Kam si napsat tahák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na papírek a drobným písmem pentilkou. Vlastně je to nejlepší způsob jak se něco naučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosim anonym. Holky a kluci chci se zeptat kam jste si psali tahaky? V sobotu me ceka test a ja se to nestihnu naucit. Tahaky jsem si nikdy nepsala, ale ted musim, je toho hrozne moc.
Na ruku. Naposledy na základce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papírek..ale pokud nejsi zvyklá to použivat, spis bych se hodila marod a test si napsala, az budu připravená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi kde budes pri psani sedet. Vepredu/vzadu/v lavici/v aule…mist je nepreberne mnozstvi - od sukynky pres pruhlednou propisku, vystrih, ruce, az po (jen pro otrle) mit to natiskle ve formatu A4 a strcit to primo pod papir kde se pise test…a natrenuj si techniku cteni z tahaku doma at nejsi napadna…klic k uspechu je nedelat prilisne pohyby navic mimo psani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VikiRiki
na A4
to by me profesor vynesl v zubech. Budeme ve velke aule, bude nas tam 8.
a jeste bude rozesazovat.
- Citovat
- Upravit
Anonymni - vsak rikam..je treba zvolit individualni taktiku
kazda zkouska a kazdy ucitel je jiny. Jinak ja tu A4 jednou pouzila
ale pan profesor byl spac a ucivo bylo tak tezky, ze mi ani po 3 tydnech uceni neslo do hlavy..tak jsem to riskla a posledni 3dny jsem venovala dukladne priprave tahaku
..bylo to bud a nebo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já psala na malé papírky s maličkým písmem, nikdy mě učitel nechytil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš si ten tahak kamkoliv, třeba se to tím naučíš. Já si je psala naposled na základce, ale zákonitě všechno co sem si napsala do tahaku, který sem si dala do penalu, sem si hned pamatovala, takže sem ho ani nemusela vytahovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vem sukni a supni si ho na stehno pod silonky
podle me se to naucis uz kdyz budes tahak psat. A nebudes ho ani potrebovat. Fakt se nauc
@Tazvesnice trosku zbytecne urazeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tahák nalepily na pet láhev nebo jogurt ( obal) na to co zrovna bylo při ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Payus zakladu, stredni o vysokou mam bez jedineho tahaku.. pokud se nekdo danou latku nedokaze naucit, tak je bud lempl a nebo blbec, ktery na vysoke nema co delat ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosim anonym. Holky a kluci chci se zeptat kam jste si psali tahaky? V sobotu me ceka test a ja se to nestihnu naucit. Tahaky jsem si nikdy nepsala, ale ted musim, je toho hrozne moc.