Kamarád nebo úchyl

1853
16.11.10 15:14

kamarád nebo úchyl

Ahoj Ráda bych znala váš názor …Můj nevlastní syn má od 12 let kamaráda ,kterého poznal ve sportovním kroužku .Kamarádovi bylo tenkrát 30let .Nyní je synovi 17 a kamarádovi 35.kamarád je ženatý a má malou dceru .Nevlastnímu synovi kupuje velmi drahé oblečení ,bere ho na luxusní dovolené (thajsko,karibik ,kuba),prakticky mu vybral střední školu.Ted momentálně chodí po škole k němu a domů se dostává až pozdě pokud vůbec ,prakticky když řekne ,že jde domů -myslí k němu.Taky na internetu vystavil jeho fotku bez oblečení zezadu ,ale obličej jde vidět.Nikomu to nevadí ,mě to teda přijde minimálně divné a přítel trpí ,že kluk k nám nechodí atd.Dík za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
16.11.10 15:18

co na tohle říct :?:
je to opravdu divné a nezdá se mi to „normální“ :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
16.11.10 15:22

Hmm, přijde mi to dost podezřelé, ale jsem paranoidní. Podle mne úchyl jak vyšitý.
Jenže to bude těžký 17letýmu klukovi něco zakazovat/vysvětlovat. Třeba je kluk homosexuál, na tom bych neviděla nic špatného. To je jako zakazovat stejně staré holce, aby se netahala s dvakrát tak starším milencem. :nevim: Sama jsem měla dost kamarádek, které v sedmnácti s chlapama nad 30 chodily, však i tady by se pár maminek s podobnou zkušeností našlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
16.11.10 15:29

ahoj..tak zvláštní to je,ale taky mě napadlo,jestli kluk není na kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.11.10 15:30

Nemusí být úchyl, může být třeba jen homosexuál, který neměl/nemá odvahu opustit ženu a dítě. Třeba je do nevl. syna zamilovaný, chtějí spolu být. Těžko soudit, něco podobného máme v rodině. Manželův bratranec má ženu a děti, pozdě zjistil a PŘIZNAL homosexualitu, ale s rodinou je pořád. Žije si sice po svém, ale …Jsou spolu kvůli financím, jinak mají soukromý život každý svůj…

A co syn? Komunikuje s vámi? Aspoň nějak? Nebo je u vás nějaké napětí? Hádáte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.10 15:31

Asi bych neřekla, že je úchyl, spíš je syn na kluky :nevim: . A manželce toho kamaráda to nevadí 8-o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.11.10 15:33
Terrad píše:
Asi bych neřekla, že je úchyl, spíš je syn na kluky :nevim: . A manželce toho kamaráda to nevadí 8-o ?

No úchyl, když se s klukem „skamarádil“ když mu bylo dvanáct, tak trochu úchyl asi bude, ale teď už bych to neřešila, na to už je pozdě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.10 15:37

Jasně, že se s ním ve 12 nemusel kamarádit, ale když to vezmeš jinak, tak sposta holek měla staršího partnera. Já třeba taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.11.10 15:40

Možná si ho tak zamiloval, že ho opravdu bere jako svého syna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.11.10 15:40

no syn komunikuje ,nicméně moje doměnky odmítá .jo taky mě napadlo ,že je teplej (kluk ),ale koneckonců těžko soudit ,když kamarád si ho našel už v jeho 12 letech -to mu nedal zrovna moc šancí na poznání sama sebe.
Kdyby byl teplej tak mě by to zas nějak nevadilo -nejsem jeho rodič takže jsem tolerantní.Spíš mi vadí ,že na internet dá takové fotky .A říkám si jestli malej třeba sem tam něco nepřetrpí protože mu to prostě stojí za ty prachy za společenskej status a za závist od kamarádů .Mimichodem jeho maminka i babička dotyčného kamaráda bezmezně milují .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.11.10 15:44
Gina108 píše:
Terrad píše:
Asi bych neřekla, že je úchyl, spíš je syn na kluky :nevim: . A manželce toho kamaráda to nevadí 8-o ?
No úchyl, když se s klukem „skamarádil“ když mu bylo dvanáct, tak trochu úchyl asi bude, ale teď už bych to neřešila, na to už je pozdě. :nevim:

no já to řešila hned tenkrát ,na plnou hubu jsem řekla ,že je to úchylák a zeptala se na to i malýho jestli mu něco nedělá ,už tenkrát se mi nezdálo ,že by měl kluk jezdit do zahraničí s cizím starým chlapem.,ale byla jsem uklidněna ,že je to solventní ,okouzlující člověk -jeho matka i babička se s ním setkali .
Když jel pro kluka k nám tak parkoval vždy tak ,abych ho neviděla z okna ,nebo na opačném konci sídličtě nebo si dal kapuci na hlavu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.10 15:48

Tak to už je divný. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.11.10 15:49

řekla bych, že je to spíš homosexuál, než úchyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.11.10 15:51

:nevim: tak to je jasné, když se takhle „skrývá“, našel si kluka jako milence :nevim: a tomu malému se zalíbíl všechen „bezpracný“ přepych :lol:

ale je to jen můj názor

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
16.11.10 16:01

na to, aby ho bral jako syna je podle mě ten „kamarád“ moc mladý, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat