Kamarádka - maminka Kolín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
27.7.17 15:02

Kamaradka-maminka Kolin

Ahoj, mam doma 2,5 leteho kluciciho nezbedu
a 5 mesicni malou princeznu. Touto cestou hledame kamaradku-maminku s podobne starymi detmi na hrani, navstevy hrist, nebo jen tak na kaficko z Kolina.Maly ma rad deti a ja bych mu rada poridila nejake kamose :) Najde se tu nekdo takovy? Diky

Příspěvek upraven 17.01.18 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1413
27.7.17 16:17

@Whitulína ahoj, já mam děti uz velké, ale čekám prcka nějak koncem října začátkem listopadu, tak jedině třeba občas na procházku s kocarkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.17 22:37

@katrih Ahoj, tak určitě to můžeme zkusit. Jen se přiznám, že si to úplně zatím nedovedu představit. Malý totiž nechce být už v kočáře, tak nevím jak to budu s oběma dělat. Jinak jsem určitě pro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
28.7.17 20:00

@Whitulína máš fb? Že bysme si psali tam, tam.jsem vic než tady? Jinak co čekáš? A kdy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.7.17 15:08

Bohužel fb nemam. A jsme na PC velice sporadicky, tedy vždy ve volné chvíli kdy můžu, jelikož synek mi do toho jinak fusuje :) Čekáme v půlce srpna a co to bude jsme si říct nenechali, manžel chce překvapení, tak uvidíme co nám vyleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.17 17:11

Ahoj, shanim nekoho z Kolina - mam 5 mesicni holcicku. Jsem puvodne z Prahy a rada tu poznam nekoho noveho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová