Kamarádka z Prahy 10

1096
4.1.14 17:59

Kamarádka z desítky

Ahoj všem, hlásí se jedna trošku líná maminka - hrozně ráda bych podnikala různé věci po okolí, procházky s kočárkem, kavárny, herničky atd.,bývala jsem hodně společenská, jenže samotná se mám potíž vykopat z bytu a mezi svými kamarády jsem měla dítě jako první a neznám žádnou maminku s podobně starým dítkem z dostupného okolí, která by třeba něco z toho chtěla podniknout se mnou. Vím že už tu podobné diskuse jsou, ale staršího data - najdu tedy maminku s dítkem okolo půl roku, která bydlí okolo Vršovic (Bělocerkevská) na občasnou procházku, kavárnu i jako „přítelkyni na telefonu“ na rady a porady? Mám první, tak bych občas ráda některé věci srovnala a prokonzultovala…Mám k dispozici i auto, ale samotné se mi s dcerkou nějak nechce nikam na výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3220
4.1.14 18:22

@Rezii ahojky, jsem kousek od tebe, ale sve prvni rodim az na zacatku dubna, jestli neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.1.14 18:28

@akasha143 : Určitě neva, rozhodně můžem někam zajít, jak Ti ještě stav dovolí,:) Ještě pracuješ? Jak bysme se mohly zkontaktovat, přes mail? Jinak ale reakce dalších maminek taky uvítám, přeci jen to stejně staré dítko je na některé věci praktičtější:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
4.1.14 19:12

@Rezii jsem na nemocenske… Takze vychazky od jedne… Pisnu mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.1.14 20:36

Ahoj :) také jsem z Vršovic mám 7 měsíční holčicku. Po okolí se touláme samy všechny kamarádky mám daleko. Ráda se seznámím s někým odsud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.1.14 07:16

@Lenich no to je bezvadné, rády vás, holky, poznáme. Jak máš čas? Napiš zprávu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.1.14 22:48

Ahoj maminy a tehulko, nejak mi nejde reagovat primo na vas prispevek, tak snad si to prectete;) ja mam 6ti mesicniho kloucka a hledame partacky na prochazky, jsme ze Sporilova a radi prijedeme za vami;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.1.14 23:04

@abby003 hihi, musis dat zminit a je to..ale i tak to jde… Jeee ja budu mit taky kluka… Pokud neva, ze se teprve narodi… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.1.14 23:09

@akasha143 ;) ja to tu mam na telefonu nejaky rozhazeny, ale uz jsem to nasla, dik za radu, jsem tu novacek, tak se teprv ucim;) me to urco neva;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.1.14 23:13

@abby003 neboj, ja se s tim taky ucila…hihi a jak se jmenuje klucik? Ten nas bude Samuel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.1.14 07:22

@akasha143 jmenuje se Davidek, uz si dlouho doma? Me kdyz naridili v kuse lezet a nehybat se krom cesty na toaletu, tak jsě myslela, ze me z toho trefi;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.1.14 08:15

Ahojky @abby003, já si myslím, že se k nám můžeš přidat, plánovaly jsme v budoucnu s @Lenich nějakou zoologickou zahradu nebo herničku s dětmi;) A @akasha143 může jít samozřejmě s námi;) Ostatně, plánujeme s @akasha143 v úterý od dvou procházku, můžeš s námi..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.1.14 08:39

Ok rada;) a kam jdete nebo odkud vyrazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
16.1.14 09:15

@abby003 jsem doma od zari… No, myslela jsem ze stihnu udelat tolik veci a zatim jsem kolikrat rada, ze mam navareno, hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.1.14 09:29

@abby003, @akasha143 možná Gutovka? mě by nakonec vyhovovala tak půl druhá, v půl čtvrtý musím být doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová