Kamarád mého dítěte

2
6.6.23 23:39

Kamarád mého dítěte

Dobrý den,
kamarád mého dítěte Dan je trochu jiný. Můj malý Martin mi říkal, že Dan se často ve škole pokakává a má problém s řečí. Prý vůbec nedodržuje hygienu a mluví s cesty. Že se ho učitelka ptala kolik máme čísel? řekl 2 až 2. Rodiče s ním nechodí k holiči nikam,
nesportuje a na 7 let má velmi velkou nadváhu :,(. A proto se ptám, jestli to nemám nějak řešit?
Předem děkuji za odpovědi Miroslav Chachi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1065
6.6.23 23:42

Jasný řeš to👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.6.23 00:04
@chachi píše:
Dobrý den,
kamarád mého dítěte Dan je trochu jiný. Můj malý Martin mi říkal, že Dan se často ve škole pokakává a má problém s řečí. Prý vůbec nedodržuje hygienu a mluví s cesty. Že se ho učitelka ptala kolik máme čísel? řekl 2 až 2. Rodiče s ním nechodí k holiči nikam,
nesportuje a na 7 let má velmi velkou nadváhu :,(. A proto se ptám, jestli to nemám nějak řešit?
Předem děkuji za odpovědi Miroslav Chachi
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
12572
7.6.23 03:31
@chachi píše:
Dobrý den,

Chrapej trolle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.6.23 06:35

Budu predpokladat, ze se nejedna o troling. Kluk může trpět vývojovou disfázií, pripadne lehkou retarfací. Klasicky chodi do bezne skoly s asistentem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
7.6.23 06:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65111
7.6.23 07:15
@Ortaine píše:
Budu predpokladat, ze se nejedna o troling. Kluk může trpět vývojovou disfázií, pripadne lehkou retarfací. Klasicky chodi do bezne skoly s asistentem

Kdyby to byl normální dotaz, nebylo by to takhle napsané. A uz vubec by se neptala, jestli to ma resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
7.6.23 07:20

Podle me je to Chachi, komu se tohle stava… :think: a potrebuje pomoct… Vyhledej psychologa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.6.23 08:23
@chachi píše:
Dobrý den,

Ještě nejsou prázdniny, švihej dodělat úkoly :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
7.6.23 08:24

Pro všechny chytré, trpím dysgrafií a napsat ten příspěvek mi dal hodně práce.
Opravdu se nejedná o troling nebo něco takového. Omlouvám se že jsem to napsal tak divně, měnit to už ale nehodlám.
Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.6.23 08:29
@Caridina píše:
Podle me je to Chachi, komu se tohle stava… :think: a potrebuje pomoct… Vyhledej psychologa :palec:

Chachi je fakt výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
7.6.23 08:57
@g.sandova píše:
Chachi je fakt výborný
Čačí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
7.6.23 10:06

Milý Miroslave,

děkujeme, žes nám sdělil, jak se jmenuje tvůj syn a jeho kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
7.6.23 17:12

Ty jsi cizinec?

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
7.6.23 17:34
@medvidka píše:
Milý Miroslave,děkujeme, žes nám sdělil, jak se jmenuje tvůj syn a jeho kamarád.

No on hlavne nikdo s prijmenim Chachi v CR neexistuje nebo aspon ne cech, proto se ptam, zda je cizinec..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi