrychleji zbavit. Lidé v našem okolí nepřipadají v úvahu, už jsme mluvila snad se všemi známými. Napadlo mě prostě ho večer odnést na druhý konec sídliště do některého z paneláků a doufat, že seho někdo ujme. Co si o tom myslíte?
Děkuji za názory a rady.
Věra

Druhý konec sídliště??? No to snad ne! Existují přece útulky! Chtěla bych vidět tvoje spaní, kdybys ho tam nechala.
Zvíře nikdy nedělá nic z plezíru nebo snad naschvál. Musí dostat impuls.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
9.9.11 19:38

Až bude kastrovaný, tak bude ten nejhodnější a nejvděčnější kocourek v celém okolí. Tomu věřte. Tím, že mimčo rozhodí ručky, tak si to kočičí mímo myslí, že si spolu hrají. Pokud se vyčural nebo vykakal jinam než na záchod, tak asi žárlí nebo mu něco je. Dejte mu ještě šanci. Hlavně ho nikde nenechávejte opuštěného. Tak přeji hodně štěstí všem. :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
9.9.11 21:24

Ten náš je kastrovanej a že by byl strašně hodňoučkej, to se říct nedá :D.

Já už bych si nikdy kocoura nepořídila, to vám povím :-) . Ale je fakt, že vyhodit ho nebo ho někde uvázat bych nedokázala. Jsem na něj zvyklá, i když to je takovej lump.

• Citovat
  • Upravit
54
27.9.11 17:59

Doufam, ze jsi ho nevyhodila :((. Je to jeste maly kote, od 10. mesice se da uz kastrovat. Urcite to rozhozeni rukama bral jako vyzvu ke hre. A taky je dobre se mu hodne venovat. Je tam sam sveho druhu a potrebuje spolecnost. Kup mu hracky, skrabadlo a venujte se mu aspon trochu. Urcite neni zly a agresivni, jen kote, ktery si chce hrat…
HLAVNE HO NIKDE NENECHAVEJ, je to zivy tvor. Jednou se jich ujmeme, tak je nefer je najednou nechat napospas divocine. Bud mu dej jeste sanci podle nasich rad, nebo mu najdi novy spolehlivy domov, prosiiim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.3.15 13:44

To nemyslíte vážně odnést kočku někam pryč :| s takovou ji v podstatě odsuzujete k smrti. jednou jste si ji pořídila, tak se o ni postarejte nebo jí najdete nový domov :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný