Kamarádka praha-východ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kamarádka praha-východ
Ahoj, žiju sama se synem (6,5 roku) na Praze-východ. Ráda bych našla kamarádku v okolí (může být i S, SV či V část Prahy), která má podobně staré dítě/děti, na společné aktivity a výlety (popř. i víkendy či dovolenou) s dětmi. Ideálně také svobodnou či rozvedenou maminku, pak můžeme společně něco podnikat i bez dětí, když budou u tatínků - ale není podmínkou
Je mi 44, jsme aktivní a soběstační, máme rádi hory a přírodu. Jestli to máš podobně, ozvi se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mám klucinu pět let. Bydlíme směr Úvaly…jen tedy nejsem rozvedená. Bude mi 41 a již mám dvě holčičky na druhém stupni, ale ty už často můj program bojkotují. myslim, že malému by parťák prospěl omlouvám se za diakritiku, píší z mobilu..monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak říkám, bylo by to ideální
, ale není podmínkou
Napíšu SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mondul píše:
Ahoj, mám klucinu pět let. Bydlíme směr Úvaly…jen tedy nejsem rozvedená. Bude mi 41 a již mám dvě holčičky na druhém stupni, ale ty už často můj program bojkotují. myslim, že malému by parťák prospěl omlouvám se za diakritiku, píší z mobilu..monika
Ahoj jsem z Prahy 18…mám syna 5 let a 3 letou dceru… jestli budeš chtít napiš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Jsem ráda, že píšeš. puvodem jsme z Prahy 10, nyní čtyři roky bydlíme v Českém Brodě. Tak nějak se stále adaptujeme…
Malému bude v únoru pět a holky mám již na druhém stupni. Tím jak člověk odejde z toho svého zažitého, začínáme trochu znovu…budu ráda když napíšeš. m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit