Kam s nezaplacenou směnkou?

5453
19.3.12 17:32

Kam s nezaplacenou

Zdravím všechny :mavam: .Mám dotaz,mám doma směnku napsanou na 65000kč.od ex manžela- dluh na alimentech,jelikož na mého syna z prvního manželství(14 let)stále neplatí,chystám se tuto směnku použít a ptám se kde??U soudu asi,že??Podotýkám,že maká na černo a nic nemá,ale to není můj problém,ani to řešit tady nechci,jen mě zajímá,kam s tou směnkou?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
19.3.12 17:39

Ma nejaky majetek? Tedy hlavne nemovitost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
19.3.12 17:41

Nemá nic právě.No to je dobrý nápad s tou vymahačskou firmou.A kde je najdu??S tímhle nemám žádnou zkušenost :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.3.12 17:43

Tak potom muzes tu smenku postoupit, jak uz psala Coke… ale nevim, jestli nekdo bude mit zajem, kdyz on nic nema… :think:
Kazdopadne za zkousku nic nedas… zabyvaji se tim treba soukromi investori a taky urcite vetsi realitni kancelare!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
19.3.12 17:44

Hmm to mě taky napadlo,že když nic nemá,tak se jim do toho nebude chtít :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
19.3.12 18:01
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jo,ale kde ho seženu :mrgreen:
CokeLady píše:
kamikaa píše:
Hmm to mě taky napadlo,že když nic nemá,tak se jim do toho nebude chtít :think: :think:
No víš, nějakýmu Voloďovi nebo Vasylovi je to dost jedno… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
19.3.12 18:31
CokeLady píše:
kamikaa píše:
Hmm to mě taky napadlo,že když nic nemá,tak se jim do toho nebude chtít :think: :think:
No víš, nějakýmu Voloďovi nebo Vasylovi je to dost jedno… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Jinak super napad s tim odprodanim smenky,asi to taky prubnu :think:
  • Citovat
  • Upravit
17014
19.3.12 20:00

No holky, těžko vám někdo odkoupí směnku na někoho kdo nemaká a nic nemá. V lepším případě vám ji za nějakou sumu můžou pomoci vymoci, ale fakt vám za ni nikdo hotovost nedá. Peníze si tyhle agentury berou z vymožené částky, takže vás to nic nestojí, ale ne každá takováhle agentura postupuje tak, jak si myslíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel