Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chtěla bych pro přítele udělat překvapení a to večer pro dva- s whirlpoolem, masážemi večeří atd. Na netu jsem našla wellnes hotel Iris v Pavlově-jižní morava, je to kousek od nás a na netu to vapadá dobře…psala jsem jim zda by bylo možný něco takového objednat tak uvidím chtěla bych to na tento víkend.
Chci se zeptat neznáte někdo? nemáte reference??? Dík moc ![]()
Hola,
moji rodiče tam byli již 3× a byli moc spokojeni. Naposledy minulý víkend ![]()
Chválí si výbornou atmosféru - vše tam jde domluvit.
V okolí je spousta míst, kam se d podívat.
Pokud tě zajímá něco konkrétního, tak se ozvi.
Fik
Ahoooj, jeee super díky moc. No já bych chtěla jet na jednu noc s večeří, masáží a whirlpoolem, psala jsem jim ráno mail jestli by to tak nějak šlo, tak jsem zvědavá, chtěla bych to fakt jako romantický.
Na stránkách nemají nic o jídelníčku, tak by mě zajímalo jak to tam večer funguje, jestli to je klasická restauračka, můžeš si vybrat co chceš atd…a jak tam vaří?
Byli jsme tam v létě. Ale spíš že jsme bydleli nedaleko v penzionu a jak jsme dělali výlety na Pálavu a do okolí, že jsme tam často zašli na jídlo. Takže já spíš koukala na to, jaké je zázemí pro malé děti - a to bylo naprosto v cajku, personál trpělivý
… hotel se mi uvnitř líbil, ale nebyla jsem v ubytovací zóně. Akorát jednou se jim teda nějak nepodařilo pivo, bylo hrozný
Jídlo výborný
![]()
Holky, tak jenom pro info. Strávili sme tam sobota odpo- nedele ráno a bylo to naprosto úchvatný. moc věcí mě nedostane, jsem dost kritik ale to jak oni se chovali a co pro nas všechno udelali. naprosto doporucuju, je to kousek od Brna a na tovýhle pobyty úžasný!!! ![]()