Doporučte dovolenou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.11 13:45

Doporučte dovolenou

Ahoj holky, v červnu kdy ještě nebude takový nával a teplo, bychom chtěli letecky na dovolenou s rok a půl starým prckem. Samozřejmě k moři. Můžete doporučit nějaké letovisko nebo konkrétně hotel pod. , kde jste byli spokojeni. Chtěli bychom zkusit Řecko nebo jih Itálie. Ale klidně doporučte i něco jiného , pokud to bylo super. Dáváme přednost klidnému prostředí kde není přelidněno, nemusí to být ani hotel. Máme rádi bungalovy nebo studia. A hlavně co nejblíž k moři :-) Děkuji všem za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
10.1.11 14:27

byli jsme v chorvatsku kousek od Trogiru kde je letiště… což se dá též letecky zvládnout.. byl to apartmánový dům… tzn. teda vařili jsme si sami velká výhoda byla - velmi milí a vstřícní domácí kdy dcera uměla česky a k moře přes takovou silničku z balkonu jsme koukali na moře.. takže žádné balení.. šup se vykoupat a šup zpět.. a pak prcek spal na chůvičce a já se válela u moře!
nevýhoda - je to taková jakoby zátoka takže není vidět otevřené moře, pláž jen malá ale lidí jen pár.. voda čistá!
mrkni na fotky… a stránky penzionku..
 http://www.apartments-bilota.com/apartments.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.1.11 14:56

My byli s malým v září (to mu bylo 7.měs) v Řecku na ostrově Skiathos v hotelu Muses. V Řecku už jsem byla mockrát, ale tenhle ostrov byl zaručeně nejkrásnější. Všude bylo spousta zeleně, nádherná pláž s jemným písečkem, okolo borovicové lesy, no paráda. Dali se tam dělat krásné procházky s kočárkem, pláž a vstup do moře ideální pro malé děti. Hotel byl klidný, ubytování bylo ve větších bungalovech. Jelikož jsme jeli ještě se známými, tak jsme měli štěstí, dostali jsme veliký apartmán, dvě ložnice, každá vlastní koupelnu, veliký obývák s krbem, kde mohli děti řádit, veliký balkon, moc milý personál. Letovisko to bylo klidné, bary a restaurace pouze hotelové, žádnou zábavu v podobě diskoték atd. tam nenajdete, ale to nám s dětmi naopak vyhovovalo. Samoobsluha asi 5 min od hotelu, měli tam skleničky, plenky, nutrilon, vše pro děti- ikdyž ceny nic moc:-). Pláž byla teda cca 450 metrů, ale byli jsme tam za 5 minut, všude v pohodě s kočárkem. Byli jsme opravdu nadšený! Jinak v červenci jsme byli na Zakynthosu v hotelu Planos, nebylo to nejhorší, ale s malým už bych tam nejela (zvlášť po srovnání se Skiathosem) - hrozný hluk i v noci, malý pokoj, pláž nic moc a na lepší to bylo daleko, navíc s kočárkem trochu dobrodružná cesta. Když budeš chtít, napiš mi e-mail a já ti pošlu nějaké fotky. Užijte si to!!

ten odkaz nefungoval, už je tu nový: http://first-minute.invia.cz/…athos/muses/

Příspěvek upraven 10.01.11 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.1.11 15:00

Já byla na Rhodosu tady http://www.blue-style.cz/…las-and-spa/. Bylo to super. Pláž tedy drobné kamínky, ale zase úžasně čisté. No a hotel super. A klidné. Žadná davová psychoza. Žádné organizované animační programy, vyřvávání animátorů. Možná něco večer, ale opravdu jsem o tom ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
14.3.11 19:34

Jak už jsem psala jinde, s mimi bych doporučila Thassos, moc krásná příroda, klid, pohoda. Byli jsme v středisku Pefkari, ale možná bych spíš doporučila větší město, třeba Limenarii, nebo Limenas, v Pefkari byl na mně zas až moc velký klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
CherryAnn
14.3.11 19:35

Jo a pláže tam jsou tak kamínkové, tak písčité.

• Citovat
  • Upravit
3
20.4.11 09:03

Dovolená v Chorvatsku

Ahoj, pokud chcete na dovolenou letecky bylo by asi nej si najít něco poblíž letiště například Trogir, Čiovo (domácí pro Vás určite rádi na letiště dojedou) můžete se podívat na www.dovolena-chorvatsko.cz zde najdete opravdu širokou nabídku Doporučuji kouknout se na Slatine - ostrov Čiovo. http://www.dovolena-chorvatsko.cz/slatine.htm Přeji šťastnou ruku při výběru a krásnou dovolenou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
6.5.11 08:59

My byli s dítětem 1,25roku na Thasosu těsně před sezónou a bylo to fajn - všude klid, lehátka na pláži ještě zdarma. Náš hotel teda zrovna nebyl bezbariérový, ani neměl dětské hřiště, ale nám to tenkrát vůbec nevadilo, kočárek jsme pár schodů přenesli a na hřiště si došli asi kilometr, a bezvadně jsme si to užili. Voda čistá krásně i v moři i v bazénu. Jídlo výborné. Výlety parádní, projeli jsme ostrov skrz naskrz. S dítětem žádný problém, naopak. Ráda vzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
17.5.11 21:57

Majdina: jo, jo, mám na Thassos podobné vzpomínky :-)
Jinak přímo mohu doporučit letecky na Thassosu, nebydleli jsme tam, ale naši přátelé ano a moc se jim tam líbilo. Nebo se koukni i na ostatní nabídky z dovolené v řecku, letecky se tam dají najít zajímavé věci, pro děcka je fajn např. i Chalkidiki, Sarti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix