Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
poradte mi kam ted vyrazit k mori?Nejlepe konec ledna,zacatek unora.
Uz jsem unavena z te skarede Ostravy a do termalek se mi nechce porad jezdit.
Hlavne at je tam slunicko,nejaky vyhrivany bazen(mala MOOOOOC rada plave),pisek,ubytovani na urovni,AI samozrejmosti.S koupanim v mori moc nepocitam,ale treba jen smocit nozky. ![]()
Nechci nekam daleko jako Dom.republika,Kuba atd,takze nekde pobliz,tak 4-5hodin letadlem.Odlet asi ne z Ceska,protoze toho moc nelita.
Kámoška žije na Lanzarotte, včera jsem s ní mluvila, mají tam krásně teploučko. V moři se taky koupají, ale hlavně turisti, místní jsou rozmazlenější, ti tam lezou až tak na konci února. Ale chodí ven normálně v tričku a kratasech.
ahoj
no jedna moje kamaradka se ted vratila z Gran Canaria a taky rikala,ze tam bylo teplo,na slunicku cca 29C,coz je parada,ale more na koupani nebylo.
Ja si ale pamatuji Fuerteventuru dubern-cerven a prvni dva mesice tam priserne foukalo.
Taminka píše:
ahoj
no jedna moje kamaradka se ted vratila z Gran Canaria a taky rikala,ze tam bylo teplo,na slunicku cca 29C,coz je parada,ale more na koupani nebylo.
Ja si ale pamatuji Fuerteventuru dubern-cerven a prvni dva mesice tam priserne foukalo.
Fuerteventura je údajně oblíbená u windsurfařů, tak na tom něco bude ![]()
Babe007 píše:Taminka píše:Fuerteventura je údajně oblíbená u windsurfařů, tak na tom něco bude
ahoj
aha tak v tom to je ![]()
fuerteventura znamená silný vítr ![]()
byla jsem tam s dcerou na dušičky a bylo to nádherný , nefoukalo nic
ale mají tam udělaný takový díry na pláži a jsou obestavěný kamínkovou zdí, zajímavý -my jsme to nevyužili
krásné a nekonečně dlouhé pláže …
Lanzarote je taková měsíční krajina, ale líbilo se mi tam nejvíc
Gran Canaria mi přijde o ničem - ale kdo si chce jen odpočinout ,tak jo
Tenerife se mi líbilo nejmíň,ani nevím proč
jezdili jsme vždycky na podzim, moře bylo jakžtakž
ale jestli chceš k vyhřívaným bazénům a tak, tak doporučuju Gran Canarii
v lednu jsme byli na kanarech…uz je to delsi doba…ale jsou tam teploty kolem 25 stupnu..more docela teply…a to ja su hakliva
takze pokud nechces vylozene nejakou exotiku…tak asi toto..
Taminko-nyní to bude s mořem horší.Tak kde by to bylo super,to je daleko.A to co je blíž je takový ano i ne.Egytpt bude ještě studený,nejenom moře.Ale bylo by to spíše na procházky,ve svetříku,večer možná i na bundu.My jsme byli konec února,moře docela ledárna,ale vlezli jsme tam.Malá by to zvládla určitě.Bazén nebyl vyhřívaný.takže to opravdu nešlo,to jsme nezvládli,ani na foto.
Na sluníčku bylo super,30 st.,pohodička.Ale dřív než konec února bych neletěla.
Kanáry jsou ostrovy věčného jara.Brácha tam byl s malým a manželkou konec ledna-a bylo to víc o procházkách než o koupání.
Asi bych ještě chvíli vydržela to pochmurný počasí.Nebo spíše vyrazit na hory.
Lasicko no ja bych sice jela na hory,jezdime do Rakouska,ale ja bych chtela teplo a slunicko a ani jedno tam ted moc neni.
Divala jsem se na live camery a nic moc,vsude mlha a zatazeno.
Kde je slunicko je Italie,Livigno a Dolomity,ale tam bych si sama s malou netroufla(myslim tu dlouhou cestu autem).
Jeste jsem premyslela,ze bych byla trosku sobecek
a letela sama.Aspon bych si treba i zaplavala,loni jsem za 10dni s malou u more neplavala ani jednou. ![]()
Mikitoo ja su taky haklivka.Loni na konci kvetna byla v Tunisku voda taaaaaaaaaaaaaaak studena..
a co takhle Dubai ? je to sice o fous dal, ale teplo zaruceno ![]()
ja bych jela hned ![]()
jako je fakt ze na tech kanarech se treba na dva dny zatahne a je kosa…to sem chodila v mikine a na koupani ani nepomyslela…ale kdyz je pekne tak je teplo aji na koupani…bazeny mivaji na strechach hotelu (aspon na grand canaria) pac ostrov je jedna velka skala. a byvaji vyhrivany. ale kdyz svitilo slunko tak normalne na letni saty a na koupani v mori bylo
ze 14 dni co sme tam byly bylo asi tak 4 dni skarede. je tam aji poust s velbloudama…to pro me bylo zajimavy
no a v mori teda byvaji casto dost vlny…no ale jezdi tam pekne autobusy po celym ostrove takze kdyz bylo skrede tak jsme jezdily po vyletech.
no a nejhorsi na to je pak ten navrat do snehu ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat kam jezdíte na hory do Rakouska? Plánujeme jet s rodinou v únoru na hory. Chceme si zalyžovat na delších sjezdovkách, a byli tam i pro děti sjezdovky. Spíš hledáme ubytování kde si uvařit a nebylo to tak daleko na lyžování+cenově dostupné. Děkuji. BK