Dovolená Itálie - Caorle, Lignano

2
17.1.11 12:39

Dovolená Itálie-Caorle, Lignano

Ahoj ,prosím o rady a zkušenosti :-) V létě by jsme rádi s dětmi na dovolenou do Itálie buď Caorle nebo Lignano, do hotelu s bazénem a polepenzí. Máte někdo s konkrétním hotelem zkušenosti ? Prosím o nějaký odkaz na hotely ,kde jste byli spokojeni …Moc děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
17.1.11 12:50

Ahoj Caorle, nevím, to je spíš něco jako Bibione, takže takové dost…nevím, jak to napsat prolezlé turisty:-) do Lignana jsem jezdila pravidelně a mí rodiče tam jezdí každý rok se známýma a je tam moc krásně…je to hezké město…jen je asi lepší jet do apartmanu…s hotelem nemám moc zkušenosti…apartmány mají nádherné a prakticky velmi blízko moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.1.11 14:00

Ahoj.

Lignano je rozdeleny na Sabbiadoro, Pineta a Riviera.Co vim tak Sabbiadoro je dost zivi a Pineta klidna pro rodiny s detma jako delana. zkus se podivat na www.colortravel.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.1.11 14:05

Já Caorle můžu jen doporučit. Byla jsem tam čtyřikrát a klidně bych se tam vrátila zase. Není to tak profláklé a přecpané jako Bibione. Je tam snad úplně všechno, na co si jen člověk vzpomene. V nové části zábava, atrakce pro děti, kavárny a restaurace, obrovský aquapark a nechybí ani ta stará část s přístavem a uličkami. S hotelem asi neporadím, my jezdili do Minervy, ale ta nemá bazén a jak to tam vypadá teď nemám tucha. Hodně si chválí ten nový kemp, tam je ubytování na úrovni a o zábavě a službách ani nemluvě: http://www.pradelletorri.it/index.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.1.11 14:27

V Caorle jsme byla jednou a nikdy více, zajeďte si tak na palmovku nebo gargáno, když volíte itálii, tam nahoře je strááášná dálka pláží k mořži a v moři pak musíte jít ještě tak kilometr abyste se vůbec namočili, hrůza :zed: pak máte všude písek, tuny v plavkách v té kapsičce mezi nohama, prsa o tři čísla větší :mrgreen: :lol: :-D je to moře tam tím pískem hrozně zakalené, jinde to nebylo,nikde jinde v Itálii jen na tom severu jsme to nezažili…My pojedem letos potřetí na Elbu, cesta není dlouhá, asi 12hodin, je to ostrov, krásná příroda…moře…balada, vlezem se do 6000i s cestou, takže rada za mě ještě se porozhlídnite pořádně, Itálie je krásná ale tam nahoře opravdu ne, i ta příroda tam je to skoro jak u nás akorát že je tam moře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.1.11 14:46

Já na Palmovce byla a mě se tam teda nelíbilo vůbec. Moře bylo čistější, to ano, ale to bylo všechno. Žádné vyžití pořádně nebylo a hlavně u moře denně vítr, takže ten písek byl naprosto všude a všechno lítalo. K moři v Caorle daleko určitě nebylo, my chodili jen přes silnici. :-D Záleží, kde je člověk ubytovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
17.1.11 15:03

Byli jsme v Caorle - Porto Santa Margherita a super. Jen nevím, jak s těmi hotely, moc jich tam není, převážně apartmány s vlastním vařením. Italové jsou zvyklí jezdit do apartmánů, táhnou si tam skoro celou kuchyň a přes oběd vyvařují :-) Náš apartmán byl hned u pláže v 1. řadě a měl bazén. Jmenoval se Zattera. Dětem se líbilo moc, je tam pro ně dost vyžití. A hlavně nám cesta trvala jenom 9 hodin, proto sever Itálie.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.1.11 21:13

Ahoj! My byli loni v Caorle v apartmanech Hemingway. Bazén pro dospělé a pro děti je v areálu, k moři to bylo jen kousíček. Snídani se dali přikoupit (neměli jsme). Blízko je supermarket nebo ve městě se dá bez problémů najíst.Vše perfektně čisté, spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.1.11 21:18

Ja taky volim sever. Je to blizko a je tam dost zabavy. Ja jsem si treba oblibila strasne moc Trieste. Je to nadherne mesto. Kdyz nas to nebavilo u more tak jsme jeli na plaz do Slovinska a nebo na jeden den do Chorvatska. Clovek se tam i domluvi, kdyz nemluvi italsky, protoze v Trieste je hodne zijicich chorvatu a slovincu. Jih je krasny jen na more jinak nic.

6.000 na Elbu??? to je teda narez. Kdyz ja pocitam, ze k nam do Roviga z Chebu s dalnicnima poplatkama se znamkou v Rakousku a placenim v Insbrucku nas to vyjde na 5.000 tam a zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NICK2222
19.1.11 13:13

http://www.unitasmarina.it/, my byli v Neru, jsme spokojený, navíc mají teď akce na včesnou objednávku,platí se záloha,zbytek na místě,ideální s dětma,který v den odjezdu mohou onemocnět,nero doporučuji, v zahradě je bazén,je tam parkování, moře přes ulici,ideální

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
15.2.11 13:56

za mě caorle.nádherné město,není to vůbec proflákle ani tolik turisty,můžete s epodívat do Benátek

• Citovat
  • Upravit
6565
15.2.11 14:44

My jsme byli v Caorle loni, celkem se mi tam líbilo, není to tak obrovský jako třeba v Bibione, jen mi tam připadalo že je tam teda sakra draho, bydleli jsme u staré části teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.5.13 14:46
@viky23 píše:
V Caorle jsme byla jednou a nikdy více, zajeďte si tak na palmovku nebo gargáno, když volíte itálii, tam nahoře je strááášná dálka pláží k mořži a v moři pak musíte jít ještě tak kilometr abyste se vůbec namočili, hrůza :zed: pak máte všude písek, tuny v plavkách v té kapsičce mezi nohama, prsa o tři čísla větší :mrgreen: :lol: :-D je to moře tam tím pískem hrozně zakalené, jinde to nebylo,nikde jinde v Itálii jen na tom severu jsme to nezažili…My pojedem letos potřetí na Elbu, cesta není dlouhá, asi 12hodin, je to ostrov, krásná příroda…moře…balada, vlezem se do 6000i s cestou, takže rada za mě ještě se porozhlídnite pořádně, Itálie je krásná ale tam nahoře opravdu ne, i ta příroda tam je to skoro jak u nás akorát že je tam moře :nevim:

Můžu se zeptat kde jste tam byli ubytování a zda jste jeli vlastním autem?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
17.6.13 14:05

ZKUSÍM OBNOVIT DISKUZI,
slyšela jsem, že když se jede autem musí mít všechny děti velkou autosedačku, je to pravda? Prý v nějakým státě neradi vidí sedáky. Tak se ptám, zda to někdo nevíte, jestli mám shánět ještě autosedačku. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
7.4.14 08:44

Oživuji diskuzi :) Lignano znám, chtěli bychom s ročákem zkusit Caorle. Máte někdo tip na PĚKNÉ apartmány? Potřebujeme dvě místnosti, kde by se dalo spát (jedno stačí třeba obývací část s gaučem) - jelikož se nevyspím s dítětem v jedné místnosti, tak abych ho někam odklidila :) A objednávali jste přímo přes nějakou místní agenturu? Za odkaz bych byla moc ráda. Fíky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí