Mallorca v červnu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2127
13.5.19 12:56
@luca241 píše:
Zatím nic konkrétního, ale abychom se vykoupali, vidím to tak na Kypr. Vsude jinde to bude extrémně studene ta voda. A já nepatřim zrovna k otuzilym. :D

Teď jsem si googlila, že moře kolem Mallorcy nemá ještě ani 18 st. A vzhledem k předpovědi počasí na příští týden, se to ani neohřeje, jelikož i kdyby bylo pak i dalších 14 dnů krásné, tak ta voda dle mě nemá šanci vylézt víc než na 21st. a to je fakt ledárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.5.19 18:13

No tak teď vůbec nevím :think:.
Ale kam jinam, když Tunis nebo Egypt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.5.19 18:37

@jary1 jedině si posunout termín. Nebo trochu navýšit budget a vydat se trochu dál :think: a nebo aspoň aby byl v hotelu vyhřívaný bazén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.5.19 18:39

@jary1 tak zkuste kypr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
13.5.19 19:31
@jary1 píše:
No tak teď vůbec nevím :think:.
Ale kam jinam, když Tunis nebo Egypt nechci.

Kypr.Nebo Slovinsko, kde se sic taky nevykoupete v moři, ale většina hotelů má bazény s vyhřívanou mořskou vodou…tak lepší, než nic :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.5.19 19:55
@luca241 píše:
Kypr.Nebo Slovinsko, kde se sic taky nevykoupete v moři, ale většina hotelů má bazény s vyhřívanou mořskou vodou…tak lepší, než nic :D :nevim:

Tak to raději vlreu do studeného moře, než být jen u bazénu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.19 20:01

@jary1 Zakynthos, jezdime v červnu na Kalamaki, je tam vody po kolena sto metrů od břehu a už zkraje června má voda 27 stupňů jak tam není hloubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
13.5.19 20:03

@milovnicejablek no jo, ale pokud nemáš malé dítě, tak je ti voda po kolena trošku k ničemu
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.19 20:09

@stinga tak tam je samozřejmě hloubka dal, stačí jít kousek od břehu 8) mimoto objíždíme oravidelne další pláže, kde není vstup tak pozvolný a vždy je voda všude jako kafe, xlet podobný termín vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
13.5.19 21:11

@milovnicejablek aha, já jsem byla v červnu na Korfu a tam byla jako led i ta voda po kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.19 13:12

@stinga jo ten je přeci jen výš, to věřím :palec: ale Zakynthos je vlastně jakoby ještě pod Sicílii (co se týče úrovně) takže tam je to jiné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí