Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem tu nová a ráda bych poznala nějakou maminku z Bohunic. Mám teprve jednomesíční miminko, takže na delší procházky je asi ještě brzo, ale do budoucna bych ráda nějakou poznala, mohly bychom jít s kočárkem, popovídat si apod.
Ahoj, já sice nebydlím v Bohunicích ale ve štýřicích což je vlastně jen pod kopcem
Jinak já svoje první mimčo teprve čekám termín mám 14.7. takže to klidně může být každým dnem
Mě je 27 a Tobě? ![]()
Jeee, ja uz mam doma ctyrmesicni kote. Taky bydlim v Bohunicich a su cerstve prestehovana, tak moc rada nekdy nekam vyrazim! ![]()
Ahoj,
Styrice jsou fakt kousek. MHD je tam clovek za chvilku. Je mi 34 a je to nase prvni mimco. Ostatni kamaradky jsou na opacnem konci Brna nebo maji deti uz trochu vetsi tak bych uvitala nejakou maminku pobliz na pokec nebo nejakou tu prochazku.
Drzim palce aby porod probehl v pohode. Kde buded rodit? V Bohunicich?
Lenorecka:
Ahoj, ted kdyz jsou ty vedra tak chodime ven bud rano nebo az odpoledne kdyz uz je nejak prijatelne.
V jake casti Bohunic bydlis?
Kam chodis na prochazky? Ja celkem casto chodim smer Leskava nebo do parku co je pod Osovou.
To já mám zas kamarádky mladší takže ty děti zas ještě nemají, nebo bydlí na druhé straně Brna
Tak můžeme klidně někam si zajít spíš sednout třeba na kafčo ještě než se mi narodí, nebaví mě moc sedět doma. Jinak děkuji, a rodit budu u Milosrdných.
@Sklíčko My taky presne tam.
A obcas do pizzosky u Leskavy na kafe.
ted jsme na dovce, ale na pristi tyden se muzeme zreba domluvit a vyrazit spolecne. ![]()
Bydlime na Spodni, tak to mame prave do toho parku na Osove kousicek. ![]()