Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky potřebuju radu :/ nevím kam umístit postýlku bydlíme v bytě 2+1.V ložnici u jedné stěny máme velkou skřín u další velkou postel a pak tam máme jen komodu, kterou nemám kam jinde v bytě dát protože se nikde nevleze.Tak bych musela dat postýlku mezi komodu a postel a tam by byl jen malý kousek na projití
tak jsem přemýšlela, že bych na postýlku namontovala kolečka. Jak to máte vy vyřešený v prostorech, kde je to složitý? Děkuji
![]()
Tak v jedný mistnosti máte ložnici, v druhý bych udelala pokojík pro děti, bez obývaku se dá obejít..2+1 není tak hrozné jak 1+1 ![]()
Nám jde spíš jen o tu postýlku kam ji dát..chceme se stěhovat tak za rok do většího bytu
@donutka Nevíš kam s postýlkou ve 2+1?
no do ložnice… My máme 1+1 a věř, že to bylo daleko horší. ![]()
@donutka : postylku jsem mela vedle postele, i kdyz jsem se kolem ni musela docela natesno protahovat k oknu.
Co nějak přeházet celkově nábytek v bytě? já musela taky proházet skříně aby se mi vlezla postýlka do rohu v ložnici. Jinak ty kolečka nejsou špatný, postýlka se pak dá převážet z jedný místnosti do druhý tam kde zrovna budeš ![]()
No právě žese nic přeusnout nedá
jinak bych to dávno přeházela ![]()
Máme 2kk a první rok jsme měli postýlku v obýváku vedle gauče (spali jsme na něm), ale to jsme ji stejně nepoužívali, dcera spala s námi. Po roce jsme se se spaním přesunuli vedle, kde máme postýlku přiraženou k posteli. Postele jsou pod oknem, pokoj je tak akorát široký na ty dvě postele.
Máme to stejně, postýlku dáme do ložnice vedle naší postele, taky zbyde málo místa, ale co
Se protáhnu…
No my jsme to měli tak, že jsem spala s prckem v obýváku a manžel v ložnici, jestli nemáte teda dvojpostel.
Postýlku ve 2+1 jsem měla vedle naší postele, měli jsme tam sotva pár cenťáků na projití, ničemu to nevadilo, lezla jsem přes postel ![]()
@donutka ze začátku můžeš mít košík na kolečkách, nebo nějakou tu multifunkční kolébku, je menší než postýlka a mužeš přesouvat po bytě dle potřeby. Pro mě je postýlka nepotřebný kus nábytku, dítě spí s námi v posteli ![]()
Taky bych zkusila přestavět nábytek, nebo se prostě spokojila s tím, že sice sotva projdu, ovšem na druhou stranu, kolik času trávíš přes den v ložnici? ![]()