Kamarádky se na mě vyprdly

Anonymní
17.7.25 08:52

Kamarádky se na mě vyprdly

Ahoj,

asi se jen potřebuju vypsat. Na střední jsme byly taková skupinka čtyř holek, tři bydlíme od sebe docela blízko, ta čtvrtá trošku dál, ale prostě dojezdově je to třeba 35min autem. S jednou se bavím tak nějak pořád, ty další dvě to trochu utly, ale prostě sem tam jsme si třeba napsaly. No dvě už měly mimino, pak jsem porodila já a za tři měsíce ještě ta jedna. No tak nás napadlo, že bysme udělaly takový sraz s dětmi. Jenže v zimě měl malý pár měsíců, já bez řidičáku a mhd tam jelo tak nějak blbě na okliku, to jsem z vesnice do jiné vesnice moc absolvovat nechtěla, jo a řidičák nemám, takže na nic no. Každopádně včera si všechny tři postupně přidaly storyčko, jak zase měly sraz. No a mě to zamrzelo. Chvíli jsem uvažovala, jestli té jedné, co se s ní bavím napsat nebo ne, nakonec jsem to udělala. Prej měly sraz u té, co bydlí dál a já bych nevlezla do auta, takže se mi ani neozvaly. Tak jsem čuměla jak puk, protože ty obě mají auta i řidičák, tak mě asi prostě jen zamrzelo, že s jednou jsem mohla jet a jedna by jela s autem třeba sama..nebo jako ve výsledku mě nejvíc mrzí to, že mohly aspoň říct, že nějaký sraz bude. Syn už je docela parťák a cesty mu problém nedělají, snad bych si to i nějak zařídila, ale takhle když člověk o tom ani neví, tak je to na nic, že…mrzelo by vás to? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35469
17.7.25 09:02
@Anonymní píše: Více

Asi by mě to trošku mrzelo, ale co se dá dělat. Kdyby se to dělo pravidelně, tak by bylo jasný že o tebe nestojej. Tak naplánuj setkání ty, a uvidíš jestli si na tebe udělaj čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25610
17.7.25 09:05

No, možná tě minule pěkně pomluvily, tak si to chtěly zopakovat :-D
njn, zamrzelo, ale žádné scénky ani uražení bych nedělala, spíš bych je pozvala k sobě..
a podle reakce uvidíš, jak si u nich stojíš…
každý vztah je jako kytka-musí se o něj pečovat, jinak postupně uschne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9326
17.7.25 09:06

Mne to nepřijde jako ze s ena tebe vykaslaly. Ja jsem to měla podobne, kámošky z gymplu, vidaly jsme se i celou VŠ, ja jsem pak měla jedno dítě, za chvíli druhé…už jsem nemohla s nimi chodit každý týden 2×, jezdit na tydenni prechody hor, neměla. jsem čas operativně pokaždé, když napsaly…tak jsem jim sama řekla, at se domlouvaji jen spolu a ja ze se ozvu, jak budu mít čas. Vždy, kdyz jsem se ozvala, ony si čas udělaly. A mimo to jezdily a chodily spolu beze me. Pak to stejne postupně vysumelo, každá jsem v životě jinde, ale bylo to přirozené, zadne ze by se někdo na někoho vykašlal. U vás vidím problém v té pojizdnosti. Pokud věděly, ze se tam nemáš jak dostat, nebyl důvod ti psát. Ze tys vymyslela, ze by se jelo několika auty, ze by tě někdo svezl…on ne každý chce někoho vozit, ne každý to chce celé organizovat, ne každé dítě to snese… třeba proste bylo jednodušší to udělat bez tebe. Tak navrhni neco ty, pozvi je k sobě nebo do nejake hernicky u vás… neurazela bych se kvůli tomu, ze moje kamarádka má i jinou kamarádku nez me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.7.25 09:08

Co kdyby jsi je pozvala ty k sobě? Je léto, spousta možností co dělat. Ať už grilování či procházka po vesnici. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 09:29

@Midaku no jako píšu, že ve výsledku mě mrzí, že nerekly, že něco bude, kdybych viděla aspoň tu snahu, že hele chceme tam jet, ale nevlezes se do auta, máš si to jak jinak zařídit? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
42034
17.7.25 09:42

no a v té zimě jsi si ten sraz nějak zařídila, nebo jsi nejela? nebo se to konalo až teď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 09:44

Mrzelo by mě to hodně no. Na druhou stranu je hodně nevýhodné, že nemáš auto a nejsi pojízdná. Bohužel ne každý bude chtít někoho vozit na místo určení. Příště zkus uspořádat něco ty a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
13319
17.7.25 09:47

Jako jo, mrzelo by mě to.
Ale mohla by sis z toho vztít to pozitivní, udělej si řidičák, pokud to mu nebrání zdravotní důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
17.7.25 09:53

Jsi pro ne komplikovaná na domluvu, tak te vynechaly, no…

Jako stvalo by me to, ale chápu je. Ja se treba necitim na to vozit cizi děti 🤷🏻‍♀️. Pripadne chapu, ze ne vsem se chce treba zajizdet a přizpůsobovat se.

Vymysli neco ve městě, kam dojedete vsechny v pohodě, nebo je pozvi k vám.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
17.7.25 09:55

Jo, a jestd md napadlo. Jaky mas vzat s fou, u ktere ten sraz byl? Ono to bude tak, že ona je pozvala a jestli tebe treba tolik nemusi, ze jedno, ze s dalsima holkama jsi lepsi kamoska.

Prostě musíš být víc iniciativní

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
17.7.25 09:55

Trochu ano. Tak uspořádej setkání u vás.

Jinak moc nerozumím, proč by kamarádky kvůli Tobě musely nutně jezdit jedna sama autem a tak… Tak hlavně bych to situovala tak, že i dál se tam případně MHD nějak dostanu. Ne opravdu bych nečekala, že mě povezou jak balík autem, abych i já jela někam. To nemít auto a nemít řidičák je Tvoje volba. Ne jejich. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10145
17.7.25 09:57

Mrzelo. Jak někdo píše, zkus ty u sebe uspořádat akci. Tak poznáš, ještě jsi byla hozena přes palubu a byl problém jen přeprava. Udělej si řidičák. Stejně bude minimálně časově výhodnější být řidič, až půjdeš do práce. Než půjdeš do práce, alespoň se vyjezdíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
17.7.25 09:59

Blbé je, že ani nečekaly, že třeba by jsi tam dojela sama. To bych se snažila změnit.
Nemám problém vozit cizí děti kamarádů a ráda to udělám, vozila jsem je roky. Ale mám problém, když někdo očekává, že to udělám a bere to jako samozřejmost, že jeho dítě (nebo jeho ) přiberu. :kytka:

Ale tohle bych se snažila změnit, svůj postoj, než budeš mimo úplně. :kytka:

Příspěvek upraven 17.07.25 v 10:00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.25 09:59

@Keyllah nejela, malý měl pár měsíců, sníh, mhdeckem bych si to ještě fakt nelizla, i jsem se na to necítila, přítel v práci, neměl by mě kdo hodit no :?, něco jiného by byl třeba víkend, ale bylo to přes týden, vpodstate to měly tehdy taky domluvené, jen jsem v tu chvíli věděla hele za 3 dny v úterý bude sraz, takže jsem vpodstate taky k tomu přišla jak slepá k houslím, i když teď si říkám, že kdyby chtěly a měly takový zájem, tak to asi řešíme všechny 4? A ne že je mi to oznámeno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová