Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, zrovna jsem rozhodla že nebudu řešit vánoce a chtěla bych hned 2. svátek odfrčet za teplem. Dáme si to s mužem místo blbostí. Na moře nemáme tak bych ráda do Maďrských termálů. Ne netu je toho tolik že fakt nevim.
Poradíte prosím termály co jsou dobré i v zimě a pro 7 letýho raubíře?
Díky moc
My jsme jezdivali na Slovensko do Štůrova je to přímo u Madarských hranic.Bylo tam levněji a do Madarska co by kamenem dohodil.Přes Dunaj jsme viděli druhé městečko a dá se tam dojít pěšky přes most.
My jsme byli letos mimo jiné v Györu a ten mi přijde na zimu fajn, protože je toho hodně uvnitř a když chceš jít do venkovního, tak můžeš být pořád ve vodě. Je tam i tobogán, ale vede přes venek a vyplivne tě to taky venku (ale pak právě doplaveš v klidu dovnitř), tak ne nevím, jak je využitelný. A je tam bar, kde sedíš ve vodě ![]()
Pak ještě znám z těch použitelných Miskolc, ten je taky hodně uvnitř a je tam „divoká řeka“. Jinak tam atrakce nejsou, ale je to tam hezké.
Záleží, jaké má synek požadavky, co jsem viděla v termálech atrakce, tak byly spíš venku a ve studené vodě (čili v létě nepoužitelné) - na to je dobrý Sarvar, ale jak říkám, v létě ![]()
Promin memám,ale zkus na vyhledávači zadat Štůrovo a určo ti něco vyleze.Je tam spousta penzionů a privátů.Nabýzejí to i některý cestovky.
Ještě odkazy… Györ (a dívám se, že kecám, protože je tam tobogán i vevnitř - ale na tom jsem nejela, tak jsem ho asi neudržela
)
Ted koukám na Čedok má jedinej hotel Termál.Protože má vnitřní bazén.My jsme tam byli vzdycky na podzim kdyz se dalo ještě koupat venku.Asi jsem ti moc nepomohla.Koukala jsem,že jsou i jiná místa na Slovensku,ale už nejsou tak blízko hranic.
Holky děkuji moc za rady. Vidím to asi tak že prostě toho projedem víc. Snad najdu dobré ubytování. Ještě jednou dík
Kaťulo, my jsme jezdili a hledali po privátech nebo malých penzioncích až na místě, neměli jsme zajištěné nic a úplně v pohodě jsme vždycky našli. A to jsme měli s sebou 16měsíční batole. Nevím teda, jak v zimě, ale i teď jim jezdí do termálů lidi, tak by byli blbí, kdyby to neprovozovali
A právě se dalo sehnat i za dobrou cenu…
Chtěla jsem poradit v tom Györu, tam jsme byli v pěkném a levném rodinném penzionu, ale na netu jsem to nenašla a jediné, co vím, že jsme jeli přes koleje a když se jelo dál, tak tam bylo Tesco
![]()