Kamarádka je nevěrná

Anonymní
20.1.14 16:58

Kamarádka je nevěrná

Ahoj, nejprve omluva za anonym a musím se svěřit, co mě trápí.
Mám nejlepší kamarádku, známe se 4 roky, hodně jsme si rozuměli a já jsem se jí se vším svěřovala vždycky. No a teď přišel šok - zjistila jsem, že je nevěrná svému manželovi s našim společným kamarádem, který má 2 děti a pak ještě s jedním jejím kolegou z práce(taky ženatý, 2 malinké děti).Její manžel se totiž svěřil mému manželovi a když jsem se s ní včera sešla, ptala jsem se jí na to, ona zapírala, lhala mi do očí, že ona nikdy, přitom manžel jí s kamarádem přímo načapal a s tím kolegou si píše erotické smsky, našel jí je v mobilu.
Trošku jsme se spolu přiopili a já jí celkem vynadala, pak jsem se rozbrečela, přišlo mi to všechno tak líto a že je to tak hrozně hnusný tohle, fakt jsme se pohádaly, já odešla.
Holky co byste dělaly vy na mém místě? Já chápu, že se to může stát každému, že ulítne, ale já tohle nechápu a mrzí mě, že se mi nesvěřila, že má ted kvůli nevěře trable v manželství, prostě se chovala jakoby nic a ještě mi lhala a taky mi vadí to, že je takováhle. Teď jsme tedy pohádaný a já nevím, jestli má cenu se s touto kamarádkou usmiřovat, hrozně se mi odcizila, zhnusila a já nevím co dělat. Máte někdo zkušenosti? Spraví to čas? Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
20.1.14 17:00

Kamarádství je jedna věc a vztah dvou lidí druhá. Nemusíš se s ní bavit, pokud ti to vadí (možná proto se ti nesvěřila), ale jinak je to jejich vztah a tobě do toho nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.14 17:01

Pokud je Ti to chování proti srsti, najdi si jinou kamarádku. pokud jsi schopna ji tolerovat i s jejíma chybama, tak se jí omluv, žes ji soudila a možná Ti i odpustí. Těžko říct :nevim: do tohoto Ti prostě nic není, takže jí do toho nemluv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.1.14 17:01

Prostě je to její život a nemíchat se do toho a starat se o svoje a né o ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
20.1.14 17:02

Nevěra je její věc, i když teda dva milenci jsou síla 8o mě by vadila ta lež a vykašlala bych se na ní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
20.1.14 17:02

To je těžký :nevim:
Nejsem zastáncem nevěry, ale používám pravidlo „nikdy neříkej nikdy“. Ale u tvé kamarádky to asi nebude o tom, že by jen ulítla či se zamilovala, ale asi ji to baví podvádět a flirtovat s více muži. A toto je asi pro mě věc, která moc omluvitelná není. :think:
Pokud by moje kamarádka uletěla a viděla bych u ní, že ji to mrzí, snažila bych se ji podržet. Ale v tomto případě fakt nevím :nevim:

EDIT: rozhodně bych jí nevyčítala ale, že mi to neřekla. Ale ani bych se jí neomluvila a asi bych ji přestala brát jako svoji nej kamarádku a zařadila bych ji do kategorie známých a podle toho se k ní chovala.

Příspěvek upraven 20.01.14 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.1.14 17:04

Kdyby se to stalo mě tak já už bych ji za nejlepší kamarádku nepovažovala-skousnu všechno, ale jak mi někdo lže do očí je konec.
Jinak na tvém místě bych se do toho vůbec nemíchala-je to jejich vztah a vyřešit si to musí jen oni dva. Těžko jí poručíš ať nechá nožky hezky u sebe, když nebude chtít. Ale teda 2 milenci-to už je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.14 17:04

Ty se teď musíš zeptat sama sebe na čí si straně. K´Pokud kamarádky tak jí říst co si o tom myslíš a dál to neřešit nebo jejího manžela a v tom případě už ale asi nebudete kamarádky. Rozhodně to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.1.14 17:05

Strašně by mě mrzelo, že se mi nesvěřila a lhala mi. Jestli znáš jejího manžela nebo kamaráda manželku, pak by mi bylo trapný se jim dívat do očí :nevim:
Já osobně neumím říct, jestli bych se s ní přestala bavit nebo ne :nevim: to musíš cítit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 17:08
@Anonymní píše:
Ahoj, nejprve omluva za anonym a musím se svěřit, co mě trápí.
Mám nejlepší kamarádku, známe se 4 roky, hodně jsme si rozuměli a já jsem se jí se vším svěřovala vždycky. No a teď přišel šok - zjistila jsem, že je nevěrná svému manželovi s našim společným kamarádem, který má 2 děti a pak ještě s jedním jejím kolegou z práce(taky ženatý, 2 malinké děti).Její manžel se totiž svěřil mému manželovi a když jsem se s ní včera sešla, ptala jsem se jí na to, ona zapírala, lhala mi do očí, že ona nikdy, přitom manžel jí s kamarádem přímo načapal a s tím kolegou si píše erotické smsky, našel jí je v mobilu.
Trošku jsme se spolu přiopili a já jí celkem vynadala, pak jsem se rozbrečela, přišlo mi to všechno tak líto a že je to tak hrozně hnusný tohle, fakt jsme se pohádaly, já odešla.
Holky co byste dělaly vy na mém místě? Já chápu, že se to může stát každému, že ulítne, ale já tohle nechápu a mrzí mě, že se mi nesvěřila, že má ted kvůli nevěře trable v manželství, prostě se chovala jakoby nic a ještě mi lhala a taky mi vadí to, že je takováhle. Teď jsme tedy pohádaný a já nevím, jestli má cenu se s touto kamarádkou usmiřovat, hrozně se mi odcizila, zhnusila a já nevím co dělat. Máte někdo zkušenosti? Spraví to čas? Děkuju :srdce:

Mně se to takhle stalo se sestrou. Popravdě jsem byla dobře v šoku, ale její partner to neví.¨
Trvalo mi to pár týdnů, než jsem se s tím zžila, i jsme se poprvé po letech pohádaly, ale dneska to beru jako její věc. Jen to s ní nijak moc nerozebírám ;)

• Citovat
  • Upravit
20.1.14 17:10

Bud sa na to pozries tak, ze je to jej vec, a ona je frajerka ako si vie uzivat.
Alebo sa na to pozries tak, ze jej nevadilo ublizit vlastnemu manzelovi - takze zrejme nebude mat zabrany ublizovat ani menej blizkym ludom.
Plus ohrozila rodinu 4 malym detom. Na druhu stranu, su to cudzie deti, takze to nakoniec nemusi nikoho zaujimat.
No a este sa mozes rozhodovat ako velmi stojis o to, kamaratit sa s klamarkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.1.14 17:15

Souhlasím s většinou, do toho ti nic není, vaše kamarádství a vztahy její s chlapama je přeci úplně jiná věc. Buď to překousneš a budeš se s ní bavit dál, nebo hold ne :nevim: mě by bylo upřímně jedno, jestli moje kamarádka svýmu chlapovi zahýbá :nevim: stejně bych s tím nic nenadělala, rozhodně bych se s ní bavila dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.1.14 17:16

@viky23 mně by to bylo asi taky šumák, ale jen v případě, kdy bych ho neznala a nebyl mi sympatický :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
20.1.14 17:20

No, asi bych se taky zamyslela, jestli mi do toho něco je. A to, že ti to neřekla, má asi svoje důvody (holt se to provalilo odjinud). Mě osobně by to asi bylo jedno, ale bylo by mi líto těch podváděných (navíc když maj rodiny), jenže nenaděláš nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.1.14 17:22

Nechapu jak můžeš očekávat, že má povinnost se ti s takovou věcí svěřit… 8o To je přeci jen její věc, případně jejího muže, v její situaci bych očekávala že to hned vybrebentíš svému manželovy, který evidentně toho jejího zná.. Myslim, že když se ti s tím nechce svěřit má důvod a když vezmu jak rychle si jí odsoudila, tak se jí ani nedivím…

Nehodnotím nevěru, jen tvůj postoj k přátelství.. Pokud se ti po tom hnusí, nebav se s ní, pokud ti bude chybět tak se jí omluv a doufej, že ti to tvoje odsuzování odpustí.. A k tomu lhaní, tlačila si ji do kouta ve věci kterou ti prostě říct nechtěla a ne opravdu nemáš právo na to aby se ti s tím svěřila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová