Maďarsko v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3212
10.12.10 20:18

Maďarsko v zimě

Ahoj holky, zrovna jsem rozhodla že nebudu řešit vánoce a chtěla bych hned 2. svátek odfrčet za teplem. Dáme si to s mužem místo blbostí. Na moře nemáme tak bych ráda do Maďrských termálů. Ne netu je toho tolik že fakt nevim.
Poradíte prosím termály co jsou dobré i v zimě a pro 7 letýho raubíře?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
777
10.12.10 20:30

My jsme jezdivali na Slovensko do Štůrova je to přímo u Madarských hranic.Bylo tam levněji a do Madarska co by kamenem dohodil.Přes Dunaj jsme viděli druhé městečko a dá se tam dojít pěšky přes most.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
10.12.10 20:58

Děkuju moc, nemáš odkaz na net?
Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.12.10 21:04

My jsme byli letos mimo jiné v Györu a ten mi přijde na zimu fajn, protože je toho hodně uvnitř a když chceš jít do venkovního, tak můžeš být pořád ve vodě. Je tam i tobogán, ale vede přes venek a vyplivne tě to taky venku (ale pak právě doplaveš v klidu dovnitř), tak ne nevím, jak je využitelný. A je tam bar, kde sedíš ve vodě :mrgreen:

Pak ještě znám z těch použitelných Miskolc, ten je taky hodně uvnitř a je tam „divoká řeka“. Jinak tam atrakce nejsou, ale je to tam hezké.

Záleží, jaké má synek požadavky, co jsem viděla v termálech atrakce, tak byly spíš venku a ve studené vodě (čili v létě nepoužitelné) - na to je dobrý Sarvar, ale jak říkám, v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
10.12.10 21:07

Promin memám,ale zkus na vyhledávači zadat Štůrovo a určo ti něco vyleze.Je tam spousta penzionů a privátů.Nabýzejí to i některý cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.12.10 21:08

Ještě odkazy… Györ (a dívám se, že kecám, protože je tam tobogán i vevnitř - ale na tom jsem nejela, tak jsem ho asi neudržela :oops: :roll: :lol: )

Miskolc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
10.12.10 21:21

Ted koukám na Čedok má jedinej hotel Termál.Protože má vnitřní bazén.My jsme tam byli vzdycky na podzim kdyz se dalo ještě koupat venku.Asi jsem ti moc nepomohla.Koukala jsem,že jsou i jiná místa na Slovensku,ale už nejsou tak blízko hranic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
11.12.10 19:30

Holky děkuji moc za rady. Vidím to asi tak že prostě toho projedem víc. Snad najdu dobré ubytování. Ještě jednou dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.12.10 14:41

Kaťulo, my jsme jezdili a hledali po privátech nebo malých penzioncích až na místě, neměli jsme zajištěné nic a úplně v pohodě jsme vždycky našli. A to jsme měli s sebou 16měsíční batole. Nevím teda, jak v zimě, ale i teď jim jezdí do termálů lidi, tak by byli blbí, kdyby to neprovozovali :think: :nevim: A právě se dalo sehnat i za dobrou cenu…

Chtěla jsem poradit v tom Györu, tam jsme byli v pěkném a levném rodinném penzionu, ale na netu jsem to nenašla a jediné, co vím, že jsme jeli přes koleje a když se jelo dál, tak tam bylo Tesco :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí