Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ráda bych našla nějakou kamarádku s dítětem (nebo i bez?). Jmenuji se Lucka. Mám skoro 4-leté 2čata - holky. O prázdninách jsme v Praze krom části srpna. Chodím do práce, ale od cca. 16hodin můžeme vyrazit na procházky, plavčo atd.,akorát mě to už nebaví samotnou jen s holkama
.Manžel jezdí domů večer. Bydlíme v Satalicích. Ráda bych někoho z blízkého okolí (Satalice, Kbely, Vinoř atd.). Mám samé „kamarádky“ na telefonu, ale všechny bydlí daleko, už mě to neba
. Lucka ![]()
Ahoj, bydlíme v Nových Kyjích na Hutích. Každý den chodíme k večeru kolem 16-17.hodiny na procházku do Satalic k vlakovému nádraží. Mám tříletou holku, ta jezdí na koloodrážedle a měsíční mimino v kočárku.
Jo, půjdeme. Starší zatím spí, tak až vstane a nasvačí se tak půjdeme. Ccav 17hodin snad.My chodíme zadem od nádraží sem na Hutě vede taková cesta pro pěší mezi polema, kde nejezdí auta.
@fenixák píše:
Ahoj,
ráda bych našla nějakou kamarádku s dítětem (nebo i bez?). Jmenuji se Lucka. Mám skoro 4-leté 2čata - holky. O prázdninách jsme v Praze krom části srpna. Chodím do práce, ale od cca. 16hodin můžeme vyrazit na procházky, plavčo atd.,akorát mě to už nebaví samotnou jen s holkama.Manžel jezdí domů večer. Bydlíme v Satalicích. Ráda bych někoho z blízkého okolí (Satalice, Kbely, Vinoř atd.). Mám samé „kamarádky“ na telefonu, ale všechny bydlí daleko, už mě to neba
. Lucka
hlásím se mám kluky dvojčata 3,5 roku a jednojče 2,5 roku taky kluka
napiš sz a pošlu ti adresu, bydlime fakt kousek ![]()
moji kluci by holky fakt uvitali
Ahoj Zichi ![]()
hele dneska nemuzu, musime vyzvednout kluky, ale priste se rada pridam, joooo ![]()
@jizvíková píše:
Ahoj Zichi
hele dneska nemuzu, musime vyzvednout kluky, ale priste se rada pridam, joooo
Jasně, my chodíme každý den. Myslela jsem, že ven moc nechodíte ![]()
Ale jo, chodime porad stejnou trasu ![]()
koukame na pejska v Lipnicky ![]()
pak lezou pod stromem a sbiraji sisky a bohuzel i bobky na boty
zvlast ted co kluci brzo vstavaji potrebuju poradne zabavit..
teda v sobotu pojedeme na tyden k babicce, ale jinak budu rada za spolecne vychazky
zvlast na nadrazi, to miluji ![]()
Tak někdy můžeme vyrazit všechny 3 s dětma, jestli to půjde domluvit? ![]()
Já mužu psát kde chci nikdo se mi neozve
jsem asi moc mladá
sakriš.. ![]()
Ahoj
je mi 20 a malému rok a měsíc
bydlím v praze 9 na vysočanské, bylo by fajn s někým zajít na hřiště a na prochajdy, ozve se někdo?