Kamarádka Praha 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3221
19.7.12 16:47

Kamarádka Praha/2

Ahoj všem, nevím, jestli se to zdá jen mě, ale mám pocit, že co jsem na mateřské, nemám už žádné kamarádky.

Buď jsou bezdětné a nemají tedy semnou asi o čem mluvit, nebo jsem jich neměla moc ani dříve, každopádně jsem si uvědomila, že krom pár známých, se kterými se vidím pár krát do roka jsem jen se svou rodinou-což je samozřejmě nejdůležitější, ALE…Už mám dokonce pocit, že začínám trpět nějakou sociofóbií a neumím komunikovat s novými lidmi…

Bylo by fajn, kdyby se tu našli nějaké holky, co mají chuť pokecat, nebo i případně zajít třeba na kafe, či do dětského koutku… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
huktd
19.7.12 16:58
@xxLeninka píše:
Ahoj všem, nevím, jestli se to zdá jen mě, ale mám pocit, že co jsem na mateřské, nemám už žádné kamarádky.

Buď jsou bezdětné a nemají tedy semnou asi o čem mluvit, nebo jsem jich neměla moc ani dříve, každopádně jsem si uvědomila, že krom pár známých, se kterými se vidím pár krát do roka jsem jen se svou rodinou-což je samozřejmě nejdůležitější, ALE…Už mám dokonce pocit, že začínám trpět nějakou sociofóbií a neumím komunikovat s novými lidmi…

Bylo by fajn, kdyby se tu našli nějaké holky, co mají chuť pokecat, nebo i případně zajít třeba na kafe, či do dětského koutku… :kytka:

Ahoj, já se nejvíc pohybuju na jedničce… ale ještě mimčo nemám, teprve v lednu čekám. Ale moc nemám s kým věci okolo dětí probírat… ačkoli kamarádek dost, tak žádná ještě ani děti neplánuje :-/

• Citovat
  • Upravit
3221
19.7.12 17:18

Ahoj, to jsem ráda, že se někdo ozval-) Já také měla kamarádek víc, než jsem porodila první dceru, ale tak nějak postupem času nikdo neměl čas a ve finále i má nejbližší kamarádka se mnou přestala ze dne na den komunikovat a já do dnes vlastně nevím proč, ale přisuzuju to tomu, že ona hodně pracuje, a já mám zas starosti s dítětem, takže jsem se asi odcizili… :nevim: Já nejsem typ, který vyhledává nějaké nové přátele, asi to neumím, ale už mi tak nějak začalo být smutno…Sice je fajn, že držíme jako rodina pohromadě, ale tlachání s kamarádkou o hadříkách a starostech všedního i nevšedního dne je přeci jen také důležitá… :oops:

Tak to gratuluju k těhotenství! :potlesk: Bude ledňátko-) v kolikátem tt jsi? My snad budeme mít v březnu druhé-doufám, že se nic nestane a vše bude v pořádku, proto píšu snad…Já jsem teď 7+0tt-)A jak se cítíš? Všechno v pořádku? Jak se na mimi těšíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huktd
19.7.12 17:34
@xxLeninka píše:

Koukám, že jsme na tom stejně :-) Já jsem ve 14+4tt, už je to dobré… pozvracela jsem si, ale už jsem relativně v pohodě. Jen bych pořád spala :-)

Právě, potřebovala bych si popovídat s někým jiným o něčem jiném, než jen o práci, kde je jaká párty atd. :mrgreen: :mrgreen:

Juu, tak to taky moc gratuluju :-) A kolik je prvnímu dítku? :-)

• Citovat
  • Upravit
3221
19.7.12 17:39

Sofince jsou dva a půl, takže s ní už šijou všichni čerti-))Ale jinak musím říct, že je hodná, šikovná…sice pěkný vztekloun, ale hezky v noci i po obědě spí, takže až na občasné výlevy je to fajn-)

No vidíš, to já jsem v půlce (oproti Tvým týdnům)-zvracení se obávám-v prvním těhotenství jsem zvracela jen 2× a jinak dobrý, tak pevně doufám, že mě to nepotká…Kdy Ti to začalo? A pomohlo Ti na to něco-lízátka a tak? A dnes už je Ti zase dobře?

Já bych zase naopak klidně kecala o práci, kdybych nějakou měla-))) Ta doba na mateřské člověku trochu pootočí mozek :lol: ale nestěžuju si, to ne! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huktd
19.7.12 17:47

@xxLeninka To věřím :-) Já moc dlouho doma zůstat nemůžu, jen mateřskou, při rodičáku už musím zpátky do práce aspoň na dva dny. Ale naštěstí se to dá skloubit s tatínkem a babičkou :-) Moc dlouho z práce nemůžu vypadnout, navíc potřebuju dojet svoje zakázky.

Juu, tak to už je to velká slečna :-) To věřím, že musí být sranda :-)

No, přiznám se, že mi v lékárně v Harfě doporučili Emesin - s pyridoxinem a zázvorovou silicí a zobla jsem si ho každé ráno - je jeden na den - a bylo mi mnohem líp. Ne pokaždé, hlavně ne v tom nejhorším období okolo 8-11tt, ale pak už to šlo. Teď už mám za sebou prvotrimestrální screening, všechno je ok jak u mě, tak i u mimča :-)

Co ty? Na nějaké prohlídce už jsi byla, ne? Všechno ok? :-)

• Citovat
  • Upravit
3221
19.7.12 19:29

Dá se Ti napsat zpráva? že bych Ti napsala tam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat