Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já to měla stejně ložnice obývák jen s tím rozdílem že tam v ložnici je mamka ležák tak tam postýlku ne ze zdravotních důvodů mamky a nevhodných podmínek pro dítě. Kdy spát v ložnici se nedalo snad jen s plynovou maskou. Nakonec jsme přecházeli obývák že podél jedné zdi máme 2 gauče na protější straně obývací stěnu lednici mezi obyvakem a kuchyní ulednice v kuchyni je komoda a u dveří mezi chodbou a obyvakem další komoda u dveří u gauče konferenční stolek no u druhého gauče máme pod oknem palmu a dětskou postýlku u topení no dceři je už 7 měsíců pod postýlkou je matrace na hraní no to jsem ještě měnila komody velký za menší s kamarádem že měl stejnou barvu nábytku abychom se vešli tři lidi do obýváku já dcera a můj táta hračky plyšové máme uvázaný pytle u stropu na trubce radiatoru pak na zdi šňůra s plyšáky na dveřích závěsný organizér u postýlky látkový box plyšáci no a linky mezi kuchyní a obyvakem u komody kýbl od štuku plastové hračky no sranda bydlet ale vánoce jak se dcera před nimi narodila super když jsme přišli domů palma ozdobená místo stromku a dcera v postýlce pod palmou fakt dáreček sice to byl že začátku chaos přijít do rozbombardovaného bytu s mímcem a běhat kolem dítě a mamky a zvládlo se to děda má věci na chodbě ve spajzu 2 spajz normálně na jídlo největší sranda byla že u zdi předtím byl jen gauč a u dveří postýlka a ta zeď byla dvojitá tím myslím panel a itongi kdy jak nás a sousedy nad námi vytopili déšť z oken kdy netěsnila a byly slejvaky tak se itongi podmaceli a jeden bum do postýlky fakt štěstí že jsem byla těhotná a dcera tam nebyla děda ležel na gauči normálně se loupala i barva že zdi to bylo žluté bláto jako když skrabete zdi před malováním takže statik prohlídka a prohlášení že může itongi zbourat a nechat jen panel takže místnost se zvětšila no musela se udělat nová podlaha lino a vše zas přeházet do stavu který máme teď a dobrý. ![]()
Příspěvek upraven 19.07.25 v 20:06
Tech 30 cm na víc se bodlo že gauče jsou u zdi a na 5 kroku se dá chodit k postýlce z gauče kde spím a holka tam může obcházet gauč a tapkat kdy mohu do komody na druhé straně že se vejde i ta palma kdy máme dost hluboký skříně kvůli věcem takže něco zlé je i dobré a každý cm se cení. No sranda je když můj táta usne s hlavou u mých nohou a cuca mi prsty na nohách štěstí že je bez zubů jinak spíme s nohama k sobě ale občas usne tak že ho kopnu do hlavy někdy se zbudi jindy ne. Zvládnout se dá hodně stěhovat se nejde kvůli mamce že je ležák a nejde s ní moc hýbat kvůli její váze a křehkým kostem a spojeným obratlům páteře sedět na sedačce nejde a lehátko se nevejde do výtahu a schody úzké takže nanipulace obtížná v leze na lehátku kdy vak se prohýbá prča dostat jí hele do sanitky že museli prinist přenosný rentgen domů aby věděli jak jí zafixovat aby vůbec jí vynesly do ústavu nechce že se bojí že má špatné zkušenosti se svými rodiči což se nedivím a dává jí tam taky nechci no mám na mamku pečovatelky co jí koupou prebalujou a dělají ji postel každá manipulace těžká dřív jsem na to byla sama a těhotná hele dík moc za rady s místem jsme se narvali jak sardele ale jo žijeme.
Příspěvek upraven 19.07.25 v 20:04
@Pennya tak snad nedá miminko do pokoje
já mám dceru ve 2 letech ještě kojenou v posteli a starší je u manžela…a ještě nejsou na své pokoje zralé, starší už ho má nachystaný a u mladší jsem s ní já…to bych dala pryč tu komody v ložnici, pokud trvá na postýlce
@Lída Bery zase píšeš do staré diskuse
myslím, že to dítě v 9 letech už dávno postýlku nepotřebuje a také se už dávno přestěhovali ![]()
@Anonymní píše: Více
halóó, dobré ráno - tomu dítěti už je víc jak 9 let
@stinga jo píšu no i staré diskuse můžou pomoct jiným co jsou na tom stejně a podobně se měj zvládnout se dá hodně věcí
Mi to zvládli na výbornou
držím palce všem co řeší podobné situace a i staré diskuse mohou obsahovat nové příspěvky Od tohoto je diskuse
Příspěvek upraven 19.07.25 v 20:28
@Lída Bery píše: Více
no zakázané to samozřejmě není, ale trošku směšné, když radíš mamince 9letého dítěte, kam má dát postýlku pro miminko
@Lída Bery píše: Více
A víš, co je „věta“? A tušíš, že věta, která má více než 100 slov, se dost špatně čte? Klidně do starých diskuzí přispívej, ale jestli to budeš dělat tímhle slovním průjmem, nikdo to číst nebude, protože se to nedá.
@zrcadlo píše: Více
neumí ani psát česky, tak to po ní chceš moc