Kamarádka s dítětem z Teplic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
10.10.16 11:49

Kamarádka s dítětem z Teplic

Ahoj, jsem v Teplicích nová, od srpna. Přistěhovala jsem se sem za manželem z Prahy. Mám 1,5 starou dcerku. Hledám kamarádku, nejlépe taky s dítětem, co mi ráda ukáže vše, co tu v Teplicích stojí za to, a nebo třeba taky holku, co to tu taky moc nezná a můžeme objevovat spolu. Je mi skoro 40 let. Myslím, že jsem docela normální. Jsem spíš taková akčnější, nerada vysedávám doma. Chodím běhat a na brusle. Ráda dělám tůry, i s malou, protože jsem si pro ní pořídila sportovní vozík. Nebo si ráda zajdu na badminton, do sauny. To už jsou akce, které se s malou dělat nedají, ale sehnala jsem si tu slečnu na hlídání, tak by mohla pohlídat dítě i nové kámošce. A taky bych třeba ráda někam na drink, pivo, víno, to je jedno. Nebo zákusek. Jsem doma věčně sama, manžel od nevidím do nevidím v práci. O víkendech se stará o svého syna z předešlého vztahu. Moc ideál pár asi nejsme, ale co, hlavně že jsme zdraví. Chci tím říct, že hledám kámošku, co bude mít 1-2 krát do týdne opravdu čas. Tak se budu těšit, že se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
512
13.10.16 13:45
@Zavoralka píše:
Ahoj, jsem v Teplicích nová, od srpna. Přistěhovala jsem se sem za manželem z Prahy. Mám 1,5 starou dcerku. Hledám kamarádku, nejlépe taky s dítětem, co mi ráda ukáže vše, co tu v Teplicích stojí za to, a nebo třeba taky holku, co to tu taky moc nezná a můžeme objevovat spolu. Je mi skoro 40 let. Myslím, že jsem docela normální. Jsem spíš taková akčnější, nerada vysedávám doma. Chodím běhat a na brusle. Ráda dělám tůry, i s malou, protože jsem si pro ní pořídila sportovní vozík. Nebo si ráda zajdu na badminton, do sauny. To už jsou akce, které se s malou dělat nedají, ale sehnala jsem si tu slečnu na hlídání, tak by mohla pohlídat dítě i nové kámošce. A taky bych třeba ráda někam na drink, pivo, víno, to je jedno. Nebo zákusek. Jsem doma věčně sama, manžel od nevidím do nevidím v práci. O víkendech se stará o svého syna z předešlého vztahu. Moc ideál pár asi nejsme, ale co, hlavně že jsme zdraví. Chci tím říct, že hledám kámošku, co bude mít 1-2 krát do týdne opravdu čas. Tak se budu těšit, že se někdo ozve.

No a jeste k tomu vicemene spolecne zajmy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 13:55

Ahoj do Teplic! :mavam: Posílám pozvánku do skupiny Maminky Teplice a okolí.

Může se hodit, když

• se budete chtít někdo s někým sejít
  • zjistit, jak je to kde s otevírací dobou
  • dát tip, kam kdo chodí na kafe
  • prodávat a nakupovat bez poštovného.

Příjemné povídání přeje
admin Monika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...