Kam za nosorozcem v CR?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam za nosorozcem v CR?
Ahoj holky,
nevite, ktera ZOO v CR ma nosorozce? Vydali jsme se za nim do Liberce, kde dle jejich webovych stranek mel mit ubikaci, ale pry mel malo mista a zadneho kamose, tak ho museli odstehovat ![]()
Poradite prosim nekdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je zvláštní otázka!
Nejvíc nosorožců, různých druhů najdeš ve Dvoře Králové - ta se na chov nosorožců specializuje. Nevím, jaké mají webové stránky, ale to není problém zjistit. Tam nebudete zklamaní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostrava (kapečku z ruky
). Ale tady má tak děsné podmínky, že se na to skoro nedá dívat.
Praha nemá nosorožce? Měla. No je fakt, že jsem tam byla naposled před povodněmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DanaCe - na stranky kralovehradecke ZOO jsem koukala pred chvili a tam psali, ze tri jedince odeslali zpatky do Afriky do nejakeho zachovneho parku. Ale nedopatrala jsem se, jestli jim tam nejaci zustali… ![]()
Lentilko , Praha nema. Jediny nosorozec je namalovany na pavilonu slonu
A Ostrava je ma urcite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ZOO Zlín má nosorožce a hned dva
http://www.zoozlin.eu/…zvirata.html?…
Jaké mají podmínky nevím, ale je to tam celé pospravované, tak snad dobré ![]()
Ale to je pro vás asi taky trošku z ruky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOO Dvůr Králové má určitě. Dokonce několik druhů.
Když jsme tam nedávno byli, bylo snad 6 nebo 7 výběhů s nosorožcema. Pro naši malou až moc.
- Citovat
- Upravit
ahoj. Jsem ze Dvora Kralove. Nosorozce tu mame. I kdyz jich par odvezli, porad jich tu zustalo dost
![]()
- Citovat
- Upravit
Marjanko - před dvěma týdny měla určitě
(a mám dojem, že naše ZOO má nosorožce přímo ve znaku). Ale to je fakt megahnusný pavilon, hroší lezou do vody (no, vody…) po vydlaždičkovaných schodech. Dělá se mi tam mdlo a není to ze smradu…
Ale zase abych tu ZOO tak nehaněla, ona se hodně zlepšila, jsou tam nové krásné výběhy, průchozí voliéry, spousta nových tras v zeleni, nádherná dětská hřiště… člověk si tam s dětmi perfektně užije den, i kdyby se na zvířata nešel vůbec kouknout. Jen prostě zrovna tento pavilon je pořád stejně děsný, jako když jsem byla malá holka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě Dvůr Králové, byly jsme na jaře a moc jsme si to užili, koukni na foto http://sipkova.rajce.idnes.cz/…_19.04.2009/
- Citovat
- Upravit
Marjanko, Dvůr Králové, jsou dobří v chovu, mají nosorožců hodně, snad i vedou plemennou knihu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Len-til-kah píše:
Marjanko - před dvěma týdny měla určitě(a mám dojem, že naše ZOO má nosorožce přímo ve znaku). Ale to je fakt megahnusný pavilon, hroší lezou do vody (no, vody…) po vydlaždičkovaných schodech. Dělá se mi tam mdlo a není to ze smradu…
Ve znaku máme hrocha - zrovna v pátek rodince drbali rejžáky bazén
, pavilon je šeredný dál, ale puch o cosi menší. Nosorožec zůstal jeden, v létě většinou ve výběhu.
Speciálně na nosorožce doporučuju ten Dvůr Králové - mají skupiny, vidíš je zblízka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maxik píše:
Ve znaku máme hrocha
A jéje
. Mi utkvělo, že je to zvíře, které má úděsný výběh.
A ten puch… já nechcu vědět, co v té černé břečce mají, protože když se mi M. posrajdí až na záda a namočím to všechno do kýble, smrdí to úplně stejně
.
I mám podezření, že právě z návštěv pavilonu tlustokožců pramenily mé četné dětské noční můry, že se topím v černé, smradlavé vodě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vbazénu mají totéž co ty v tom kýblu, je to jen otázka množství
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.