Mallorca v červnu?

3
20.12.10 21:18

Mallorca v červnu?

Maminky poradíte mi dobrý hotel s postýlkou, dětskou židličkou a celkově s vyžitím pro jednoroční mimčo na Mallorce?Nebo pokud máte zkušenosti s jiným místem s All Inclusive.Děkuji :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
20.12.10 22:44

Ahoj,

tak řekla bych, že pro roční mimčo je to asi jedno… Já byla se synem letos v září na Mallorce (14 měsíců), jeli jsme přímo do aparthotelu pro děti (od Fischeru, Funtasia club) a teda jemu to bylo stejně úplně jedno, párkrát jsme skočili ho zhoupnout na hřiště, jinak nic… takže jsem litovala, že jsme nejeli někam jinam, protože tady bylo strašně moc čechů a samé děti… taky to podle toho dopadlo, nějaký dítko letělo nemocný a my půl dovolené byli zavřené s angínou (malý to chytil)…a plno dalších dětiček :roll:

Takže za sebe nedoporučuju blau mediteraneo club, letovisko Sa Coma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.12.10 08:07

Aha, tak my jsme byli s malou v Caorle a moc si to tam užívala. Bylo jí teprve půl roku, ale v moři se jí líbilo. Ještě přemýšlím nad Tureckem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.12.10 12:58

Mallorku mám moc ráda. Bydlela a pracovala jsem tam cca 1 rok, ale už je to pár let :-) Všeobecně platí, že čím jsi dál od hl. města Palma de Mallorca - tím líp. Nejhezčí je podle mě sever - Alcudia, Pollensa a okolí. Pokud tam příští léto s dcerou poletíme - a to bychom moc rády - tak jedině sever!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.12.10 16:31

Díky za tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.1.18 06:41

Není tady někdo kdo jede koncem května na Mallorcu nebo někdo kdo tam žije? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 13:32

Byla jsem s dcerkou před třemi lety první týden v červnu a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.5.19 00:03

Ahoj, byl jste někdo na dovolené na Mallorce v červnu ( konkrétně by jsme chtěli jet 8.6-15.6). Je moře dostatečně teplé na koupání?
Píšou, že by moře mělo mít 22-23°, ale nějak si to nedokážu představit :D
Popř. jestli máte nějaké tipy na výlet nebo hotel, sem s ním.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
13.5.19 01:58
@jary1 píše:
Ahoj, byl jste někdo na dovolené na Mallorce v červnu ( konkrétně by jsme chtěli jet 8.6-15.6). Je moře dostatečně teplé na koupání?
Díky

Přesně stejný termín a přesně stejný plán 8).Ale my na to kašlem nakonec, právě kvůli obavě o počasí a teplotu vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.5.19 06:30

@luca241 o počasí se moc nebojím. 28-30° je ok. Akorát ta voda. Ale říkám si, že voda v koupalištích v létě nemá víc a vlezeme do ní taky :mrgreen:
A co jste vybrali jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
13.5.19 06:41

Já té teplotě nevěřím. Do Španělska jezdím v podstatě každý rok. Loni jsem byla na Mallorce v srpnu. A na pevnině ve druhé polovině června. Voda byla v srpnu samozřejmě parádní, ale v červnu byla ledová jako břitva.

• Citovat
  • Upravit
3198
13.5.19 07:09
@jary1 píše:
Díky

Voda bude ledová, těch 22 je fakt hodně málo. Letíme na konci června a to už by mělo moře mít kolem 25 stupňů a to už se dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
13.5.19 10:17
@jary1 píše:
@luca241 o počasí se moc nebojím. 28-30° je ok. Akorát ta voda. Ale říkám si, že voda v koupalištích v létě nemá víc a vlezeme do ní taky :mrgreen:
A co jste vybrali jiného?

Zatím nic konkrétního, ale abychom se vykoupali, vidím to tak na Kypr. Vsude jinde to bude extrémně studene ta voda. A já nepatřim zrovna k otuzilym. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.5.19 12:15

Byly jsme na Mallorce před dvěma lety s dětmi v oblasti Sa Coma v hotelu Mariant a super, děti si to užily maximálně. Byly jsme ale na začátku července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.5.19 12:28

Byla jsem na Mallorce prvních 14 dní v červnu a za me super. Jak počasí tak voda. My tedy nesnasime extrémní vedra. Letěla letíme na 14 na kypr a to v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí