Kam všude v Beskydech?

Jančakecalka
30.7.18 13:50

Kam všude v Beskydech?

Ahoj, pojedeme za 14 dní do Beskyd na 8 dní a chtěla bych se zeptat, co vše tam stojí za vidění a tím pádem navštívit. Nějaké typy už máme, ale rádi bychom viděli víc. Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
30.7.18 14:01

Výstup na Lysou, oběd či večeře v Miura, Ostrava Dolní Vítkovice, muzeum Tatry Kopřivnice, Pustevny, Satinské vodopády, atd., atd., záleží jeslti s dětmi nebo sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.7.18 14:02
@Premek_Orac píše:
Výstup na Lysou, oběd či večeře v Miura, Ostrava Dolní Vítkovice, muzeum Tatry Kopřivnice, Pustevny, Satinské vodopády, atd., atd., záleží jeslti s dětmi nebo sami.

Děkuji :palec: tu Ostravu Dolní Vítkovice jsme v plánu měli,stejně tak Tatru Kopřivnice a Pustevny,ale za ty Satinské vodopády moc děkuju a výstup na Lysou také :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
30.7.18 14:04

Skanzen v Roznove, prechod pres Vysokou od Trestiku pres Solan a Dily do Roznova, roznovsky pivovar, Hukvaldy, Helfstyn, zricenina hradu Roznov… jsem proste z RpR :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
30.7.18 14:05
@luccifera píše:
Skanzen v Roznove, prechod pres Vysokou od Trestiku pres Solan a Dily do Roznova, roznovsky pivovar, Hukvaldy, Helfstyn, zricenina hradu Roznov… jsem proste z RpR :lol:

Jé,děkuji za další skvělé typy :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
30.7.18 14:08

A Stramberk!! To je moje :srdce: fakt nadherny kousek zeme - hned vedle Koprivnice :)

Příspěvek upraven 30.07.18 v 14:09

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
30.7.18 14:08
@luccifera píše:
Skanzen v Roznove, prechod pres Vysokou od Trestiku pres Solan a Dily do Roznova, roznovsky pivovar, Hukvaldy, Helfstyn, zricenina hradu Roznov… jsem proste z RpR :lol:

S dovolení se vetřu. Jsou některá z těch míst (kromě Rožnova) přístupná veřejnou hromadnou dopravou? Jedeme do Horní Bečvy. Plánujeme s dětmi, že budeme chodit, ale musíme se po kraji dopravovat autobusem nebo vlakem. Nějaká veřejně přístupná jeskyně někde v okolí není? Zatím jsem se na mapu dívala jen hodně zhruba.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
30.7.18 14:09

Samozřejmě Lysá hora, ráda chodím z Ostravice. Medvědí stezkou ke Zbujovi, je to kousek od Sepetné,rekreačního centra.
Ráj dřevěných soch v Ostravici-můžete spojit s výletem na Lysou.
Hřeben Pustevny
Hukvaldy
Frýdek Místek - Frýda, pokud budete chtít i na nákup…
Koupaliště Sluníčko (na úpatí Lysé hory)

• Citovat
  • Upravit
122170
30.7.18 14:10

Štramberská trúba, muzeum Tatra v Kopřivnici,muzeum Sigmunda Freuda v Příboře,Valašské muzeum v přírodě v Rožnově p.R.,Radhošť,Pustevny,Lysá hora, směr Třinec - Nýdek Velká Čantorie - hranice s Polskem, možnost sestoupit do Ustroně, Bumbálka, Bílá, Soláň,Rožnovský pivovar, Hážovské díly - směr Valašská Bystřice, Bystřička přehrada, Vsacký cáb,Karolínka muzeum porcelánu, Velké Karlovice a odsud na Velký Javorník, Kohůtka, Portáš,Martinák směrem na Bečvy, pramen Bečvy na Vysoké atd. Směrem na Uherské Hradiště stojí za zmínku Modrá archeoskanzen a Velehrad. To už jsem ale mimo Beskydy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
30.7.18 14:10

@Černá vdova teplice - Z HB busem do RpR a pak vlakem do Teplic nad Becvou do Zbrasovskych aragonitovych jeskyni… tam se da i pesky na Helfstyn a z Lipniku jet zpet… ale to uz je na cely den

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
30.7.18 14:11
@Qwentin píše:
Samozřejmě Lysá hora, ráda chodím z Ostravice. Medvědí stezkou ke Zbujovi, je to kousek od Sepetné,rekreačního centra.
Ráj dřevěných soch v Ostravici-můžete spojit s výletem na Lysou.
Hřeben Pustevny
Hukvaldy
Frýdek Místek - Frýda, pokud budete chtít i na nákup…
Koupaliště Sluníčko (na úpatí Lysé hory)

Díky,na nákup asi budeme chtít,takže Frýdek Místek-Frýda,dík,dám do navigace ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
30.7.18 14:12
@mrav píše: Štramberská trúba, muzeum Tatra v Kopřivnici,muzeum Sigmunda Freuda v Příboře,Valašské muzeum v přírodě v Rožnově p.R.,Radhošť,Pustevny,Lysá hora, směr Třinec - Nýdek Velká Čantorie - hranice s Polskem, možnost sestoupit do Ustroně, Bumbálka, Bílá, Soláň,Rožnovský pivovar, Hážovské díly - směr Valašská Bystřice, Bystřička přehrada, Vsacký cáb,Karolínka muzeum porcelánu, Velké Karlovice a odsud na Velký Javorník, Kohůtka, Portáš,Martinák směrem na Bečvy, pramen Bečvy na Vysoké atd. Směrem na Uherské Hradiště stojí za zmínku Modrá archeoskanzen a Velehrad. To už jsem ale mimo Beskydy. :mavam:

Děkuji za vyčerpávající odpověd :hug: ;)

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
30.7.18 14:12
@Jančakecalka píše:
Díky,na nákup asi budeme chtít,takže Frýdek Místek-Frýda,dík,dám do navigace ;)

Užijte si tam, je tam opravdu krásně :* :kytka: :palec: .

• Citovat
  • Upravit
luccifera
30.7.18 14:13

@Černá vdova a ten prechod pres Vysokou taky - to se dojede na Bilou u Kaple a vybehne se na Trestik a slezt se da na Horni, Prostredni, Solani… a vsude jede doprava a celkem casto.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
30.7.18 14:14
@luccifera píše:
@Černá vdova teplice - Z HB busem do RpR a pak vlakem do Teplic nad Becvou do Zbrasovskych aragonitovych jeskyni… tam se da i pesky na Helfstyn a z Lipniku jet zpet… ale to uz je na cely den

Celý den nám nevadí. Aragonitová jeskyně by mě lákala, žádnou jsem ještě neviděla (a děti taky ne). Vůbec tedy netuším, kde to je :P .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix