Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, hledam nejakou tehulku v kralupech nebo okoli. Nedavno jsme se pristehovali a nikoho tady nezname. Byla bych moc rada za nejakou kamaradku at tehulku nebo netehulku.
Ahojky - my nejsme přímo z Kralup, ale ze Zeměch - to je cca 4 km od Kralup.Já mám už roční dceru a také jsme přistěhovalec
. Sice už 5 let, ale nebyl čas si hledat kamarádky. Jestli máš zájem, budu ráda, když písněš. Petra a Vanda
nu my bydlíme v kralupech 2 a půl roku tak už tady nejsem taky žádný nováček ale znám tady max sousedy a to jest vše
jinak začátkem července se nám narodí mimčo
Aha - tak to já jsem se naučila znát Kralupy až nyní, co jsem na mateřské - předtím jsem je akorát profrčela a to bylo vše
. Jinak už nějaké kamarádky i s dětmi máme, tak je to fajn. Jak jsem psala - Vandíkovi už byl v lednu rok a tak kamarádky a kamarády potřebuje jako sůl.
. Tak velká gratulace k miminku! A už víš, kde budeš rodit?
rozhodla jsem se pro Neratovice jelikož je to asi nejblíž co jsem našla a hlavně jsem o Neratovicích přemýšlela ještě když jsme bydlely v Praze a to jsme ještě mimčo zdaleka neplánovaly ![]()
Tak tam jsem rodila i já. Spokojenost tak akorát - něco dobré a něco špatné.Myslím, že ty horší zkušenosti pramení z toho, že v daném termínu byla plná porodnice a tak se nám ( všem ) nemohli 100% věnovat. Porod a péče při něm bala super - horší pak už bylo oddělení 6-ti nedělí
.Zkrátka o co si člověk vysloveně neřekl - to neměl. Ale nechci tě strašit - mám kamarádku, která byla 100% spokojená
. Výhodou však bylo, že na porodnici byly asi jen 3 maminy.
Tak to asi ještě chodíš do práce, ne? Já chodila do posledka - na mateřskou jsem nastoupila jen 6 týdnů před porodem.
nu já mam ze všeho strach ať už se jedná o porod a nebo, že nebudu dobrá máma atd prostě mi celkem hrabe
Na to, že jsem ve 20týdnu tak mam pocit, že vůbec nevím jak se o mimčo postarat, jak ho oblékat atd. Je to také tím, že už jsem od začátku prosince doma jelikož jsem pracovala ve skladu a zvedala těžké balíky a měla na začátku problémy se špiněním. A kamarádku těhulku žádnou nemam abych si měla s kým popovídat případně poradit. Ani nevím zda píšu srozumitelně ale asi ani moc ne ![]()
Ahojky- nemusíš se bát - to přijde samo
. Na něco přijdeš hned a na něco později - takové to holt je. A od toho dalšího tady máš přece kamarádky, které ti poradí.
. Jnak už musím běžet - malá spinká od 3 a tak jí musím jít vzbudit, aby se napapala - ale hlavně - aby pak v noci spinkala! Když budeš chtít, písni mi na email: grande.petto@seznam.cz. Tak zatím pa
jj to vím ale občas mě přepadne pocit, že to nezvládnu i když vím, že to zvládnu jsme na to přece dva ![]()
JA som rodila v Melniku a maximalna spokojenost. Zvladnes vsetko neboj, ja mam dva, sme nato sami, rodina hrozne daleko.
Ahoj holky. Najdu tady maminku/ snazilku?
Bydlíme v Kralupech a vsechny kamarádky máme v Praze. Rady bychom nasly(ja a dcerka 1 rok) někoho na procházky. ![]()
Je tu nějaká maminka z Kralup či okolí? Ráda bych našla novou kamarádku, se kterou bychom mohly občas vyrazit s kočárky, popovidaly si, podnikly něco spolu (az budou děti malinko starší - mám 3 měsíční miminko).
@Perlice ahoj, malá má bez pár dnů 6 měsíců. Bydlime blizko Shellky. Klidně napiš sz ![]()
Určitě se všem, které budou mít zájem někoho nového poznat, ozvu přes SZ
. Jen chvilku strpení, malá je po očkování.