Kam umístit postýlku v bytě 2+1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
342
19.3.16 10:31

Kam umístit postýlku v bytě 2+1?

Holky potřebuju radu :/ nevím kam umístit postýlku bydlíme v bytě 2+1.V ložnici u jedné stěny máme velkou skřín u další velkou postel a pak tam máme jen komodu, kterou nemám kam jinde v bytě dát protože se nikde nevleze.Tak bych musela dat postýlku mezi komodu a postel a tam by byl jen malý kousek na projití :( tak jsem přemýšlela, že bych na postýlku namontovala kolečka. Jak to máte vy vyřešený v prostorech, kde je to složitý? Děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3274
19.3.16 10:35

Tak v jedný mistnosti máte ložnici, v druhý bych udelala pokojík pro děti, bez obývaku se dá obejít..2+1 není tak hrozné jak 1+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
19.3.16 10:36

Nám jde spíš jen o tu postýlku kam ji dát..chceme se stěhovat tak za rok do většího bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.3.16 10:38

Vyměňte obývák za ložnici, pokud to lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
19.3.16 10:42

@donutka Nevíš kam s postýlkou ve 2+1? :lol: no do ložnice… My máme 1+1 a věř, že to bylo daleko horší. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.3.16 10:43

@donutka : postylku jsem mela vedle postele, i kdyz jsem se kolem ni musela docela natesno protahovat k oknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
19.3.16 10:43

Co nějak přeházet celkově nábytek v bytě? já musela taky proházet skříně aby se mi vlezla postýlka do rohu v ložnici. Jinak ty kolečka nejsou špatný, postýlka se pak dá převážet z jedný místnosti do druhý tam kde zrovna budeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
19.3.16 10:48

No právě žese nic přeusnout nedá :D jinak bych to dávno přeházela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.3.16 10:49

Máme 2kk a první rok jsme měli postýlku v obýváku vedle gauče (spali jsme na něm), ale to jsme ji stejně nepoužívali, dcera spala s námi. Po roce jsme se se spaním přesunuli vedle, kde máme postýlku přiraženou k posteli. Postele jsou pod oknem, pokoj je tak akorát široký na ty dvě postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
19.3.16 10:53

Máme to stejně, postýlku dáme do ložnice vedle naší postele, taky zbyde málo místa, ale co :nevim: Se protáhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.3.16 11:59

No my jsme to měli tak, že jsem spala s prckem v obýváku a manžel v ložnici, jestli nemáte teda dvojpostel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.3.16 12:07

Postýlku ve 2+1 jsem měla vedle naší postele, měli jsme tam sotva pár cenťáků na projití, ničemu to nevadilo, lezla jsem přes postel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15075
19.3.16 12:46

@donutka ze začátku můžeš mít košík na kolečkách, nebo nějakou tu multifunkční kolébku, je menší než postýlka a mužeš přesouvat po bytě dle potřeby. Pro mě je postýlka nepotřebný kus nábytku, dítě spí s námi v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
19.3.16 15:54

Taky bych zkusila přestavět nábytek, nebo se prostě spokojila s tím, že sice sotva projdu, ovšem na druhou stranu, kolik času trávíš přes den v ložnici? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.3.16 17:37

Já bych na tvém místě brala ty kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie